Tcom problem s paketom zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 2.096
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Tcom problem s paketom

T-com je u pitanju....

Znaci:
jer imam od danas (00:00 h) flate??, i dali mogu skidati koliko zelim od danas ili tek od sljedeceg mjeseca?!! ... mislim, dali cu prekoraciti promet, jer sam do sada imao 15 GB i sada su me ubili s tim proporcijama...(ne razumijem koliko cu platiti i kako, kojim principom se to racuna)

i ako mozes itko koliko bi platio sada sljedeci racun... 15 Gb sam placo 120 kn , a flate placam 160... nije vrag da ce doci 280 kn za 27 dana koristenja 15 Gb (KOJI NISAM PROSO) i 4 dana flatea?!

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tcom problem s paketom

Ako si flat uzeo u tekućem mjesecu do kraja istog imaš paket prije flata u tvom slučaju 15gb. Tek od 1.11 možeš skidati preko 15gb bez daljnjih troškova :)

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Tcom problem s paketom

da, ali to je prema starome pravilniku koji i ja znam..sada su drugacija pravila koja neznam i nisu mi jasna...

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
16 godina
Tcom problem s paketom

Pa nazovi 0800 9000... najbolje će ti oni reći, ovako možeš samo nagađati.

0 0 hvala 0
15 godina

pa ne razumijem ih..pricaju o nekim proprcijama :(

17 godina
Tcom problem s paketom

Što se tiče računa, ako su te od danas prebacili na flat onda ćeš platiti paket od 15GB za 27 dana i flat za 4 dana. Otprilike bi to bilo 120/30*27+160/30*4 (ili kakve su već cijene u T-coma), što bi ispalo oko 130 kuna.

Da bi bio siguran da si na flatu, ulogiraj se na korisničke stranice i vidi koja ti je opcija aktivna: flat ili 15GB. Ako piše flat, onda skidaj bez brige.

1 0 hvala 1
15 godina
klimama kaže...

Što se tiče računa, ako su te od danas prebacili na flat onda ćeš platiti paket od 15GB za 27 dana i flat za 4 dana. Otprilike bi to bilo 120/30*27+160/30*4 (ili kakve su već cijene u T-coma), što bi ispalo oko 130 kuna.

Da bi bio siguran da si na flatu, ulogiraj se na korisničke stranice i vidi koja ti je opcija aktivna: flat ili 15GB. Ako piše flat, onda skidaj bez brige.

e to me zanimalo, idem skidati...puno hvala ;)

DELETE

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice