Sve sam ih probao i nijedan ne valja.
Koji browser koristite?
- poruka: 150
- |
- čitano: 22.671
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Opera 9.64.
Mozzila
Prije san koristija Operu al ona je dosta nestabilnija i često me izbacivala i blokirala
ie 8
google chrome...
Opera 9.64 i Opera 10 Beta.
IE 8 i FF 3.5
Mozila Firefox
firefox 2.0.0.13, upravo se apdejto na ovu verziju
Ovo sam napisao prije godinu dana... Trenutno sam na IE zbog brzog startanja koje mi je ovih dana potrebno.
Pišem ovo iz Opere 10 beta, ali kako neće da otvara neke stranice u pričuvi je Mozilla i Safari, ali mi se Safari ne dopada
Firefox, monopolizam Linux Mint distribucije, sad če ih europska unija tužiti zato
što isporučuju firefox.
Firefox 3.5, ponekad Chrome.
safari, najbolji
Prije Firefox, ali sada Chrome.
Firefox se puno duze dize od Chrome-a i dosta je sporiji kod ucitavanja stranica.
Prije Firefox, ali sada Chrome.
Firefox se puno duze dize od Chrome-a i dosta je sporiji kod ucitavanja stranica.
Same thing..
Prešao sa Firefoxa na Chrome. Chrome je dosta brži ,a i oni pusti add-oni kod Firefoxa mi toliko ne trebaju, pa eto..

Opera 12.01
Nakon 7 godina na Firefoxu preselio sam na Chrome razlog je što je Chrome puno stabilniji i brži.
Chrome, Opera, Firefox, IE, Safari zbog Web dizajna
Opera kao primarna,Firefox i Chromium u rezervi...IE imam samo na virtualnim windowsima...
Firefox
Only Google Chrome
firefox ofc :)
Chrome,uvijek i zauvijek =)
Chrome,uvijek i zauvijek =)
Blago tebi!
Google Chrome Najbolji i najbrzi!
Operu i Google Chrome.
Opera primarno i Chrome kao sekundarni browser.
Ja u zadnje vrijeme često koristim Torch browser(baziran na Chrome-u).
Meni odličan preglednik s integriranim torrent klijentom i fenomenalnim downloaderom muzike i videa,osobito ako koristite Grooveshark,gdsje se nećete morati mučiti sa raznim ekstenzijama.
Download:
dwb