Evo par failova:
1. Pita mene frend: Ej, pošto ja nemam internet, jel bi ga ja mogo kako skinut. Ono da mogu surfat bez da sam spojen, da mi je cijeli internet na kompu. Ja sam tako puko na to, među rijetkima koji je probo skinut internet.
2. Pita mene stara da joj instaliram mahjong, jer ga je ona neš shebala, pa sada pošto te verzije nigdje nema, odem ja na youtube, i tamo nađem, kada već evo pitanje: A šta ja to mogu na Youtube-u igrat?
3. Imam ja jednog frenda koji je malo luđi, pa on kupi mobitel,, one kocke, koje se ko fol nemogu razbit, pa ih onda namjerno zakucava u pod, da vidi dal su neuništivi. Pa evo on mene danas pita, kakvi su to mobiteli na toch, jel valjaju šta? Ja odgovorim, da ovisno što mu treba, a on mene pita, a jel bi ih mogo bacit u pod a da ne crknu?
4. Ja lijepo instaliro Avast Free s bugovog dvd-a, čisto da ga probam, ja rebootam, komp, kada me avast pita žeim li pokrenuti explorer.exe u sandboxu, i ja slučajno kliknem da. Cjeli win je bio tako spor, htio sam formatirat cijeli hard od muke.
5. Imam ja jednog lumena za frenda koji je za lozinku bezveze lupo po tipkovnici, i zove on mene, ej a zašto mi ne želi uć uwindows pita me neki password.
6. Istom tom frendu iz 5. ja kažem šifru za mrežu jednog hotela, jer sam ja već bio malo krao, i sada on ok, sve radi, kada sljedeći dan idem ja do njega, kada vidim serviserski kombi pokraj hotela, i on mene čim me vidi počne. Ja sam se spojio sa onom šifrom ali sada me pitalo neku novu, šifru i ja sam stavio tu novu šifra, al sam ju opet zaboravio. Joj, htio sam ga zadavit.
7. Dobio sam staru pci grafu na poklon od poznanika, i sada ja izvadim staru i pokušavam stavit novu ali ne ide, i ja gledam šta ne valja, kada ono AGP utor.