T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.099.332
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
T-Com Internet

ne dns popodne i nisu jos ,tek je poslan zahtjev teh. od strane skz-a

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2015 19:25 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Re: T-Com Internet

Ja sam ih zva jucera i trazio vdsl2 uslugu jer iman mogucnost i odma su me prebacili na vdsl2 u kratkom roku sada mi je max propusnost parnice do 40mbit a ja ima do 34 u downloadu i oko 3 ipo u uploadu :)

17 godina
T-Com Internet

aj baci ss 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ee jbg ne mogu ovo sve pisem sa ps4 mozda stavim kasnije ili ako netko zna kako da stavim priko ps4

15 godina
neaktivan
T-Com Internet

Koja je cijena VDSL-a?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
T-Com Internet

ista cijena koju sad placas 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
T-Com Internet

Waaat? Placam za 10 megabita, zovem sluzbu za korisnike i kazem da mi ukljuce vdsl i dobijem vece brzine po istoj cijeni? Malo mi ne lici to na tcom .

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
T-Com Internet

http://prntscr.com/5xt1hi

moramo se strpit jos neko vrijeme

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Evo meni je ovako od jucera kada mi je tcom aktivira vdsl2 uslugu kako su je meni i zasto aktivirali stvarno ne znan samo znan da su to vrlo brzo napravili od moga poziva nije proslo ni 2 sata a usluga je vec bila aktivna 

14 godina

od kad imas taj modem, ja imam onaj speedtouch thompson st 780

14 godina

iman ga tek nekoliko dana dosa mi je skupa sa maxtv-om jer sam uzeo maxtv na 3 mjeseca pa cu vidit sto cu dalje za sada neman problema sa vezom nisan ni ima kada san bio na adsl2+ uslugi vidjet cemo sto ce biti dalje ali eto i ja sam se iznenadio kada su mi ukljucili vdsl2 uslugu iako je covik reka da triba par dana da se ukljuci a meni nakon 2 sata od poziva vec bila aktivna vdsl2 usluga sretan ko malo dite ;)

12 godina
4mal kaže...

da 30 ali ako ti linja dopusta mozes max 40 dobit 

lol nazovi opet i budi uporan 

To je meni rekla zena na szk kad sam zvao za ukljucivanje vdsla. Kao da mogu imat 40 al mi svejedno dali 30, kaj napravit? :D

11 godina
neaktivan
T-Com Internet

Koji su parametri u ruteru najbitniji za VDSL2 odnosno veće brzine?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FTWTitanium kaže...

što manja udaljenost od centrale, ako si udaljen više od 2km, mozes samo plakati

edit: ja samo ne razumijem, kako neki kada nazovu mogu dobiti VDSL, a kada ja pitam, kazu da nije u ponudi..  :S

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2015 21:06 (Rasho).
12 godina
neaktivan
T-Com Internet

Zna neko ima di za skidat FULL HD filmove da iskoristim tu brzinu od 100mb haha?

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

imas pm za par sec

15 godina
LeskiRM kaže...
4mal kaže...

da 30 ali ako ti linja dopusta mozes max 40 dobit 

lol nazovi opet i budi uporan 

To je meni rekla zena na szk kad sam zvao za ukljucivanje vdsla. Kao da mogu imat 40 al mi svejedno dali 30, kaj napravit? :D

Plati više. 
Mislim da je ovaj sistem:

Za cijenu 2-4 Mbit dobiješ do 20 Mbit.
Za cijenu 5-10 Mbit dobiješ do 30 Mbit.
Za cijenu 14-20 Mbit dobiješ do 40 Mbit.

14 godina

hehehh ali pazi se opet ako ces skidati full hd filmove ipak na optici je limit od 250gb jbg u kurcu skorz :(

12 godina
protjeran
T-Com Internet

Ne, nije limit 250 GB i ne obmanjuj ovaj napaćeni narod.

