World Leader in Visual Computing Technologies, tko je??? nVidia naravno
World Leader in Visual Computing Technologies, tko je??? nVidia naravno
koja u to vrijeme nudi bolje performanse za manje novca tu kupujem...
Biti fanboy i jos se po forumima prepucavat je meni debilno do boli.
Evo kako su isle moje graficke i zasto:
ATi Radeon 9100 - u to vrijeme je bila kartica odlicnog omjera cijene i performansi. Nije bila high end, ali zasta za svoje novce odlicna kupnja
ATi Radeon 9700 - kralj performansi u to vrijeme. Niti jedna kartica joj nje bila niti blizu i to je bio kriterij za odluku. Mislim da je nVidia konkurencija bila GF4 koja se nije mogla mjeriti sa Radeonom 9700
ATi Radeon X800PRO - bila fenomenalna kartica kada je izasla, ali i nVidia je imala spreman odgovor. To je bila GF 6800GT. Neckao sam se koju da kupim, ali valjda prethodne ATi kartice su prevagnule na stranu X800PRO. Cinjenica je da je ipak 6800GT bila bolja kartica, ali...
nVidia GF 8800GTS 640MB - konkurencija je je u to vrijeme bila ATi Radeon 2900XT. Radeonka je imala problema sa ogromnom potrosnjom i zagrijavanjem i sveukupno se pokazalo da je 8800GTS bolja kartica. Zbog toga sam uzeo nVidiu
nVidia GTX 260 - dobio sam ponudu koja se jednostavno nije mogla odbiti
Iduca - budemo vidjeli kakva ce situacija biti kada dodje vrijeme za zamjenu
Ja nisam fan ni ATI-ju ni Nvidiji, ja sam fan svome novčaniku. Tko da više za slične novce to kupujem i do sada se nisam prevario valjda niti jednom. Uvijek se dobro raspitam kako stvari trenutno stoje i tek onda u kupnju. Hvala Bogu da ima ljudi na forumu koji su dobro informirani i uvijek spremni pomoći jer u testove iz nekih mjesečnika nisam 100% siguran. Najviše volim čuti mišljenje nekoga tko je već isprobao grafu i napiše doživljaj iz iskustva.
Ja nisam fan ni ATI-ju ni Nvidiji, ja sam fan svome novčaniku. Tko da više za slične novce to kupujem i do sada se nisam prevario valjda niti jednom. Uvijek se dobro raspitam kako stvari trenutno stoje i tek onda u kupnju. Hvala Bogu da ima ljudi na forumu koji su dobro informirani i uvijek spremni pomoći jer u testove iz nekih mjesečnika nisam 100% siguran. Najviše volim čuti mišljenje nekoga tko je već isprobao grafu i napiše doživljaj iz iskustva.
ja sam fan ipak nVidia, jer ipak, ona ne dolazi iz mog novčanika ^^
mislim da je gtx serija daleko bolja
ja favoriziram oboje, ovisno o tome tko za manje para nudi bolje performanse...
upravo to je i moj razlog, za koga u određenom trenutku navijam, odnosno preferiram....kupovao i jedne i druge i uglavnom bil zadovoljan... :)
spremam se kupiti grafu HD 4670 GDDR kupujem ATI zbog pristupacnije cijene........ po meni je ATI bolji 1. NVidia nema karticu jacu od GDD3 2. CIJENE kartica su previsoke 3. crvena mi je draza od zelene he he sry
849,00 nvidia (vemil)
589,00 ATI (Vemil)
ovu su konkurentne graficke ?! (jedino sto muci HD je velike rezolucije)
nVidia!
mislim da je gtx serija daleko bolja
malo sutra...
ATI
Ja sam konačno zaključio da sam fan ATI-a i Nvidie.
I ja isto to pocinjem misliti Nvidia nema DDR4>>DDR5 a ATI nema vise od 256 bitnu Sabirnicu
Kako misliš istovremeno biti fan dvije ekipe, ili jedno ili drugo ili ti je svejedno(bestbuy ovo-ono) nema drugog.
Kako misliš istovremeno biti fan dvije ekipe, ili jedno ili drugo ili ti je svejedno(bestbuy ovo-ono) nema drugog.
mislim da je pjesnik htio reći da voli i jedne i druge, koje mu vise pasu u datom trenutku...
mislim da je pjesnik htio reći da voli i jedne i druge, koje mu vise pasu u datom trenutku...
Znam,ali onda je to trebao tako napisat.
Ali svi moraju priznat da se treba upotrijeb ćuku kod ATI-a (instaliranje drivera, povećanje brzine okretaja venta kod jačih ati-ca sa lošim hlađenjem) to je kod nvidia-e donekle riješeno.
Ajd dosta sa offtopicom . Napisao sam da sam fan i jednih i drugih jer i jedni i drugi mogu proći kod mene, znači kako si napisao svejedno mi je
ljudi ja sam za ATI, on je kralj.....za mene......Nvidia mi je nekako prenapadna......ona je imala svoje prste u Crysisu, a svi znamo kakav je Crysis kakvu kantu je potrebno imati za njega, to su se oni dogovorili s Crytekom o optimizaciji na njihove Geforce grafičke čipove......naravno da ATI posustaje gubi u toj igrici od Nvidie......
Nvidia sigurno bolja za igre
Po ovim glasovima nvidia je trebala u zemlju propast a nije ocito da ce mo se još dugo svađat koja je bolja
Nvidia sigurno bolja za igre
naravno jer ima ugovora sa proizvođačima igara......
Dosta offtopica!
Sta je takav problem napisat ATI ili NVIDIA!?
Nvidia
ATI
ATI
nVidia.
Ali ne vidim razloga zasto ne bih kupio i neku Radeonku.
ATI Radeon naj od svih.
pola pola,koji trenutno daje bolje karte tu kupim...
ATI
Oboje podjednako.. Kao sto je kolega rekao, koja ima bolju ponudu, to uzimam..