T-com konkurencija

poruka: 31
|
čitano: 7.861
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
T-com konkurencija

Pozz svima moje pitanje je kad ce pojeftinit Flat na T-com-u i dali se ostale firme kojih ima dosta kao Iskon, Metronet, Optima dali se razvijaju hocu rec dali ce doc takvi jeftini servisi za internet na otoke ili na manja mjesta? Dosta mi je T-com-a koji je skup ko vrag ja sam sad na 10GB placam 150kn više-manje svaki mjesec a u zapadnoj europi internet skoro "badava"!!

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: T-com konkurencija
sk8 4 life kaže...

Pozz svima moje pitanje je kad ce pojeftinit Flat na T-com-u i dali se ostale firme kojih ima dosta kao Iskon, Metronet, Optima dali se razvijaju hocu rec dali ce doc takvi jeftini servisi za internet na otoke ili na manja mjesta? Dosta mi je T-com-a koji je skup ko vrag ja sam sad na 10GB placam 150kn više-manje svaki mjesec a u zapadnoj europi internet skoro "badava"!!

Kad na vrbi rodi grožđe-translate->nikad
"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"http://i44.tinypic.com/1z3at89.jpg
16 godina
neaktivan
T-com konkurencija

a što se onda događa sa njegovom konkurenciom

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

Ma slušaj,po meni sve je to korumpirana gam** koja misli samo na svoju guz***!
"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"http://i44.tinypic.com/1z3at89.jpg
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2009 16:09 (tandara).
16 godina
neaktivan
tandara kaže...
sk8 4 life kaže...

Ma slušaj,po meni sve je to korumpirana gam** koja misli samo na svoju guz***!
 U k**** ja sam mislio da je optima više fer !!Mršti se
16 godina
protjeran
sk8 4 life kaže...

zar ti je problem dati jos 40 kn mjesecno za flat??
Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
16 godina
neaktivan
kris_marko kaže...
sk8 4 life kaže...

A pa slušaj otac mi je u saboru a mater minisrica vanjskih poslova pa nam je onak 200kn malo za net
16 godina
protjeran
sk8 4 life kaže...
kris_marko kaže...
sk8 4 life kaže...

A pa slušaj otac mi je u saboru a mater minisrica vanjskih poslova pa nam je onak 200kn malo za net
 ah jbg onda jedino ti preostaje kukati i cekati!! ali se i budes nacekao jer ne vjerujem da ce tako brzo spustit cijene!!
Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
17 godina
T-com konkurencija

Sanader reče: "neka bude svima brzi internet."

I ništa ne bi!

Ja zivim 2km od grada i nemogu imat dsl, nego sam morao uzet onaj tele 2 shit s kojim mogu 3GB samo downloadat(mogu i vise al puno kosta), sad ja moram molit frendove da mi skinu igrice,filmove jer ja nemogu. Jedva imam dovoljno za to da odem svaki dan na forum, 2-3 puta tjedno na cod 4 multyplayer i pogledat 5 filmica na youtube te skinut ATI CCC,ATT,CPU-z,GPU-z.

Hebes to.

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz / HD4870 2D(250,237)- 3D(800,781) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
T-com konkurencija

A hebiga........ko nije u zagrebu nije mu bas lijepo...ja to neznam jer sam iz zagreba i imam amisov paket od 4 Mbps ......naravno flat.........al imam par frendova van zagreba koji bi najrade ostavili t-com(sto zbog iskustva sto zbog cijena).............al moram priznati...ni t-com nije sto je nekad bio............

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
T-com konkurencija

evo malo sam gleda po netu ima iskon internet za van mreže koji se temelji na t-com infrastrukturi možda na to pređem

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

evo ja u ZG-u nemam nego t-com dostupan, opcina centar... mozda zato kaj Mudri zivi tu u kvartu pa svakodnevno osobno cuva centralu od uhoda (tehnicara) iz drugih ISP-ova :-)

ni meni bas nije malo za placat taj flat, no kad pogledas da za 99 kn ne dobijes skoro nista, a za 79 kuna vise dobijes flat... ipak se isplati... Evo npr. od tih 79 kuna razlike, 35 kuna mjesecno ustedis tako da ne kupis Bug... pa ti preostaje ustedit jos 44 kune, sto je oko 1,5 kn na dan.. nije strasno...

osim toga, mozes si uzet flat na mjesec dana, pa onda jedan mjesec osnovni paket i tako naizmjenicno... pa te ispadne jeftinije... tak sam ja radio jedno vrijeme... ipak se kolko tolko zadovolje apetiti za download-om... pa se nakon toga 1 mjesec izdrzi...

btw. frend koji zivi cca 1,5 km dalje od mene... ima amis, 4 mbit, flat internet, flat telefon prema fiksnoj, veci upload nego na t-com 8 mbit paketu... i to sve placa manje

nego mi placamo samo internet... di je jos telefon... grrr

× Asus P5Q-PRO × E4300@3GHz(fsb1333) × Crucial Ballistix 2x1Gb 4-4-4-12@833MHz × Asus Radeon 3870 × Seagate 500GB RAID0 × Corsair 520HX × win_xp ×× LCD NEC 1970 NX ××
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2009 21:21 (Vicko).
16 godina
T-com konkurencija

ostavi se t-coma jer su stavrno preskupi, ja imam 10gb 2mbit i plaćam 138kn a u optimi je flat 1mbit 88kn i optima ima svoju infrastrukturu, dosta ljudi hvali optimu ali ima ljudi koji i nisu baš zadovoljni

recimo moj frend koji živi u ivanić gradu je jako zadovoljan, prije je bio na t-comu i isto je imao početnu brzinu i 10gb kao ja sad a onda je prije 2-3 mjeseca prešao na optimu i sad ima flat-optima i na speedtestu mu nekad bude i do 180kbps a prije mu je na t-comu bilo oko 150kbps i manje pa tko je tu glup a ima sad najmanu brzinu na optimi a meni na t-čmaru sad bude oko 150-170 na speedtestu

nikad ja nisam imao problema s t-comom ali jednostavno su preskupi i čim budem mogao prelazim na optimu jer mi još nije dostupnaPlač

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2009 22:32 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

ostavi se t-coma jer su stavrno preskupi, ja imam 10gb down-2mbit i plaćam 138kn a u optimi je flat down-1mbit 88kn i optima ima svoju infrastrukturu, dosta ljudi hvali optimu ali ima ljudi koji i nisu baš zadovoljni

recimo moj frend koji živi u ivanić gradu je jako zadovoljan, prije je bio na t-comu i isto je imao početnu brzinu i 10gb kao ja sad a onda je prije 2-3 mjeseca prešao na optimu i sad ima flat-optima i na speedtestu mu nekad bude i do 180kbps a prije mu je na t-comu bilo oko 150kbps i manje pa tko je tu glup a ima sad najmanu brzinu na optimi a meni na t-čmaru sad bude oko 150-170 na speedtestu

nikad ja nisam imao problema s t-comom ali jednostavno su preskupi i čim budem mogao prelazim na optimu jer mi još nije dostupnaPlač

zato sam napravio ovu temu da pitam što je sa onima koji nisu u gradu ili nemaju još signal za neku jeftiniju mrežu od T-lopova
16 godina
neaktivan
T-com konkurencija

Ja sam oduvijek na t-comu, prvi koji mi je bio dostupan.

Radi savršeno, ali je preskup i gledam ka alternativama. Iskreno, strah me je dal će radit tak dobro kao ovo.

Kolko vidim prema nekim providerima se mora napravit neka vpn veza, bazirana na microsoftovim protokolom.

Linux forumi su puno problema s tim, a ja koristim isključivo linux.

I ne treba mi telefon.

Znači tražim jeftin isp, na kojem mi neće pucat veza, koji mi neće nametnut telefon, za koji ne moram konfigurirat vpn ;)

Ima koji takav?

edit:

Dal netko od vas koristi skype za pozive prema fiksnim i mobilnom mrežama, dal se može to u Hrvatskoj?

Kolko vidim Hrvatske nema na popisu podržanih zemalja na stranici skypea.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2009 23:11 (Kores).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kores kaže...

Ja sam oduvijek na t-comu, prvi koji mi je bio dostupan.

Radi savršeno, ali je preskup i gledam ka alternativama. Iskreno, strah me je dal će radit tak dobro kao ovo.

Kolko vidim prema nekim providerima se mora napravit neka vpn veza, bazirana na microsoftovim protokolom.

Linux forumi su puno problema s tim, a ja koristim isključivo linux.

I ne treba mi telefon.

Znači tražim jeftin isp, na kojem mi neće pucat veza, koji mi neće nametnut telefon, za koji ne moram konfigurirat vpn ;)

Ima koji takav?

edit:

Dal netko od vas koristi skype za pozive prema fiksnim i mobilnom mrežama, dal se može to u Hrvatskoj?

nemaju  te vpn mreza nikakav utjecaj na linux , danas se router/modem   spaja na net , a ti se spajas na router putem ethernet protokola koji je standardan bija ti na win-u ,linuxu , mac....
Tako oko toga nema straha.. 
16 godina
neaktivan
T-com konkurencija

Nikad nisam koristio vpn tako da ne znam točno o čemu se tu radi, ali znam

nekoliko ljudi koji su imali problema s metro carnetom.

