Društveni život preko interneta

poruka: 7
|
čitano: 1.502
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Koliko dnevno koristite društvene mreže tipa Facebook, YouTube, Twitter, Google+ i sl. ?

Koliko dnevno koristite forume i sl. manje društvene mreže tipa Bug, Forum.hr, Net i sl. ?

Dali vam je važno pokazati se u dobrom svjetlu preko profila za koje se ne znaju da ste vi ili se zaje{#}avate i nije vam važna "karma"...?!

These are dark time, there is no denying. Our world has prehaps faced no greater threat than it does today!
16 godina
neaktivan

Ne koristim nista sem buga...bio na fejsu ali sam se pozdravio sa ekipom i odjavio...od ostalih sredstava samo koristim skype i msn i to povremeno...

sad preferiram vise face to face fejs :d

16 godina
protjeran

I am level 99 Internet master.

Kad imas profil na Internetu mozes da budes cool kao ja, ili da budes ono sto jesi. Zavisi na cemu sam, ako sam na BUG-u onda sam cool kao ja, a na Facebook-u sam ono sto jesam.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
15 godina
neaktivan

na fejsu pogledam notifikacije i odjavim se a na youtubu sam SVAKI dan(tj.na slusaoni).

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 14:31 (snupix).
13 godina
protjeran
Re: Društveni život preko interneta
Sherminator kaže...

Koliko dnevno koristite društvene mreže tipa Facebook, YouTube, Twitter, Google+ i sl. ?

Koliko dnevno koristite forume i sl. manje društvene mreže tipa Bug, Forum.hr, Net i sl. ?

Dali vam je važno pokazati se u dobrom svjetlu preko profila za koje se ne znaju da ste vi ili se zaje{#}avate i nije vam važna "karma"...?!

Nisam prisutan niti na jednoj od društvenih mreža iako sve više razmišljam o kreiranju LinkedIn profila - ponajviše zbog posla.

Redovno posjećujem nekoliko foruma. Ovo je najnoviji na kojemu se pojavljujem. Index i forumhr izbjegavam. PC Ekspert sam zapustio još davno. Prođem neke tematske forume vezane uz igre koje igram.

Prestar sam da bih se opterećivao mišljenjima drugih ljudi ili da glumim kako bih se nekome svidio.

I left my wallet in El Segundo.
14 godina
neaktivan

Facebook koristim samo ako mi sta zatreba  , a youtube cili dan {#}

13 godina
protjeran

Koristim facebook od društvenih mreža i skype za komunikaciju, facebook mi služi pretežito da se mogu lakše dogovorit sa prijateljima za van, za kino, ako neznam neku zadaću pa neko napiše uslika i stavi itd. Korisna stvar, ništa specijalno, ali ono, bolje imat nego ne, nemam nikakve štete od njega.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice