Njihov stari ih hvali kako su genijalci za računala a kad im kupi igru (original) mulci idu skidat crack na torente.
Ajde bar mi nije dosadno kad gledam i slušam njihove bisere.
A i da se lijepo zaradit.
podsjetiše me
Njihov stari ih hvali kako su genijalci za računala a kad im kupi igru (original) mulci idu skidat crack na torente.
podsjetiše me
podsjetiše me
AHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH e ovakvo nesto jos nisan vidia
Mislim cak da je u jednom bugu bila ta slika piso sam od smijeha! Zove mene jedan lik i kaze da su mu vozaci otisli i da mu treba prozor SEDAM
Trebalo mi je 5minuta dok skuzim o cemu prica
Njihov stari me pita kako čistim komponente a ja mu odgovorim da imam mali kist i usisavač. On odgovara da počupa sve kablove i onda baca računalo po krevetu da ispadne prašina!!!!
...Likovi su prestrašni, ali ipak ovaj dio mi je jedan od naj naj što sam ikad čuo ili doživio!!!! Već 5 minuta gledam, čitam i ne mogu vjerovat, kidam se od smjeha i ne mogu maknut sad tu sliku iz glave.
Sad mi je frend reko da na youtubu napišem xyxyxy i ja nemogu naći taj video i ja njemu kažem "daj mi link" i on mene pita "kako se daje link?"
Toliko je smiješno da je i žalosno, evo ide i slika na "smiješne slike"
Moj primjer je više nepažnja nego neznanje.
Frend jedno kraće vrijeme nije imao pristup netu, pa me zamolio da mu skinem onaj dodatak za WinXP koji omogućava formatiranje u xeFAT. Ja to lijepo skinuo i donio mu.. na sticku formatiranom u exFATu...
blesave ljude ne boli glava, al ih zato bole noge :D
upravo je jedan lik popušio da ovo kučište radi samo sa nvidia karticama http://overclockers.co.uk/pimg/CA-183-CM_400.jpg .... jadna li naša država s ovakvim ljudima
upravo je jedan lik popušio da ovo kučište radi samo sa nvidia karticama http://overclockers.co.uk/pimg/CA-183-CM_400.jpg .... jadna li naša država s ovakvim ljudima
Kaj radi i s drugima ?
Nisam se htio prepirat s njim.
Uopće nije ni predaleko od istine. 8800GTS kartice su 2007 bile sam high end. Možda je još uzeo Core 2 Duo E6400 koji isto nije bio jeftin + ostale komponente + monitor i eto te blizu te cifre.
mozda je uzel periferije za dosta novaca ( volan, mis, slusalice, podloga, tipkovnica, zvucnjaci ) - tu se nabere lagano
mozda je uzel periferije za dosta novaca ( volan, mis, slusalice, podloga, tipkovnica, zvucnjaci ) - tu se nabere lagano
Uzeo je samo monitor još. Nije ga sigurno tolko platio.
Uzeo je samo monitor još. Nije ga sigurno tolko platio.
kad je 8800 dosla u nase trgovine 2007. imala je cijene od oko 5000-6000kn
Upravo izjavljeno by my sister:
Chrome sustiže Google
Bratić i ja pričamo kako Chrome laganini sustiže FF, a sestra ispalila tu izjavu XD
Meni stara neda da uzmem xbox jer ce LCD pregorit
Moja stara na poslu dobiva novi monitor, pa bi joj ja trebal doć icone namjestit..
Moja baka ustaje oko 5 ujutro i pravac TV, pali ga i stvarno nemam pojma kako pronalazi testnu sliku sa pilot tonom od 1 kHz...zatim ga tako ostavi dobrih 2 sati
"nek se girije"
"ali bako zasto da se grije? Pa necemo dinstati i spremati juhu na TV-u! NEK SE GRIJE!! kaze ona" i to je to...nema se sto raditi o tom pitanju. :)
Znate, njima je sat zaustavljen negdje oko 68-70 godine jos od doba kada su TV-i imali lampe ...
Evo da i ja izvalim jednu... Jučer zove mene susjed od kolege iz razreda i kaže, komp ne radi, Windowsi se ne dižu, bi došao to provjerit...Ništa, ja dobar kao i uvijek kažem ok evo me sutra... I danas dođem ja do njega, upalim komp, ono piše no hard drives detected...Sad u glavi radi dijagnostika, ili je u BIOS-u došlo do izmjene ili se odvojio kontakt ili na kabelu zasluženom za napajanje ili na kabelu za prijenos podataka... Idem u BIOS,sve ok, otvorim bočnu stranicu a kablovi nigdje blizu hard diska
. Jadničak od susjeda, več mislio da ču ja morati nove Winse stavljati a samo se kabel odvojio...No, bar sam 50 kn dobio za svoj mukotrpan rad
.