I ovdje ima nešto o tome: http://www.linuxzasve.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=294

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kores kaže...

Možeš skype koristit,samo moras napravit paypall acc i aktivirat na njega electron visa karticu ili neku drugu i onda preko paypall_a uplatit si kredit tamo na skype i koristis pc kao obicni tel,a sto bolje svi su pozivi katastrofalno jeftini recimo kada zoves vani negdje.A imas i VoipBuster s kojim mozes zvat vecinu fixnih mreza u europi skroz besplatno,dakle bez kupovine kredita,,,
* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend: "Like Firefox?"
16 godina
neaktivan
mejt kaže...
Kores kaže...

Možeš skype koristit,samo moras napravit paypall acc i aktivirat na njega electron visa karticu ili neku drugu i onda preko paypall_a uplatit si kredit tamo na skype i koristis pc kao obicni tel,a sto bolje svi su pozivi katastrofalno jeftini recimo kada zoves vani negdje.A imas i VoipBuster s kojim mozes zvat vecinu fixnih mreza u europi skroz besplatno,dakle bez kupovine kredita,,,
 pozz...
čitam neko vrijeme ovaj forum i do sada mi je mnogo pomogao , no , moram se osvrnuti na ovu temu iz mnogo razloga . Ja sam jedna od mnogih koja je bila prisiljena uzeti t-com iz xy razloga ( živim u malom gradu u Dalmaciji , nemam ni jednog drugog operatera , ....) .... sad , mene zanima taj skype i kako smanjit mjesečne račune na minimalne . Bilo kakvi prijedlozi dolaze u obzir kad je štednja na njima u pitanju . Uzela sam cili paket ( Max-tv , adsl flat , fiksni tel. ) , jer u konačnici mi to ispada jedina alternativa , hi ,hi , ....o svom zadovoljstu uslugom , nekom drugom prilikom-temom , ali sad me interesira kako preko skypa uštedit  , tj. , molim podrobna upustva !!!
pozzz !!!!
16 godina
neaktivan

Bnet ima svoju vlastitu infrastrukturu, optičkih kablova na bacanje, brzina da ti je milina, flat-a, dani sreće i veselja su pred nama (barem za one koji nisu na otocima) stoga trk na njihove stranice! Jawohl!

s.t.a.l.k.e.r.
17 godina
neaktivan

Moje iskustvo nije podrobno, kako tražiš, pričekat ćemo iskusnije, ali na VoipStuntu sam već dvije godine za razgovore s Njemačkom. Pozivi na fiksnu liniju su besplatni (moraš imati polog od najmanje €10 na njihovom računu), a pozivi na mobilnu mrežu tamo su 20 c/min. Što se tiče telefoniranja u Hrvatsku preko toga programa, koliko se sjećam, preskočio sam takvo istraživanje jer je bilo neisplativo. A i nepraktično. Ne možeš baš uvijek tijekom dana posezati za računalom i razgovorima preko PCa za svaki telefonski poziv, totalno nepraktično i stoga ne baš isplativo.

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
17 godina
neaktivan
stalker kaže...

Bnet ima svoju vlastitu infrastrukturu, optičkih kablova na bacanje, brzina da ti je milina, flat-a, dani sreće i veselja su pred nama (barem za one koji nisu na otocima) stoga trk na njihove stranice! Jawohl!

ne da nisam na otoku, nego sam u centru ZG-a i pouzdano znam da necu Bnet imat iducih 5 godina sigurno,
nikakve opticke kablove im se ne isplati razvlacit u moj kvart gdje na 100 metara ima 3 kuce... od toga su
u 2 ljudi kojima je svejedno sto imaju i koliko to placaju...

jedino se mogu nadat da ce T-com investirat iako je isplativost za ovaj dio grada upitna

preostaje mi da vise radim i zaradim pa mi nije bed platit t-com ili da se preselim u neki
kvart s osmerokatnicama (ili vise)...
× Asus P5Q-PRO × E4300@3GHz(fsb1333) × Crucial Ballistix 2x1Gb 4-4-4-12@833MHz × Asus Radeon 3870 × Seagate 500GB RAID0 × Corsair 520HX × win_xp ×× LCD NEC 1970 NX ××
16 godina
protjeran
T-com konkurencija

Nama koji imamo nesto od t-coma , nece doci pojeftinjenja iz europe za jos 100 god.  Ja imam bezicni internet od t-mobila 3Gb jbn-a 300kn plus ja nemogu proc ispod 5.5gb mjesecno placam lopovima 550kn interneta -pa gje to ima jos, i to sam se zjebo sto sam uzeo dok nije bilo ni kod vipa a ni od tele2 stickova. sad nemogu prec na njih zato sto po prekidu ugovora moram isplatit tmobilu najmanja tarifa100kn+ostalo mjeseci=2000kn,  tako da mogu jepo pusit kirac 2 god. dok im ne ispltim preko 10000kn

MATAN

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
24.matan kaže...

Nama koji imamo nesto od t-coma , nece doci pojeftinjenja iz europe za jos 100 god.  Ja imam bezicni internet od t-mobila 3Gb jbn-a 300kn plus ja nemogu proc ispod 5.5gb mjesecno placam lopovima 550kn interneta -pa gje to ima jos, i to sam se zjebo sto sam uzeo dok nije bilo ni kod vipa a ni od tele2 stickova. sad nemogu prec na njih zato sto po prekidu ugovora moram isplatit tmobilu najmanja tarifa100kn+ostalo mjeseci=2000kn,  tako da mogu jepo pusit kirac 2 god. dok im ne ispltim preko 10000kn

PA onda ti se isplati taj prekid ugovora i uštedi 8000kn
16 godina
neaktivan
24.matan kaže...

Ja sam ti na Optima telekom i košta me 150 kuna flat rate i telefon sve skupa u prosjeku.Jednom sam dobio 200 kuna za platiti jel je moj stari malo više mljeo na telefonu.Ni ja ni stari ne gasimo komp a plaćamo sitno u odnosu na t-com itd.
16 godina
neaktivan
MEGATON kaže...
24.matan kaže...

Ja sam ti na Optima telekom i košta me 150 kuna flat rate i telefon sve skupa u prosjeku.Jednom sam dobio 200 kuna za platiti jel je moj stari malo više mljeo na telefonu.Ni ja ni stari ne gasimo komp a plaćamo sitno u odnosu na t-com itd.
 na kojem si podrucju ljepe naše u ZG ili ... na nekom otoku kao ja
16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
MEGATON kaže...
24.matan kaže...

na kojem si podrucju ljepe naše u ZG ili ... na nekom otoku kao ja
Iz Slavonskog Broda sam.
16 godina
neaktivan
T-com konkurencija

Eto vidiš a ja moram na T-com jer mi nema druge btw a kad bi se ikljuci iz t-coma imam ugovor od 18 mjeseci koliko bi me to koštalo imam 10 GB za promet dakle placam 135 kn ja mislim .dali to ide po pricipu 135 * 18=2430kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
T-com konkurencija

evo malo sam gledao po internetu i naisao sam na optiku kabel tv

http://www.oktv.hr/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

i izgleda da imaju jako brzi internet i dosta su jeftini ( npr. 2mb flat zasamo 9 kn ) da li itko korisit njihovu mrezu??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Moje iskustvo nije podrobno, kako tražiš, pričekat ćemo iskusnije, ali na VoipStuntu sam već dvije godine za razgovore s Njemačkom. Pozivi na fiksnu liniju su besplatni (moraš imati polog od najmanje €10 na njihovom računu), a pozivi na mobilnu mrežu tamo su 20 c/min. Što se tiče telefoniranja u Hrvatsku preko toga programa, koliko se sjećam, preskočio sam takvo istraživanje jer je bilo neisplativo. A i nepraktično. Ne možeš baš uvijek tijekom dana posezati za računalom i razgovorima preko PCa za svaki telefonski poziv, totalno nepraktično i stoga ne baš isplativo.

Malo sam pogledala po netu i instalirala SKYPE , mislim , pa kad sam doma , lakše mi je "pit kavu" sa frendicama preko SKYPA nego nabivat račun .... statistika govori da je u Hrvatskoj 30% stanovništva informatički pismeno , pa bi to logikom značilo i da bi trebali biti pametniji i ne plaćati porez na budale ako ne moramo . Bar ja to tako gledam . Što se tiče ostalih operatera , t-com ih drži za jajca , jer htjeli ili ne , ipak se manje-više svi služe njihovom infrastrukturom . Konkurencije , znači , i nema . Sve do onog trena kada se ne pojavi netko ko neće težiti za enormnom zaradom , ... i onaj tko bude ulagao u tehnologiju ... ipak , mi smo na Balkanu !!! ... jeeee !!!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice