Opera 9.20
IE san čak i maka s kompa... iako možete napisat i web adresu i iz My Documentsa ili iz Explorera,ali čisto da mi je duša mirnija šta ga neman :)
Opera 9.20
IE san čak i maka s kompa... iako možete napisat i web adresu i iz My Documentsa ili iz Explorera,ali čisto da mi je duša mirnija šta ga neman :)
necete vjerovati ali koristim najjaca 3...modzilla firefox (doma), opera (doma), IE na poslu (zadnje verzije-stalno nadogradjujem kako izadje koja da krpa rupe i iznenade me ponekada s nekim novim forama)...svaki mi za nesto sluzi, ni tabovi mi nisu dovoljni
firefox 2.0.0.13
Nitko ne koristi Safari? Nema memory leakova kao FF xD
Firefox 2.0.0.11
Mozilla Firefox 3 beta 4.
firefox 2.0.0.13
Koristim Firefox ali sve vise prelazim na odlican K-Meleon. To je najbrzi internet preglednik, a kad mu se doda ekstenzija add-block za micanje reklama postaje svjetski neosporivi rekoder. Inace koisti isti sustav za prikazivanje stranica kao i Firefox "Gecko". Ali je u K-Meleon ugradena najnovija verzija. Preporucam vam svima da ga probate, siguran sam da necete pozaliti.
Kako se cini Firefox 3 izlazi u travnju.
Jos nije izasla stabilna verzija ova je za sada u beti. A link ti je google, zar je tako tesko sam pronaci:)
I tek sam sad primjetio. Sto ova tema radi u podforumu "Predstavljanje". Moderatori zasucite rukave malo jace, i premjestite to kamo spada. A nebi skodilo da korisnici malo vise paznje obrate kamo spada koja tema.
ie7 mislim da je najstabilniji
Firefox 2; pa nekad Operu.
IE ne dao Bog, samo ako je nužno zlo!
ma firefox 2.0.0.13 je po meni najbolji,jer ovaj novi je jos u beti tak da....
koristim Mozillu Firefox 2.0.0.12
Koristim Firefox 2.0.0.13...
Firefox 2.0.0.13
Evo ga odsad koristim Firefox 3 beta 5 , zna li netko kad će izaći iz bete Firefox 3
Opera 9.26
Mislim da sam na službenim stranicama pročitao da firefox izlazi u lipnju. :(
Firefox 2
Ne volim beta programe pa nemam trojku.
Firefox jer je najbolji.Već u protekle tri godine nisam pokupio niti jedan virus ili neku drugu gamad,a nemam nikakvu zaštitu na kompu,čak mi je i vatrozid isključen.
Firefox jer je najbolji.Već u protekle tri godine nisam pokupio niti jedan virus ili neku drugu gamad,a nemam nikakvu zaštitu na kompu,čak mi je i vatrozid isključen.