T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 20.002
|
čitano: 7.184.397
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: T-Com Internet

Pozdrav,da li netko ima problem sa sporim ucitavanjem stranica,cak neke uopce neotvara i to sam skuzio da se desi iza 14h pa do 24 navecer,kao neko zagušenje..inace rijec je o optici ht 1000/500 brzina....Da li mi vrijedi to prijavljivat...speedtest je normalan..hvala ako ima netko rješenje...probao sam stavljat drugi dns..bude isto....

5 godina
galinjo24 kaže...

Pozdrav,da li netko ima problem sa sporim ucitavanjem stranica,cak neke uopce neotvara i to sam skuzio da se desi iza 14h pa do 24 navecer,kao neko zagušenje..inace rijec je o optici ht 1000/500 brzina....Da li mi vrijedi to prijavljivat...speedtest je normalan..hvala ako ima netko rješenje...probao sam stavljat drugi dns..bude isto....

Da. Čak od jučer predvečer. Ali danas jako. Ali ne sve. Recimo. Index.hr je jako sporo učitava ili se stranice učitaju napola, dok se Bug.hr učitao u sekundi. Kao i vecernji.hr i jutarnji.hr. Očito ovisi o segmentu interneta.

VDSL kod mene.

15 godina

Ocito je nes globalno kod njih....

15 godina
Također, HT optika sporo se učitavaju stranice, čak sam mislio da je do mene pa išao bez ublocka i svega.
10 mjeseci
T-Com Internet

Imam isti problem danas cijeli dan preko optike , sve je sporo. Primjetio sam da ako upalim VPN stranice normalno ucitavaju.

0 0 hvala 0
15 godina
I sta nam je ciniti..nista😅
10 mjeseci
galinjo24 kaže...

Nadam se da znaju za problem pa nemas nista drugo nego cekati da sami to poprave . Ja cu koristiti VPN i surfat bez usporovanja dok ne poprave .

15 godina
Kokodix kaže...
galinjo24 kaže...

Nadam se da znaju za problem pa nemas nista drugo nego cekati da sami to poprave . Ja cu koristiti VPN i surfat bez usporovanja dok ne poprave .

Koji vpn koristis?

10 mjeseci
galinjo24 kaže...
Kokodix kaže...
galinjo24 kaže...

Koji vpn koristis?

Proton VPN Plus

17 godina
T-Com Internet

Ako netko od vas ima nekog "frenda" za produzenje ugovora za povoljniju cijenu zamolio bi kontakt u privatnu poruku, puno hvala. 

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Uzeo Nord vpn,ja nemogu vjerovat ovo je drugi internet,koliko to sve brzo otvara sa vpnom

10 mjeseci
T-Com Internet

Koliko vidim meni danas stranice normalno ucitavaju i bez VPN-a , nemam vise problema . 

EDIT - Primjetio sam da je popodne opet pocelo malo stekati na nekim stranicama. Tako da mislim da nisu jos rijesili problem do kraja.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 16:21 (Kokodix).

2 0 hvala 0
2 godine
T-Com Internet

Ja imam problem s ucitavanjem stranica isto. Na HT-u sam optika. Isto sam skuzio da preko dana sporo neke otvara, a navecer tamo iza 11 bude okej. Samo meni ovo traje vec neko vrijeme ako se ne varam.

Radi se o tome da kad se preko WIFI kućne mreže spajamo na neke stranice - neke otvara super brzo, a neke npr. Jutarnji.hr, Gloria.hr, Sportske novosti i slično, kao i neke mobilne aplikacije - jako loše radi i te se stranice sporo otvaraju. Isto je i kad se spaja preko mobitela, tableta i laptopa na te stranice preko WIFI-a na kućnoj mreži.

Međutim, kad se na ove stranice koje sam naveo tipa Jutarnji, Sportske i sl. spaja preko mobilne 4G ili 5G mreže i to sa svih uređaja - onda se otvaraju brzo i normalno.

Ruter je resetiran jucer, čak su promijenili i naziv i lozinku mreže - ali i dalje je sve isto. Sad čekamo da promijene ruter. Pokusao i s dns stavit onaj novi i vpn ali nije pomoglo. 

Poruka je uređivana zadnji put danas u 16:27 (Pajo84).

0 0 hvala 0
15 godina
Pajo84 kaže...

Ruter je resetiran jucer, čak su promijenili i naziv i lozinku mreže - ali i dalje je sve isto. Sad čekamo da promijene ruter. Pokusao i s dns stavit onaj novi i vpn ali nije pomoglo. 

Ne vjerujem da je to routera meni je optika došla u kuću ovaj tjedan, prije toga sam bio na bakru imao 25mbps i činilo se brže nego 300 na optici trenutno 

15 godina
Imaju oni neke probleme sa odazivom..meni nord vpn radi posao i super sve ucitava...
17 godina
Sve stranice koje se sporo otvaraju su na cloudflareu ako pustite tracert to ćete i potvrditi... :)
Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 1
2 godine
T-Com Internet

i koje je rješenje ovoga

Poruka je uređivana zadnji put danas u 18:58 (Pajo84).

0 0 hvala 0
10 godina

Nema. Koristi VPN ako ti smeta dok ne poprave.

Ili promijeni operatera :)

14 godina
T-Com Internet

.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 19:50 (Cryogenic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
to netko radi u novinama od clanova, nema drugog objašnjenja :)
battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
10 mjeseci
T-Com Internet

A naša autorska prava ... 

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice