T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.128.116
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li naznaka?

Koliko se ceka za uvodenje optike nakon podnosenja zahtjeva i pozitivnog rjesenja istog. Rijec je o Tcomu, podrucje Varaždina.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li nazn
Dukke kaže...

Koliko se ceka za uvodenje optike nakon podnosenja zahtjeva i pozitivnog rjesenja istog. Rijec je o Tcomu, podrucje Varaždina.

Ako ne živiš u zgradi, onda vječno

11 godina
protjeran

Jebo im pas mater bezobraznu. Jučer popodne mi je odjednom prestao raditi maxtv, telefon i net,  zovem ja 0800 9000 i javi se zenska navodno pokusava rijesiti i u meduvremenu mi kaze posto nisam iskoristio 2 mjeseca besplatno promociju da ce mi u iduca 2 mjeseca biti racun manji za 30kn, ja kazem ok i dam oib. Onda me proslijedi nekome muskome nemam pojma zasto to samo 1 osoba ne rjesava nego me spajaju tamo-amo i covjek nemoze nista napraviti i prijavi kvar. Nakon par sati vrati se sve u normalu. Jutros se budim sa 4mb brzinom (imao 10mb) i zovim ih gore covjek nezna sto je ona uopce pokusavala napraviti i kaze da je pokusao vratiti brzinu nazad, ali mu sistem to ne dopušta te da moram napisati mail (prigovor).....

www.mmo-balkan.com www.starcitizen-balkan.com
12 godina

Nazvala djelatnica i veli da cu od danas imas 20% manju cijenu Flata.

Jel to samo meni ili je jos tko dobio ovakvu radosnu i pomalo sokontnu vijest :)  ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2014 19:57 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sandro HR Zagorje kaže...

Jel to samo meni ili je jos tko dobio ovakvu radosnu i pomalo sokontnu vijest :)  ?

Si siguran da si dobro shvatio? 20 kuna je manja cijena kad produžiš ugovor ponovo na godinu dana. Nema teorije da si dobio 20%. Svaka čast ak jesi, ali ne vjerujem :D.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Hexfire kaže...
Sandro HR Zagorje kaže...

Si siguran da si dobro shvatio? 20 kuna je manja cijena kad produžiš ugovor ponovo na godinu dana. Nema teorije da si dobio 20%. Svaka čast ak jesi, ali ne vjerujem :D.

Ugovor sam produzio prosle godine i uzeo tablet! Meni isto bilo cudno, pa sam pitao. Tako mi je rekla djelatnica kad je zvala! 

12 godina
protjeran

Ugovor uz tablet ide po brzini, ovo ti je UO 12 mjeseci na promet i tad je cijena 80 kn umjesto 101 bez UO.

“Life is about passions. Thank you for sharing mine” Michael Schumacher
12 godina
Regenmeister kaže...

Ugovor uz tablet ide po brzini, ovo ti je UO 12 mjeseci na promet i tad je cijena 80 kn umjesto 101 bez UO.

Sta ti je ovo UO? :D

12 godina
protjeran

Ugovorna obveza {#}

“Life is about passions. Thank you for sharing mine” Michael Schumacher
Moj PC  
1 6 hvala 0
12 godina
Regenmeister kaže...

Ugovorna obveza {#}

Da ja bih kao trebao znat sta to tebi znaci?! No , uglavnom...dobro si rekao! 12mj. ce mi flat naplacivat 20% manje! 

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2014 22:46 (Sandro HR Zagorje).
16 godina
odjavljen
Dukke kaže...

crozoki kaže...
Dukke kaže...

Ako ne živiš u zgradi, onda vječno

Ja čekam već 99 dana (ne šalim se). Uhvati se nekog drugog operatora, jer su ovi nesposobni.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
16 godina
neaktivan

Nakon što je Iskon počeo štekati s brzinom u Puli, prešao sam opet na HT optiku, ovaj puta HT ultramax (samo internet). Brzina na desktopu (žicom do rutera) je ok (40/10Mbps). Bežično ide 20/10Mbps (downl/upl), kako još nemam nikakvu dokumentaciju od HT-a, zanima me zašto je tolika razlika u wirelessu ?

Molim suvisli kratak odgovor, thx . . . 

Internet, to još uvijek postoji ?
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
excon kaže...

Nakon što je Iskon počeo štekati s brzinom u Puli, prešao sam opet na HT optiku, ovaj puta HT ultramax (samo internet). Brzina na desktopu (žicom do rutera) je ok (40/10Mbps). Bežično ide 20/10Mbps (downl/upl), kako još nemam nikakvu dokumentaciju od HT-a, zanima me zašto je tolika razlika u wirelessu ?

Molim suvisli kratak odgovor, thx . . . 

Moja teorija, a ona ne mora biti točna je:

Imaš ruter sa wifi od 54Mbps, znači koristiš g standard, iako je po specifikacijama propusnost 54Mbps to u praksi nikad ne može biti toliko.

Nego zavisi od puno toga: udaljenosti uređaja s kojim se spajaš od rutera, količini zapreka između i svim drugim el uređajima koji smetaju.

I kad se sve to zbroji dobiješ vezu od npr 40Mbps, i pošto imaš half duplex ruter, znači ruter koji funkcionira kao walkie talkie (voki toki :)   )

što u prijevodu znači da ruter može ili primati podatke (slušati) ili slati podatke (pričati) a ne može te dvije stvari raditi istovremeno

tih 40Mbps podijelimo sa 2 i dobijemo 20Mbps {#}

Tako sam bar ja čuo {#}

16 godina
neaktivan

Thx, s time sam otprilike računao, doduše bežično ide oko 23/10 Mbps tako da ne predstavlja problem.

13 godina

vjerojatno imas sx763 router koji podrzava samo 802.11 b/g ali ne i n standard pa zato je najveca moguca brzina downloada 23 mbps i sa g standardom ne moze brze. Cini mi se da sada dijele neke zte zxdsl 931VII koji kako citam podrzavaju n 2x2 mimo sto znaci da u teoriji propusnost wlana je 300 mbps a u praksi preko 100 sto znaci da ako immas taj novi router i da uzmes jos brzi 100/20 paket moci ces i preko wi-fija koristit punu propusnost interneta koju placas. mozda imas ovaj novi router ali je enablean samo b/g pa je zato takva smanjena propusnost wi-fija ali to lako u postavkama podesis.

0 0 hvala 0
15 godina

Naznaka povećanju brzine nema otkako koristim T-šrot. Ako hoću veću brzinu moram platit extra.

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
16 godina
Maksimum ADSL2+ je 24mbit/s po parici, nema mjesta za vise brzine.
Jedino ako eventualno uvedu bonding, ali to ce bit dosta skupo.
Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K@4.6GHz // 6GB DDR3 // 860Ti? // Ereboss // Silencio 652
15 godina

Na mojoj je max 10mbit/s tako su mi rekli. Valjda zbog tog da nebi ugasio maxtv da dobijem veću brzinu.

16 godina
x18x05x kaže...

Na mojoj je max 10mbit/s tako su mi rekli. Valjda zbog tog da nebi ugasio maxtv da dobijem veću brzinu.

U 95% slučajeva nije T-Com kriv nego si jednostavno predaleko od centrale.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K@4.6GHz // 6GB DDR3 // 860Ti? // Ereboss // Silencio 652
15 godina
Nije baš da sam predaleko. Nego je problem u njima i njihovom krivom reklamiranju nečega što nemogu ispuniti.
12 godina
protjeran

meni slicna stvar kod kolege pukycro , kad su ukopcali pobrkali su mi maxtv pa sam bio bez tva 1 dan a i dok sam im takoder objasnio da ja imam vec optiku postavljenu od prije , pa su radi toga morali raditi novi nalog . 24.12 sam napravio zahtijev a prije 1 tj i pol mi je ukocano , a lijepo pise od datuma ugovora pa 30 dana za ukopcanje . usluga im je odlicna meni brzina nepada i nepa prekida , bez beda 10 tabova , bf4 i klizi sve . Morram rec da nevolim tcom jer su mi uredno slali na racunu sportski plus paket koji je 80 kn a ja ga nisam imao uopce niti sam ga trazio , ja bi ga uredno oduzeo od racuna i tako platio ;) Usluga im je dobra al organizacija nula 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
x18x05x kaže...
Nije baš da sam predaleko. Nego je problem u njima i njihovom krivom reklamiranju nečega što nemogu ispuniti.

Ja mogu do 120/40 tehnički, ali treba im pola godine da krenu...

16 godina
Tonči kaže...
x18x05x kaže...

Ja mogu do 120/40 tehnički, ali treba im pola godine da krenu...

Kud baš 120/40?

Pretpostavljam da je to maksimalna brzina kod operatera, pošto nit kabel nit optika nemaju tak niski limit.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K@4.6GHz // 6GB DDR3 // R9 280X // Ereboss // Silencio 652
16 godina
odjavljen

Da, to je ono što su nudili kad sam tražio uslugu. Sad više ne, mislim da je 120/20 najveća. Svakako, u rujnu 2013. sam uslugu tražio pa ponovio u siječnju 2014. i još ništa danas 29.4.2014. Da sam sam odlučio otvoriti ISP, izgraditi infrastrukturu, već bih imao u ponudi optiku i za druge...

16 godina
neaktivan

Interesantno, inače te drugi operateri za istu lovu pitaju koliko ćeš Mbps !!!

16 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Naznaka povećanju brzine nema otkako koristim T-šrot. Ako hoću veću brzinu moram platit extra.

Čudno, drugi operateri te obično pitaju pitaju koliko ćeš Mbps (za istu lovu naravno) . . . 

17 godina
Tonči kaže...

Da, to je ono što su nudili kad sam tražio uslugu. Sad više ne, mislim da je 120/20 najveća. Svakako, u rujnu 2013. sam uslugu tražio pa ponovio u siječnju 2014. i još ništa danas 29.4.2014. Da sam sam odlučio otvoriti ISP, izgraditi infrastrukturu, već bih imao u ponudi optiku i za druge...

I moj prijatelj je zatražio optiku.

Na kraju je uzeo stvar u svoje ruke uzeo telefon, nazvo ih i sve otkazao.

(nakon "par" mjeseci čekanja, zvanja i "požurivanja" zahtijeva od strane tehničke službe){#}

15 godina
excon kaže...
x18x05x kaže...

Čudno, drugi operateri te obično pitaju pitaju koliko ćeš Mbps (za istu lovu naravno) . . . 

Kad bi drugi mogli, davno bi se prebacio.

14 godina
neaktivan

Ma o toj optici se govori vec 5 godina i nikako da se rasprostrani kroz cijelu hrvatsku jedan dan ovo jedan dan ovo, ako budemo imali sreće mozda se maknemo sa ovoga loseg dl/ul do 2019-e

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.5.2014 1:44 (HeAvy).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
crozoki kaže...
Tonči kaže...

I moj prijatelj je zatražio optiku.

Na kraju je uzeo stvar u svoje ruke uzeo telefon, nazvo ih i sve otkazao.

(nakon "par" mjeseci čekanja, zvanja i "požurivanja" zahtijeva od strane tehničke službe){#}

Konačno i ja. Uzeo Bnet koliko ide prije onih cijena koje je neki idiot odredio (400 i 500kn PLUS za 60/120 i smiješan upload).

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice