Volio bih posjetiti Italiju (jug i Rim, jer sam već bio u Milanu), Francusku (bio sam u Lyonu, ali nisam sreo ni Lovrena ni Pjanića. Želio bih do Pariza i Monaca) i Portugal (do Portoa, Lisabona, Guimaresa).
Koju bi ste zemlju željeli posjetiti ?
- poruka: 195
- |
- čitano: 47.459
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
zivot na sjeveru
Želio bih posjetiti Japan, Tokyo točnije, Shibuyu bi želio vidjeti, onda bi želio Suzuku vidjeti.
Osim Japana, htio bih posjetiti USA, UK, i ako Bog da, u 4. mjesecu Nizozemsku.
jedini san mi se ispunioo :)) LONDONN I FLORIDA =))))
Sjevernu Koreju.
sad ce ti tamo rat, nije ti bas pametno
japan...
Ukrajina, tj. Chernobyl i Pripyat.
Baš me zanima kako je tamo jer nema žive duše, blaženi mir i tišina.
Htio bih otići u Japan, spojiti se na njihovu najbržu internet mrežu i skinuti SVE :D
Da mogu 1080p na youtube-u gledat bez štekanja :)
tamo ti valjda jos ima radijacije
Japan, Tokyo!
Bora Bora
Ukrajina, tj. Chernobyl i Pripyat.
Baš me zanima kako je tamo jer nema žive duše, blaženi mir i tišina.
a bogami jest blaženi
Egipat!!!
Ljubav je krenula preko Serious Sama (The First Encounter). Otada sam snimio preko 30 dokumentaraca na Nat. Geographic, Discovery, History, kupio nekoliko knjiga i DVD-a... Ali kako stvari stoje put tamo ću odgoditi za koje stoljeće. Bliže su mi bosanske piramide :)
najviše bi hteo u SAD,Nizozemsku,Jamajku,Brazil,Argentinu,al najviše SAD
Ima organiziranih izleta ako se dobro sjecam, i imas ograniceno vrijeme koje mozes provesti tamo prije kontaminacije (tipa 8h cini mi se) ali to sve treba provjeriti naravno.
Meni ovo izgleda zanimljivo, Hashima, napušteni otok (i nije radioaktivan :P) http://thechive.com/2009/01/05/the-abandoned-island-of-hashima-15-photos/
Ima organiziranih izleta ako se dobro sjecam, i imas ograniceno vrijeme koje mozes provesti tamo prije kontaminacije (tipa 8h cini mi se) ali to sve treba provjeriti naravno.
Meni ovo izgleda zanimljivo, Hashima, napušteni otok (i nije radioaktivan :P) http://thechive.com/2009/01/05/the-abandoned-island-of-hashima-15-photos/
heh predobro
htio bih posjetit Japan i Chernobyl
nista drugo me bas i ne zanima
Crnu goru xDDD
Ali ozboljno
Iz jednog jedinog razloga
Irsku
Jos mi je zelja Kanada,Aljaska da malo ganjam pseće zaprege te ispenjati El Capitan u Yosemitiu!
Nagodinu ako Bog da,penjcka ekspedicija u Maroku,Atlas ;-)
Bas sam skroman,kaj ne?!
little round top, saratoga, old north church, cabela's.
Irsku i Švedsku
New York (zbog igara)
LA (zbog igara)
Chicago (Pod isitm krovom)
Francusku...
Japan, SAD i Island.
španija, čini se kao ok zemlja.
švedska-najjača zemlja! tamo bi otišo živit(eh, samo da znam jezik...)..
ugl. švedska mi je na piku, čuo sam da je tamo život odličan...gledam gaymere na youtubeu i većinom su šveđani, uvijek se nasmijem kad ih gledam kak igraju(hint: mw2 funtage nerds gone wild)..
čim budem punoljetan i budem imo dobre pare, letim ja u švedsku...jedino što me sprečava je jezik.
zanimljiv narod, dobre ženske, odlični uvjeti života...ma milina.
švedska FTW!!
španija, čini se kao ok zemlja.
švedska-najjača zemlja! tamo bi otišo živit(eh, samo da znam jezik...)..
ugl. švedska mi je na piku, čuo sam da je tamo život odličan...gledam gaymere na youtubeu i većinom su šveđani, uvijek se nasmijem kad ih gledam kak igraju(hint: mw2 funtage nerds gone wild)..
čim budem punoljetan i budem imo dobre pare, letim ja u švedsku...jedino što me sprečava je jezik.
zanimljiv narod, dobre ženske, odlični uvjeti života...ma milina.
švedska FTW!!
domi idemo ti i ja za svedsku......u jednoj knjizi je pisalo kako je nikola tesla posao u SAD sa 4 centa, znaci mi sa 5 kn mogli bi za svedsku a onda kad bude para bit ce i svedanka