Koji webbrowser koristite?
- poruka: 185
- |
- čitano: 32.747
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Safari, Win7 x64
Chrome
Mozzilu.
Po meni najbolji browser.
Pozz.
Dugo sam koristio Google Chrome i onda jedno jutro:----Neće otvorit nijednu https stranicu. Nakon pola sata zayebancije sam ga deinstalirao i dao šansu Mozilli. Dosad me nije iznevjerila :)
Pozz.
Dugo sam koristio Google Chrome i onda jedno jutro:----Neće otvorit nijednu https stranicu. Nakon pola sata zayebancije sam ga deinstalirao i dao šansu Mozilli. Dosad me nije iznevjerila :)
I kod mene ista stvar!
Što se tiče "main" browser-a koji koristim to je Chrome ali stvari stoje ovako :
Sedmično :
Google Chrome - Svaki dan koristi pa ću mu dodijeliti 96%
Mozilla Firefox - Zbog meni posebnih addona za "krađu" fotografija koristim 3 %
IE9 - Samo zbog bankarstva 1%
To je moje korištenje na sedmičnom planu ali IE9 je i na mjesečnom negdje oko 1% od mog ukupnog korištenja browser-a !
Internet Explorer 9. Madafaka
Google Chrome i ne planiram se prebaciti skoro ni na jedan drugi
Google Chrome, planiran na Operu zbog puno odličnih stvari.

Privatno Firefox a Chrome na poslu. Više preferiram Firefox.
Chrome.
Operu i Dragon, simultano.
Imam sve velike i sada novopridošlicu midori,ali Opera je primarna.
Chrome :D
Malo se sa Chromea prebacio na Operu, nije loša.
sad sam ih sve istestirao i prvo dosao do zakljucka da je chrome najbrzi, ali onda sam probao mozilla waterfox, ucitava stranice ko foldere na pc-u, jako jako brzo radi.

Chrome
- brzina
- svršavam na minimalizam
Google Chrome!! :D
Na Windowsu Chrome zbog brzine i sync-a, a na OS X Safari zbog kud i kamo veće brzine
btw IE9 koristim i ponosim se time :D
sad sam ih sve istestirao i prvo dosao do zakljucka da je chrome najbrzi, ali onda sam probao mozilla waterfox, ucitava stranice ko foldere na pc-u, jako jako brzo radi.
i ja sam je isprobao, stvarno je brza. konfa naravno mora bit 64-bitna, a pošto je nisam testirao na svom nego na tuđem kompu bila je portable verzija. da je bila instalirana bila bi još brža. konfa na slici ispod:
Koristim Mozzilu!
Google Chrome,uvjek mi izbaciva bugove,i non stop provjerim sve dodatke,ali situacija ostane ista.
Mozzila za sada ostaje....Drugi mi ne padaju na pamet,Operu sam prije korisitio,i nikad više haah