uf kako je to jako smjesno, za krepat
nego evo nesto od mene
ima jedan poznanik, cca 60 godina, u penziji, zivi u stanu nezna kud ce sa sobom, i sad bi on naucio se koristit kompom. i dobro ima on neki komp u kuci ja mu sad pokazem di se pali i upali ga on. sad mu ja pokusavam objasnit misa, kursor i to. i kazem mu stavi misa na ikonicu my computer a on uzme fizicki misa i mece na monitor gdje se nalazi ikona, na kraju sam mu uspio objasnit taj dio.
i sad nakon nekih mjesec dana od toga, on je u tih mjesec dana sve pohvato poceo snimat filmove i glazbu na cd-e radit kolekcije i tako dalje, imo on printer i kaze kako bi htio nabavit i skener i ode u ducan i kupi 3 u 1 printer i spoji ga. i sad ja dodem kod njega i pita on mene dal ja njemu mogu nabavit "ono di ide vise usb-ova", ja ga pitam jel usb hub, kaze on je je to, vidio sam to kod nekog. i pitam ga ja a sta ce tebi usb hub, a kaze on, pa vidi, ja kad ocu nesto iskopirat ja prvo moram ustekat ovaj novi i onda skeniram, onda ustekam printer i isprintam, ja mu kazem da je ovo 3 u 1 da je to i printer i skener, i da mu ono staro vise netreba, on kaze da ja nemam pojma o cemu pricam i da je ono samo za kopiranje i da to mora ovako. eh stari ljudi na racunalu.