“Life is about passions. Thank you for sharing mine” Michael Schumacher
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina

ok dobro nemoze se ni covik malo nasalit vi odma takoo ;)

14 godina
T-Com Internet

evo sada gledan pakete za optiku oni samo daju prva 3 mjeseca brzinu 100/20mbit a nakon 3mjeseca 40/10mbit???WTF??

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
T-Com Internet

Imam slične parametre kao i Crosshair:

On: LA (Up/Down): 35.3/18.8 i Noise: 8.5/8.2

Ja: LA: 13/21.5 i Noise: 14/8.5

Kakve su šanse za 30 Mbita kod mene?
Ako ništa drugo mogu li se vratiti na paket od 4 Mbita i onda da mi aktiviraju VDSL na 20?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
crosshair kaže...

evo sada gledan pakete za optiku oni samo daju prva 3 mjeseca brzinu 100/20mbit a nakon 3mjeseca 40/10mbit???WTF??

Platiš 10 kn više i imaš stalno 100/20.

14 godina

Aha odlicno bolje da je tako vec san mislio da tcom opet nesto nije zasra ;)

nego meni prije nego sta san dobio vdsl2 uslugu ono sta mi je sada 18,8 prije na thompsonu mi je bilo oko 12.5 ne znan zbog cega se tako to naglo diglo al dobro ugl radi sve

14 godina
odjavljen
T-Com Internet

Jel model 782i podržava vdsl2 ili? Koliko sam skužio po postovima, treba mi modem koji podržava to. I da, nalazim se oko 2,5 km od centrale, ima neke šanse da to dobijem?

PS ne mogu vjerovat da sam čuo da t com nudi brži net za manju cijenu lol

1 0 hvala 0
14 godina

Ne taj modem ne podrzava vdsl2 nego samo kazem kako mi prije bilo a da ni ja nisan virova da je tako al neka je bolje nama.A ipak mislim da si ti daleko za vdsl2 uslugu nazalost.Evo sada san opet mirio brzinu a sada je 34/4.30 :)

14 godina
Rasho kaže...
FTWTitanium kaže...

što manja udaljenost od centrale, ako si udaljen više od 2km, mozes samo plakati

edit: ja samo ne razumijem, kako neki kada nazovu mogu dobiti VDSL, a kada ja pitam, kazu da nije u ponudi..  :S

Ja sam 1.8km, to znaci da za mene ima nade? :)

14 godina
T-Com Internet

Evo sam i sam kontaktirao SZK T-Com-a, i djelatnik Ratko, po boji glasa zvuči kao Dalmatinac, mi je kazao slijedjeće; 

mogu dobiti brzinu do 40 mBs po položaju na kojem jesam, obzirom optika koja je na nekih 12 metara zračne udaljenosti, u Karlovcu nisu u planu funkcioniranja još. Nadalje mi kaže kako bih trebao zamijeniti ruter ali, obzirom ne zna on, kao tko bi nešto trebao znati, kada će se ponovno pustiti akcija ponovno u realizaciju. 

U ovom slučaju, nisam pametan što i kome kazati, možda biti uporan, pa tijekom dana ponoviti upit?!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
T-Com Internet

vdsl ti radi do 1500 m ako ti i odobru vdsl moga bi imati probleme stalno sa neton

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
ATJLučko kaže...

Evo sam i sam kontaktirao SZK T-Com-a, i djelatnik Ratko, po boji glasa zvuči kao Dalmatinac, mi je kazao slijedjeće; 

mogu dobiti brzinu do 40 mBs po položaju na kojem jesam, obzirom optika koja je na nekih 12 metara zračne udaljenosti, u Karlovcu nisu u planu funkcioniranja još. Nadalje mi kaže kako bih trebao zamijeniti ruter ali, obzirom ne zna on, kao tko bi nešto trebao znati, kada će se ponovno pustiti akcija ponovno u realizaciju. 

U ovom slučaju, nisam pametan što i kome kazati, možda biti uporan, pa tijekom dana ponoviti upit?!

Pošalji upit na ovaj mail da želiš vdsl:

tehnicka.podrska@t.ht.hr

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice