Manje upućeni + kompovi = smijeh

poruka: 1.480
|
čitano: 233.074
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Evo par failova:

1. Pita mene frend: Ej, pošto ja nemam internet, jel bi ga ja mogo kako skinut. Ono da mogu surfat bez da sam spojen, da mi je cijeli internet na kompu. Ja sam tako puko na to, među rijetkima koji je probo skinut internet.

2. Pita mene stara da joj instaliram mahjong, jer ga je ona neš shebala, pa sada pošto te verzije nigdje nema, odem ja na youtube, i tamo nađem, kada već evo pitanje: A šta ja to mogu na Youtube-u igrat?

3. Imam ja jednog frenda koji je malo luđi, pa on kupi mobitel,, one kocke, koje se ko fol nemogu razbit, pa ih onda namjerno zakucava u pod, da vidi dal su neuništivi. Pa evo on mene danas pita, kakvi su to mobiteli na toch, jel valjaju šta? Ja odgovorim, da ovisno što mu treba, a on mene pita, a jel bi ih mogo bacit u pod a da ne crknu?

4. Ja lijepo instaliro Avast Free s bugovog dvd-a, čisto da ga probam, ja rebootam, komp, kada me avast pita žeim li pokrenuti explorer.exe u sandboxu, i ja slučajno kliknem da. Cjeli win je bio tako spor, htio sam formatirat cijeli hard od muke.

5. Imam ja jednog lumena za frenda koji je za lozinku bezveze lupo po tipkovnici, i zove on mene, ej a zašto mi ne želi uć uwindows pita me neki password.

6. Istom tom frendu iz 5. ja kažem šifru za mrežu jednog hotela, jer sam ja već bio malo krao, i sada on ok, sve radi, kada sljedeći dan idem ja do njega, kada vidim serviserski kombi pokraj hotela, i on mene čim me vidi počne. Ja sam se spojio sa onom šifrom ali sada me pitalo neku novu, šifru i ja sam stavio tu novu šifra, al sam ju opet zaboravio. Joj, htio sam ga zadavit.

7. Dobio sam staru pci grafu na poklon od poznanika, i sada ja izvadim staru i pokušavam stavit novu ali ne ide, i ja gledam šta ne valja, kada ono AGP utor.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
13 godina
Re: Manje upućeni + kompovi = smijeh
EVO kaže...

Evo par failova:

4. Ja lijepo instaliro Avast Free s bugovog dvd-a, čisto da ga probam, ja rebootam, komp, kada me avast pita žeim li pokrenuti explorer.exe u sandboxu, i ja slučajno kliknem da. Cjeli win je bio tako spor, htio sam formatirat cijeli hard od muke.

vjerojatno si to riješio no za neupućene:

otvori Avast/Additional Protection/AutoSandbox/Settings i u Excluded ubaci %SystemRoot%\explorer.exe   {#}

jednom mi je lega trebao neki .doc prebacit na disketu, pol sata kasnije je zvao da ne stane, ja mislio možda s pogrešne strane stavlja, ali on se žalio da ne može zatvoriti ladicu... mislim da je očito gdje je stavljao.

davno, prije nekih 11god sam s bratom bio majstor pa smo rastavljali komp, nešto hard nije valjao... kad ga je vratio samo se čulo BZP i neugodan miris, naravno, računalo je bilo pod naponom.

prije tog je bilo i oslobađanja prostora u sistemskom folderu [Win 98]

15 godina
neaktivan

Probudim se ujutro sjednem za stol i čitam novine .. . kad me mama upita "nikola .. . kaj je to twinter " umjesto twiter -.-'.

http://soksa.3dhr.net/
15 godina
protjeran
nixXxa kaže...

Probudim se ujutro sjednem za stol i čitam novine .. . kad me mama upita "nikola .. . kaj je to twinter " umjesto twiter -.-'.

nista strasno, koliko je tek moja imala failova... {#}

Prodajem HTC Hero!
14 godina
neaktivan
Meni je jučer frend doletio i rekao "E vidio sam nekog tipa koji ima hard od 1TB!"
WOW c00l kaj ti je to(sarkazam :D)??? ROFL!
Game experience may change during online play.
15 godina

Moj frend je kao mjerilo za jačinu/brzinu kompa postavio GTA4, ako ga možeš pokrenut na high imaš zvjer xD

13 godina
neaktivan

bio san i ja prije totalni idiot po pitanju compova....zvao bi frenda da mi napravi novu mapu il nes kopira i sl. ... a igre sam przio tako da bi samo onu ikonu (precac s desktopa) sprzio ofc meni je radilo (normalno nikom drugom) i uvjek bi se cudio kako to da tako velika igra na par dvd-ova a kad instaliras 1kb (to bi zakljucio iz precaca), il kad sam se na internet pokusavo spoit preko produznog (na njem imaju neke 2 uticnice za onaj lan kabel) ,.....

14 godina

Nikako dao oca odviknem da klika 2x na linkove. Kažem dovoljan ti je samo jedan put ali on idalje klikne dva puta.

I don't give a fu*k
15 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Nikako dao oca odviknem da klika 2x na linkove. Kažem dovoljan ti je samo jedan put ali on idalje klikne dva puta.

Same thing here!

a.k.a. T R 1 P L 3 X ✖✖✖ Prava internet zarada (0.02 $ po kliku) - http://bux.ratovi.net/?r=tripleks667 ✖✖✖ // odesk.com //
15 godina

Ja sam nedavno čuo ovo:

-igru kad izbrišeš sa dektopa onda je ne izbrišeš stvarno sa kompjutera(točno) nego kad je izbrišeš iz start izbornika onda je tek stvarno izbrišeš.

-word fileovi napravljeni na xp-u ne mogu raditi na win 7

-basic je najbolji programski jezik, Pythom i sl. su samo bezvezne gluposti u odnosu na basic i assembler

Onda ono klasično:

-imaš li tanki ili debeli kompjuter

-je li ti kompjuter četvorka ili trica(wtf?)

-koliko giga ima kompjuter

-crni kompjuter je bolji i noviji od bijelog(wtf?wtf?wtf?)

Ovo su stvari koji jednostavno čujem svakodnevno. Neke od njih još ne razumijem(one sa wtf?) pa bi molio da ih netko objasni.

Inače svi vi(ili mi) koji se smijete, razmislite malo koliko vi zaista?

Mrzim svoj nadimak!!!
14 godina
neaktivan

Također mi otac 2 puta obavezno mora kliknuti na linkove! I ono što me posebno iritira je to, što mu je davno netko rekao da se mora vratiti na home page klikanjem back ikone  kada završi sa surfanjem jer ce mu se inace Internet Explorer usporiti.

I zamislite sad kad surfa po 1h, mali miljun stranica, i onda kadmu kazem de da sjednem minut, a on pocne ko mahnit klikat ono back...

Mes que un Club! FCBarcelona!
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 12:23 (PLASMAorLCD).
15 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...

-crni kompjuter je bolji i noviji od bijelog(wtf?wtf?wtf?)

Ovo su stvari koji jednostavno čujem svakodnevno. Neke od njih još ne razumijem(one sa wtf?) pa bi molio da ih netko objasni.

Četvorka il trica - misli se na Pentium III ili 4 :-D moji su se znali i ku*čit s Pentium 5 (?!)

Crni - "novija" i popularnija boja kućišta/monitora :-D

BTW

jučer me zove otac i kaže da je riknuo komp i kaže da će mu jedan frend nabavit novi za 350 KM i pitam ga ja pa daj mi objasni detaljnije malo o kakvom se računalu radi, šta ti je taj frend rekao, kaže on meni: Windows X5 [vindouz iks pet]

{#}

a.k.a. T R 1 P L 3 X ✖✖✖ Prava internet zarada (0.02 $ po kliku) - http://bux.ratovi.net/?r=tripleks667 ✖✖✖ // odesk.com //
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 12:22 (Fićo_CoD 5).
15 godina
captain_soap_McTawish kaže...

Pentiumi.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
14 godina
Moj frend bi izasao iz mozille i onda ušao da bi došao na homepage.

Nema veze s temom ali od tog istog sam danas doživio ovo. Izvukli neku staru bajsu i ja kažem donesi wd i ulje da očistimo i podmažemo amortizere. A on donese wd i MASLINOVO ULJE. Hahahaha
I don't give a fu*k
14 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
Vapor kaže...

Same thing here!

ja jos imam one click open na racunalu, sve otvaras jednim klikom umjesto sa dva, kad god stari treba nesto, pootvara 500 foldera i fileova

I’m level D4 juggernaut. Get out of the way b*tch.
14 godina
protjeran

Meni je naj jadnije kada naletim na "pilu" tipa Commodore 64,za popraviti!

Uvjek je to neka leberija 15-tak godina stara,za koju nema vise djelova,ali su ljudi toliko sentimentalno vezani za nju da ne zele niti cuti,za zamjenu nove kompe.

Prije 2-3godine,lokalna udavača (38 godina),donela masinu na popravak,hoce Win 7 i Bog!Pila ima jadnih 512 Mb rama i to one na parni pogon DIMM(mislim),ja joj velim da ne moze,ali nema tu govora,cjena joj nije bitna,ali zeli svoj orginal komp,koji joj je tata u Njemackoj kupio{#}......Ajd probam joj ja puknuti 32 bitnu 7-ice,ona naravno nece ni cuti,za pokrenuti Tetrise,a kamoli za nesta ozbiljnije!

Velim joj posto joj je proc jos koliko-toliko dobar,mora vise rama,min 1 GB!Ok veli ona-kupi i stavi!

Bogati gdje naci 1GB DIMM menorije na parni pogon???

Jeftijije ti je kupiti novu maticnu i 1 GB DDR2-velim joj ja!Ma niti cuti,komp je iz Njemacke i tocka(Švabo samo kvalitetno pravi{#}),hoce orginal!

Ja na E-Bay i nadem joj najskuplja 2 keksa polovne momorije za 850 KN-i to od nekoga Švabe!

-Kada si glupa,plati!

Vjerovali ili ne platila je i bila je zadovoljna!

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
15 godina
Godfahter kaže...

Meni je naj jadnije .....

15 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Moj stari miče podlogu i miša zajedno !

http://soksa.3dhr.net/
15 godina
protjeran
nixXxa kaže...
Vapor kaže...

Moj stari miče podlogu i miša zajedno !

moj stari zna otvoriti njuskalo i jednu igricu! HA! {#}

Prodajem HTC Hero!
15 godina

Moj stari je napredniji, bez problema pronalazi 18+ sadržaj {#}

13 godina
EVO kaže...

Moj stari je napredniji, bez problema pronalazi 18+ sadržaj {#}

LOL...tvoj stari je bog

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
15 godina
neaktivan

A moj stari odigra partiju Spider solitaire na najtežem za manje od pol sata {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
14 godina
neaktivan

Sad sam skontao odakle mi ovoliko nabijenog prometa u kratko vrijeme... Stari mi skida neke novine od po 300 strana, i svaki put ih ponovno skida i cita, umjesto da ih savea {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
15 godina

moj stari misli da sam ja najstariji na internetu.kad kod se nesto prepiremo uvijek kaze: to su te oni balavci sa FEJSA naucili,ili ako igram bc2 i na ventrilu s ekipom di sam ja najmladji,on mi govori: daj se uozbilji vise to igraju samo klinci od 15-ak godina (tinejđeri).

i onda mu ja kazem da sam najmladi od svih a da najstariji ima 35godina,a on kaze: DA DA,ko da takvi imaju vremena za igre

btw. ja imam 20 godina

on takodjer uvijek,ali uvijek, jako udara po misu kad klikce,misleci da ako jace udari tipku da ce mu se prije otvorit{#}

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 10:09 (lollik91).
15 godina

Joj to najviše volim, kada god nekome komp ne radi, uvijek jače pritiskanje po mišu/tipkovnici misle da će se problem prije rješiti...