Evo da i ja izvalim jednu... Jučer zove mene susjed od kolege iz razreda i kaže, komp ne radi, Windowsi se ne dižu, bi došao to provjerit...Ništa, ja dobar kao i uvijek kažem ok evo me sutra... I danas dođem ja do njega, upalim komp, ono piše no hard drives detected...Sad u glavi radi dijagnostika, ili je u BIOS-u došlo do izmjene ili se odvojio kontakt ili na kabelu zasluženom za napajanje ili na kabelu za prijenos podataka... Idem u BIOS,sve ok, otvorim bočnu stranicu a kablovi nigdje blizu hard diska
. Jadničak od susjeda, več mislio da ču ja morati nove Winse stavljati a samo se kabel odvojio...No, bar sam 50 kn dobio za svoj mukotrpan rad
.
nije 50 kn puno,ali trebao si mu pokazati za ubuduće,da ne mora tebe zvat
.
nije 50 kn puno,ali trebao si mu pokazati za ubuduće,da ne mora tebe zvat
Dobro ljudi nemorate mu davati TD-ove, čovjek samo dobro misli.
@Ivan_hacker, bez brige, bio je uz mene cijelo vrijeme i dao sam mu par uputa i savjeta
Prošli mjesec frend zove na mob dal mogu njegovom kolegi s posla instalirat civilization V. Dolazim drugi dan, palim komp, P4 Northwood 2.0, giga rama, grafa nvidia mx440 i win xp. Kažem komp ti je preslab nema šanse da to pokreneš. Zahvali se on meni i kaže da ce mu frend dofurat stari civilization 3 i to instalirat. Prošlo 2 dana, zove lik opet da mu sad nijedna igrica ne radi. Opet kod njega palim komp, kad ono diže se win7 ultimate. Lik je našo na forumu kak instalirat winse, slijedio upute i začudo uspio instalirat sedmicu jer je htio pojačat komp. Naravno grafa prestara i nema drajvera za sedmicu. Idućih 2 sata sam proveo uvjeravajući njega, frenda, njegove starce da se komp nemože pojačat novim winsima. Zaključak je bio da ja nemam pojma o čemu pričam, da će njegov kum to sredit jer ima bolji komp od mene sa 8 GHz procom. Nema smisla dalje pričat, bar sam zaslužio najgore čevape koje sam u životu pojeo.
Zgoda sa faksa naime imali smo sat fizike..pali profa projektor i čeka da se slika pokaže al nista, cacka on po projektoru pali gasi al nista i dalje ne konta sta se zbiva ..nakon negog vremena student iz prvog reda dobaci da poklopac nije skinuo s leće projektora a studenti u smijeh......
.........
Zgoda sa faksa naime imali smo sat fizike..pali profa projektor i čeka da se slika pokaže al nista, cacka on po projektoru pali gasi al nista i dalje ne konta sta se zbiva ..nakon negog vremena student iz prvog reda dobaci da poklopac nije skinuo s leće projektora a studenti u smijeh......
.........
podsjeti me na zgodu kad je predavač sve "namjestio" međutim slike nema i nema i nema šta god on kliknuo...no signal stalno stoji...onda sam bacio pogled na projektor i vidio da nije VGA kabal bio uštekan u notebook...fayul...
Aaaaa...sjecam se ja kad sam jos noob bio.
Imal sam neki jadni komp... i bio ja znatiželjan pa otvorim komp i izvadim Ram iz njeg, upalim ja komp bez rama i ono pišti da pišti i kaj ću ja sad gurem ja rame u upaljeni komp i samo se zdimi odjednom.
Nekoliko dana kasnije na servis i oni vele pregorila mi matična i cpu , popravak dojdem 2000 kn. Ma ocu te ja jeb... idem ja rađe po cijeli novi komp.
ne slazem se bas da su laptop i pc doslovno isti... klasicni pc ima procesore do 130W TDP dok se kod laptopa krece od 30-55W. 2,5'' hdd-ovi kod laptopa koji su nesto sporiji od 3,5'' a maticne se najvise razlikuju. funkcionalnost je donekle ista osim sto nemozes clockat laptop
ne slazem se bas da su laptop i pc doslovno isti... klasicni pc ima procesore do 130W TDP dok se kod laptopa krece od 30-55W. 2,5'' hdd-ovi kod laptopa koji su nesto sporiji od 3,5'' a maticne se najvise razlikuju. funkcionalnost je donekle ista osim sto nemozes clockat laptop
ne bih se složio za hdd i overclock koji je kod nekih moguć...
diskovi koji se okreću na 7.200rpm nisu sporiji, dok oni na 5.400rpm naravno jesu
bila laz il ne, zanimljivo je
mislio sam na normalne hardove low-cost hardove, al istina je - 2,5'' znaju bit brzi, recimo seagate-ov savvio ili wd velociraptor
a mozes ga clockat ak zivis na antarktici :D