Opet Cesku i Spanjolsku.
Koju bi ste zemlju željeli posjetiti ?
- poruka: 195
- |
- čitano: 47.446
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
A mogao bi i u Chulac da upoznam Jaffa
Italiju ponovno, Englesku, Irsku, Izrael, Tursku, Grčku, Egipat, Švedsku... ima toga
zelim otici na farske otoke(eng.shetland) i tamo se trajno naseliti.
Možda Rusija.
Nizozemska, točnije Amsterdam
SAD, Japan, Švedsku. To je prvo šta mi pada na pamet :)
Tamo gdje ću što manje viđati ljude, od Kanadskih/Aljaskih planina u neku vikendicu :). A ovako koje me zemlje privlače za posjetiti su Madagaskar, Irska za dan svetog patrika, Brazil, Indija, Japan, Egipat, netko već napisao Nizozemska(Amsterdam:), Jamajku, Tunis. Uglavnom zemlje u kojima se ima dosta toga za vidjeti/posjetiti.
SAD, tocnije Detroit.
Trenutno USA, Miami zbog WMC-a :D

Volio bih negdje u Minnesotu tamo na pecanje svaki dan laganini ,i jos na Timberwolvse.....
Kanada, Island, Norveška, Švedska, Finska, Rusija, Njemačka.
Tajland,Brazil,Kina,Meksiko,JAR,UAE,Katar,Egipat,Japan...
Želja je mnogo no kada bi se dokopao neke svote novca koja bi mi bila dovoljna samo za jedno putovanje
definitivno bi to bila AUSTRALIJA (prekrasni krajolici, bogatstvo flore i faune kao nigdje na Zemlji, malo lopova i prosjaka, ogroman broj znamenitosti i još mnogo toga)
Najprije SAD, i to bi htio proputovat od istoka do zapada sve kaj se ima za vidjet... pa Kanadu, Njemačku, UAE (Dubai), Japan
Egipat,Rusija,Švicarska :)
Zambiju
Volio bih u Rusiji posjetit i istraživat napuštene tvornice,gradilišta i to,znam da je opasno,ali baš radi toga,radi avanture...Šta mislite,jeli takvih stvari još ima u rusiji?
Osjećao bih se kao da igram stalkera soc.
I da vidim kakvi su to "ludi Rusi kao osobe".
Nešto tipa istraživanje ovakvih struktura:
Volio bih u Rusiji posjetit i istraživat napuštene tvornice,gradilišta i to,znam da je opasno,ali baš radi toga,radi avanture...Šta mislite,jeli takvih stvari još ima u rusiji?
Osjećao bih se kao da igram stalkera soc.
I da vidim kakvi su to "ludi Rusi kao osobe".
Nešto tipa istraživanje ovakvih struktura:
i mene fascinira rusija, posebno industrijski gradovi ;-)
Bugarsku...
Čečenija... Leglo najboljih hakera...:D
Mene su oduvijek privlačila egzotična područja,s visokom etnološkom,i povijesnom vrijednošću.
Životni mi je san otići u Grčku,Egipat,i Rim,ponajviše zbog njihovog povijesnog značaja.
Također bih volio otići u Švedsku,čisto da iskusim tu slavnu liberalnost,a od drugačijih lokacija,zanimaju me Dubai,Bora-Bora,Pariz,a i New York bih volio posjetiti..
SAD - od istoka do zapada, sve kaj se da vidjeti, Australija - Melbourne i Sydney, Afrika, Velika Britanija - London
Kanadu tocnije Britansku Kolumbiju.
Tunis... ! :D
Sve zemlje svijeta zapravo, ali najviše Finsku, Češku i Tibet.