I dalje mi je najjača ono famozno ocjenjivanje grafa po količini memorije, i onda se frend čudi kako moja ima 512MB i njegova ima 512MB a moja duplo jača od njegove, ja imam klokanu 9800gt a on 9600 ili nešto slabije(ne sjećam se sada više)

Također mi je frend rekao kako je klokao grafičku i dignuo je sa 64MB-a na 256MB-a{#}

Stoja
14 godina
protjeran
wrathchild kaže...
Godfahter kaže...

Meni je naj jadnije .....

Eto tako mi i treba kada slusam zenu,koja me je bas ispravila kada sam pisao tu rijec,veli ona pa gjde ces napisati jj zajedno!{#}

Vidjeti ce ona kada dode sa posla{#}

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
16 godina

Moj otac (70 g.) voli igrati šah i sad se navukao na online igranje. 

Najradije protiv nekih u stranim državama kod kojih su sitni jutarnji sati,

jer im padne koncentracija, pa ima više šanse za pobjedu.

A sad OT, kad nekad dođem do njega da vidim što radi, a on se spružio i razvukao preko cijelog stola sa mišom,

jer se ne sjeti da ga može dignuti i vratiti na mouse pad koji mu je pred monitorom.

13 godina
neaktivan

Neki dan me zove čovjek kojem sam slagao Windows na laptopu i priča on.

"Znaš,ja stisnem paljenje i on se pali normalno pa piše onda onaj -Enter đoze- (?!?!?!) i to čekam da odbroji i onda dođe do onog cvijeta i stane i ništa više..."

Sad vjerovatno ste kao i ja ostali ono...neznam ja slušam kakav enter đoze kakav cvijet niš ne kužim,sjednem u auto i odem do covjeka,ja sam stavljao win pa sam odgovoran donekle(Win 7 btw).Naravno on je klikao na ono osvojili ste milijune,aute i te situacije,ali da pojasnim ono najzanimljivije(on mi je rekao što je što kad sam došao).

Enter đoze = Start Windows normally screen

Cvijet = Windows 7 Logo dok se pali 

tako banalno,a tako s ečovjek pogubi

15 godina
protjeran
TWade kaže...

Neki dan me zove čovjek kojem sam slagao Windows na laptopu i priča on.

"Znaš,ja stisnem paljenje i on se pali normalno pa piše onda onaj -Enter đoze- (?!?!?!) i to čekam da odbroji i onda dođe do onog cvijeta i stane i ništa više..."

Sad vjerovatno ste kao i ja ostali ono...neznam ja slušam kakav enter đoze kakav cvijet niš ne kužim,sjednem u auto i odem do covjeka,ja sam stavljao win pa sam odgovoran donekle(Win 7 btw).Naravno on je klikao na ono osvojili ste milijune,aute i te situacije,ali da pojasnim ono najzanimljivije(on mi je rekao što je što kad sam došao).

Enter đoze = Start Windows normally screen

Cvijet = Windows 7 Logo dok se pali 

tako banalno,a tako s ečovjek pogubi

Ja jos ovo nisam skužio... Kakav đoze??

Bilo bi zgodno, ali nije potrebno!
13 godina
neaktivan

Start windows normally screen,to znas sta je,ne?(ugasis pc nekim drugim nacinom ili nestane struje etc,faila neka komponenta;onda se to pojavi)

e on je za taj ekran rekao da je to "enter đoze"..

sad nek ja i ostatak foruma na prvu ruku skuzimo sta je to jer vidis da si se i uz opis zbunio,a kad ti to netko kaze preko moba onda se pogubicovjek totalno

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice