Bavim se online web edukacijom za početnike

poruka: 5
|
čitano: 2.481
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Kao što i sam naslov kaže.

Želim pomoći početnicima u nekim granama IT-a.

Tako na mojoj web stranici svi oni početnici, samouki i željni učenja i znanja mogu pronaći tutorijale, tekstove popraćene slikama za naučiti osnove rada u:

Windows XP, Outlook Express, Informatičkim LAN mrežama, Office 2003, Wordu, Excelu, Publisheru, Frontpageu, Powerpointu, CMD-u, Autocadu, CCNA primjeri konfiguracije Roureta i Switcha, neke elektroničke šeme, Heksadecimalne, Binarne, Oktalne i decimalne brojevne sustave itd ...

Na web stranici ima dosta slikovitih primjera koji prate tekstove teme korak po korak ( step by step ) 

http://www.ic.ims.hr

16 godina

To te ja pitam,napokon netko dosao i sa tutorijalom za auto cad sta ce meni sljedece godine trebat za skolu..šešir dole :D

EDIT:Mogao si tutorijale u pdf stavit pa da ljudi to lakse otvaraju a ne prek stranice.al ipak pohvale i svaka cast.

Znam Super Admina osobno,zato ne kenjaj! :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2009 10:38 (Fake_Alert).
17 godina

Svaka čast! Odlično i jako koristno i pregledno...

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
17 godina
neaktivan

Ne mogu otvorit stranicu, piše mi "Greška kodiranja sadržaja

Stranica koju pokušavate otvoriti ne može biti prikazana jer koristi nepostojeće ili nepodržane oblike sažimanja.

*   Molim kontaktirajte vlasnike stranice i informirajte ih o ovom problemu."

EDIT: sad radi

http://www.travian.com.hr/?uc=hr4_42259
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2009 12:22 (maniak).
16 godina
neaktivan
RE: Bavim se online web edukacijom za početnike

Nadam se da će Vam pomoći u učenju osnovnih koraka iz tema koje se nalaze na web stranici.

btw: Što se tiče kodiranja trebalo bi biti sve u redu ( osim možda FireFox neke verzije koje "navodno" imaju bug. )

pozdrav

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice