Vidim da se Japanski auti slabo voze?
Zasto?
radi skupog održavanja,istina je da se baš i ne kvare,ali i redovito održavanje je skupo,slaba servisna mreža.
urbani mitovi i legende
Zasto?
radi skupog održavanja,istina je da se baš i ne kvare,ali i redovito održavanje je skupo,slaba servisna mreža.
urbani mitovi i legende
Stavljajte svoje automobile,a ne od staraca.
Zasto?
urbani mitovi i legende
Slabo se voze zato što je poslijednih par mjeseci Jen porastao, a s njime i cijena.
Renault Scenic 1.6 16V
Kada se dobiju zena i djete podju se voziti obiteljske kutije
Zasto?
urbani mitovi i legende
Slabo se voze zato što je poslijednih par mjeseci Jen porastao, a s njime i cijena.
a u mene sve japanci ^^
Evo moje vozilice (moja je crna, ova bijela je od frenda ):
Cuore Sportivo
Tako je!!
fabia sportstyle, 2007 god, 1.2 12V
Pa službeno još nikoji,ali neslužbeno Golf 2,5 i jednog Mercedesa.
Trenutno dva... (premda nijedan nije moj, ali s njima napravim podosta kilometara)
U moj vozni park od jeseni bi moglo nešto sletjeti, ali još ne znam točno što.
starudija ima dušu... dok je oni fiat sklapan samo da ga sklope i prodaju, kao i taj audi (neman nista protiv audia, obozavan ih), u ovu lanciu je ulozen trud, kao i u aston martina, i AMG-a i jos nekolicinu automobila.. pagani recimo... a za 50000kn bi radije uzea ovo http://www.njuskalo.hr/auti/suzuki-swift-gti-oglas-1184787 i http://www.njuskalo.hr/auti/peugeot-205-gti-oglas-1258669, a s ostatkom bi otisa negdi sa curom...
Vidim da se kužiš u vozila kao Marica u krivi qrac
starudija ima dušu... dok je oni fiat sklapan samo da ga sklope i prodaju, kao i taj audi (neman nista protiv audia, obozavan ih), u ovu lanciu je ulozen trud, kao i u aston martina, i AMG-a i jos nekolicinu automobila.. pagani recimo... a za 50000kn bi radije uzea ovo http://www.njuskalo.hr/auti/suzuki-swift-gti-oglas-1184787 i http://www.njuskalo.hr/auti/peugeot-205-gti-oglas-1258669, a s ostatkom bi otisa negdi sa curom...
Daj ne laprdaj gluposti, mozda old timeri imaju dusu,a ovo svakako nije old timer,..bio bih lud kada bi za tu Lanciu dao tolike novce, a za te novce mogu imati novi auto premium klase..
Te automobile koje si nabrojio, vjerojatno mozes samo sanjati, spusti se na zemlju i razmisli koliko lud moras bit da das tolike novce za tu Lanciu..
I inace, AMG jer Mercedes, a ne zasebna marka
Daj ne laprdaj gluposti, mozda old timeri imaju dusu,a ovo svakako nije old timer,..bio bih lud kada bi za tu Lanciu dao tolike novce, a za te novce mogu imati novi auto premium klase..
Te automobile koje si nabrojio, vjerojatno mozes samo sanjati, spusti se na zemlju i razmisli koliko lud moras bit da das tolike novce za tu Lanciu..
Ooooo, ta Lancia itekako ima dušu....
AMG je Mercedes, ali motori su im rucno radeni, ulozen je trud u to i sami sastavljac ti svojim potpisom garantira to. a u vezi Lancie to mi je dream car, a astoni i to sta san nabroja nisan reka da bi uzea samo do to ima ono nesto sta je ostalo od starih automobila... a za tu Lanciu nije ona oldtimer, di san reka da je oldtimer njoj je 20 godina tek.... Ovo je bia dio o tome sta bi imali jer je ovi reka: Uf,da mi je imat ovaj auto... ali razmisljanja se razlikuju... ja bi radije tu Lanciu nego RAV4 koji moji starci imaju. Btw imas je jeftinije oko 50000-100000kn, ali ovo je Bianco Perlato, jedan od 365 primjeraka. Radi toga je tolika cijena, a ona ce samo rasti... pogotovo zato sta je BP
AMG je Mercedes, ali motori su im rucno radeni, ulozen je trud u to i sami sastavljac ti svojim potpisom garantira to. a u vezi Lancie to mi je dream car, a astoni i to sta san nabroja nisan reka da bi uzea samo do to ima ono nesto sta je ostalo od starih automobila... a za tu Lanciu nije ona oldtimer, di san reka da je oldtimer njoj je 20 godina tek.... Ovo je bia dio o tome sta bi imali jer je ovi reka: Uf,da mi je imat ovaj auto... ali razmisljanja se razlikuju... ja bi radije tu Lanciu nego RAV4 koji moji starci imaju. Btw imas je jeftinije oko 50000-100000kn, ali ovo je Bianco Perlato, jedan od 365 primjeraka. Radi toga je tolika cijena, a ona ce samo rasti... pogotovo zato sta je BP
WTF da li ti uopće čuješ sebe????
Mitsuoka, lg-viewty, Overlord skratite te citate jer će te dobit žuti ako ne skratite.....
Dali ti cujes sebe, da rucno su radeni, i covjek je u potpunosti u pravu
Kratite kilometarske citate!
hoćeš reći da su mercedesovi motori ručno rađeni? Nisu a.... Ručno su prerađeni ( mercedesovi motori btw ), imaš ti uopće predodžbu koliko bi onda koštao auto sa ručno rađenim motorom?
EDIT: Ručno su sklapani a to je sasvim druga stvar..
hoćeš reći da su mercedesovi motori ručno rađeni? Nisu a.... Ručno su prerađeni ( mercedesovi motori btw ), imaš ti uopće predodžbu koliko bi onda koštao auto sa ručno rađenim motorom?
ne Mercedesovi nego AMG-ovi
Pa nego čiji su motori ako ne mercedesovi????? Od Kie možda?
Moj jedini i najdraži,noge.
Pa nego čiji su motori ako ne mercedesovi????? Od Kie možda?
AMG se nasuprot Mercedesa ponasa kao druga firma. Kao i M odjel od BMW-a. http://www.mercedes-amg.com/#/home
evo ti malo pa citaj. Vise dijelova oni sami naprave nego je to Mercedes, a iz raznih intervjua se vidi kako se AMG-ovi inzinjeri ne zele spominjati u kontekstu Mercedesa.
Pa mi onda ti kazes da se razumin u aute ka marica u ********
Pročitajte filozofiju AMG-a prije nego bubate gluposti a i ovdje nije rasprava o AMG-u nego šta vozite a vjerojatno nitko od vas nema ništa od AMG-a u garaži.
Pročitajte filozofiju AMG-a prije nego bubate gluposti a i ovdje nije rasprava o AMG-u nego šta vozite a vjerojatno nitko od vas nema ništa od AMG-a u garaži.
Roger that... uglavnom... nisu ručno radjeni nego sklapani da zaključimo raspravu.
over and out
rolls royce motori su rucno radeni, pa sta?? zato i kosta ko suho zato...AMG je prerada, kao neki ''tuning'' dio mercedesa..
rolls royce motori su rucno radeni, pa sta?? zato i kosta ko suho zato...AMG je prerada, kao neki ''tuning'' dio mercedesa..
rolls royce je cijeli ručno rađen zato košta toliko. u vezi AMG-a procitaj moj/ivin link, pa ces vidit da iako se smatra tuning dio oni se tako ne ponasaju. to je poput druge firme, nesto slicno kao i BRABUS
Zasto?
urbani mitovi i legende
posebna kategorija su oni koji se zaljube u određene aute
posebna kategorija su oni koji se zaljube u određene aute
ja recimo... ali jednostavno zivim filozofiju da auto nije za ici od tocke A do tocke B... ali mi je najdraža grupa B... iz nje su proizlasi mnogi vrhunski auti