Wireless mreža stalno se ruši

poruka: 5
|
čitano: 5.820
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pozdrav svima. Imam jedan problemčić, pa ako znate rješenje bio bih vam zahvalan na pomoći.

Dakle, imam problem sa wireless mrežom koja se svako malo ruši. Router je Billion BiPAC 5200G RC
Kada računalo/laptop spojim LAN kabelom sa spomenutim routerom veza ne puca nikako.
Isti problem sa wirelessom imam kada se spojim preko D-Link-ovog bežičnog switcha DIR-635

Imate li kakav savjet za ovaj problem?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bežičnost radi svoje ;) koristi bolje žično i nećeš imat problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Wireless mreža stalno se ruši
marko227 kaže...
Pozdrav svima. Imam jedan problemčić, pa ako znate rješenje bio bih vam zahvalan na pomoći.

Dakle, imam problem sa wireless mrežom koja se svako malo ruši. Router je Billion BiPAC 5200G RC
Kada računalo/laptop spojim LAN kabelom sa spomenutim routerom veza ne puca nikako.
Isti problem sa wirelessom imam kada se spojim preko D-Link-ovog bežičnog switcha DIR-635

Imate li kakav savjet za ovaj problem?

čuj, wireless je wireless, a lan je lan. do pucanja veze dolazi isključivo zbog wireless adaptera koje koristiš, ništa drugo. ja koritistim ovaj usb wireless adapter, na način da je taj adapter spojen u računalo, a siemensov router je u susjednoj prosoriji. adapter hvata signali bez greške. koristm ga proteklh nekoliko mjeseci i nema pucanja veze, niti jednom. cijena uređaja je oko 120 kuna, s time da ih ima u više verzija i oblika. i spajanje je maksimalno jednostavno.

16 godina
neaktivan

Onda, koja je vaša preporuka za bežični modem/router te mrežnu karticu?

16 godina
neaktivan

router si ostavi onaj koji imaš, samo si nabavi usb adapter od tp linka, jedan od modela kakv sam ti predložio, i garantiram da neće biti pucanja veze niti trzanja. malo sam gledao na google i ima raznih ponuda pa si malo pogledaj.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice