T-com je u pitanju....
Znaci:
jer imam od danas (00:00 h) flate??, i dali mogu skidati koliko zelim od danas ili tek od sljedeceg mjeseca?!! ... mislim, dali cu prekoraciti promet, jer sam do sada imao 15 GB i sada su me ubili s tim proporcijama...(ne razumijem koliko cu platiti i kako, kojim principom se to racuna)
i ako mozes itko koliko bi platio sada sljedeci racun... 15 Gb sam placo 120 kn , a flate placam 160... nije vrag da ce doci 280 kn za 27 dana koristenja 15 Gb (KOJI NISAM PROSO) i 4 dana flatea?!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako si flat uzeo u tekućem mjesecu do kraja istog imaš paket prije flata u tvom slučaju 15gb. Tek od 1.11 možeš skidati preko 15gb bez daljnjih troškova :)
da, ali to je prema starome pravilniku koji i ja znam..sada su drugacija pravila koja neznam i nisu mi jasna...
Pa nazovi 0800 9000... najbolje će ti oni reći, ovako možeš samo nagađati.
pa ne razumijem ih..pricaju o nekim proprcijama :(
Što se tiče računa, ako su te od danas prebacili na flat onda ćeš platiti paket od 15GB za 27 dana i flat za 4 dana. Otprilike bi to bilo 120/30*27+160/30*4 (ili kakve su već cijene u T-coma), što bi ispalo oko 130 kuna.
Da bi bio siguran da si na flatu, ulogiraj se na korisničke stranice i vidi koja ti je opcija aktivna: flat ili 15GB. Ako piše flat, onda skidaj bez brige.
Što se tiče računa, ako su te od danas prebacili na flat onda ćeš platiti paket od 15GB za 27 dana i flat za 4 dana. Otprilike bi to bilo 120/30*27+160/30*4 (ili kakve su već cijene u T-coma), što bi ispalo oko 130 kuna.
Da bi bio siguran da si na flatu, ulogiraj se na korisničke stranice i vidi koja ti je opcija aktivna: flat ili 15GB. Ako piše flat, onda skidaj bez brige.
e to me zanimalo, idem skidati...puno hvala ;)
DELETE