T-Com Internet
- poruka: 19.965
- |
- čitano: 7.101.315
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
to je greška cijena je mjesecno
PS
meni nedaju aktivirat turbo 50 jer imam max2s paket kojemu je istekao ugovor moram preci na L da bi mogao to koristiti
Ja isto mislim da je greška, jer realno to je ne moguće da je jednokratno plačanje, uredno će to oni naplatiti svaki mjesec!
Uglavnom da skratimo, sada im je osnovna brzina/osnovni paket 2-4MB, i to je jedina standardna opcija, sve ostalo su Turbo opcije(nema više onih standardnih 5-10MB), jer je to sve sada kao Turbo opcija. Dobro, tako je i nema druge, ali sada se postavlja pitanje, šta je sa onima koji su od centrale udaljeni 4-5km i više, to znači da oni ne mogu ni sanjati veću brzinu od 2-4MB? Evo neka me netko ispravi ako griješim?
dodali su 200/100 mbps za ultramax korisnike za dodatnih 30 kn mjesecno
Ja isto mislim da je greška, jer realno to je ne moguće da je jednokratno plačanje, uredno će to oni naplatiti svaki mjesec!
Uglavnom da skratimo, sada im je osnovna brzina/osnovni paket 2-4MB, i to je jedina standardna opcija, sve ostalo su Turbo opcije(nema više onih standardnih 5-10MB), jer je to sve sada kao Turbo opcija. Dobro, tako je i nema druge, ali sada se postavlja pitanje, šta je sa onima koji su od centrale udaljeni 4-5km i više, to znači da oni ne mogu ni sanjati veću brzinu od 2-4MB? Evo neka me netko ispravi ako griješim?
na nešto više od 1.5 km vdsl brzine su jednake adsl-u, tako da ako nemaju 10 mbita/s na adsl-u neće ni na vdsl-u i obrnuto
Što vi kažete da vam oni router pošalju poštom? Danas sam zvao tri puta, javili su mi se tri različita agenta, i svaki mi kaže da tehničari trebaju doći zamjeniti router, da oni ne šalju poštom.
Ne znam gdje će to nuditi. Kad god pitam, nemam tehničkih uvjeta. Nikad. Ali svejedno mi pokušavaju prodati MaxTV.
dodali su 200/100 mbps za ultramax korisnike za dodatnih 30 kn mjesecno
ja cu ovo narućiti al kaj nije propusnost rutera 100mb?
Ovom prilikom moram i ja pohvaliti Tcom, postavio sam zahtjev za Turbo 50 i uključena je u roku 10 minuta. Kad pomislim da sam prošli tjedan imao 10/0,5 brzine, sada 50/10.... Upgade centrale i sama blizina iste i konačno imam internet kojeg se nemoram sramiti :)
Speedtest mi malo divlja,pokazuje brzine od 40 do 48,tehnički bi to trebalo ići do punih 50 al se ne bunim :)
Onima kojima VDSL nije dostupan bi preporučio da zovu i raspituju se na mjesečnoj bazi,sve centrale bi trebale bit upgradena na VDSL.
Prije neki dan sam zatražio da mi napišu koje usluge i pakete imam uključene..
Danas stiže mail gdje mi navode specifikaciju naknada zbog prijevremenog raskida ugovora..
Ispada kao prijetnja, ne smiješ ih ni pitat što imaš uključeno, odmah šalju penale..
Ta prva stepenica službe za korisnike je žalost..
Telefonom više niti ne komuniciram sa szk, na mailu bar imam pismeno dokaz što sam zatražio i što su mi odgovorili..
Muka živa dok nešto riješiš..Makar bilo to obično uključenje paketa..Ne možeš zamislit da čak uključe krivi paket, između ostalog..
,sve centrale bi trebale bit upgradena na VDSL.
Odakle je stigla ta informacija? Meni uredno govore da moja centrala ne podržava VDSL.
Da li vi možete pristupiti stranicama T-Coma?
Meni piše da je stranica nedostupna zbog redovitog održavanja portala
Svima je tak... Logično.
Od sutra u ponudi turbo++ 500 za ultra pakete. Cijena 500 kuna. 500/100 brzina
Da li je vama kojima je pušten Turbo 50 promjenjen profil na 17a ili je još uvijek 8b?
Jel neko aktiviro turbo 40 i 50 na max2s il max3s paketu?Meni neki dan kazu da moze i da se placa 30 kuna a sad kazu da nemoze na tim paketima i nude mi max3m na 2 godine i onda mogu..
ja imam max2s paket kojem je prošli mjesec isteko ugovor na kojem imam turbo 30 i kada sam jučer htio dignit brzinu na 50 mbita kažu NEMOŽE samo oni koji imaju max2L mogu to napravit
Ja imam max3s sa turbo 30 pod ugovorom jos godinu i pol, izgleda da svaki agent drugacije prica sad gledam cjenik i pise da je moguce sve max pakete dogradit sa svim turbo opcijama
Odakle je stigla ta informacija? Meni uredno govore da moja centrala ne podržava VDSL.
Samo da kažem, provjerio 2 puta sad... dezinformacija...
Kolega je napisao da bi trebale biti ne znači da jesu sve. Koliko ja znam do kraja 2015. bi trebale imati velika većina ak ne i sve VDSL
Od sutra u ponudi turbo++ 500 za ultra pakete. Cijena 500 kuna. 500/100 brzina
100 up ?
pa na 200/100 je isti :) i tamo je 30kn a da bi ovo bilo 500kn, nema sanse, danas bi trebalo krenut 500/250 samo jos cijena nije poznata :P
Radim u HT-u i takvu smo info dobili...
Ev0 dojdem sad doma s vadenja krvi, sav iscrpljen i uz glavobolju i doceka me prvi tcom racun od kad sam 8.5. napokon opet pokrenul net, max2 s paket.
ALI, 700,85kn!!??
MaxAdsl promet - 442,53, kolicina 27, mj jed GB!!
Kaj napraviti, mene bu slagiralo, pa uzel sam prokleti flat paket!
Ne znam kak bum i tih 215 placal, a sad ovo :(

strasno, previse :(
@unique83
Imaš li kakav info što će biti s nama koji smo predaleko od centrale?
@Armor
Žali se, piši prigovor.
Kolega je napisao da bi trebale biti ne znači da jesu sve. Koliko ja znam do kraja 2015. bi trebale imati velika većina ak ne i sve VDSL
Šteta, bio sam previše uzbuđen pa sam profulao kontekst...
Uglavnom, portal im je gore, nove ponude su up...
nakon dugih i iscrpnih razvorora sa agentima preko chata shvatio sam da dok god ne nazovem i ne razgovaram sa agentom "uživo" da neću doći do pravog odgovora koji me zanima.
uglavnom ovakva je priča;
Ja imam max2s paket kojemu je istekao ugovor sredinom 5. mjeseca u tom paketu sam imao nadograđenu brzinu do 10 mbita (što sam kasnije nadogradio na TURBO 30 koji je u to doba bio BESPLATAN) ta brzina je POD ugovorom koštala 10 kn/mj. a pošto mi je ugovor ISTEKAO sada tih 10 mbita odnosno TURBO 30 košta 30kn/mj. (što je jednako kao i ove nove brzine TURBO 40 odnosno TURBO 50), što će reći da mene TURBO 50 košta jednako kao i TURBO 30 te da mi se NIŠTA račun neće povisiti jer sam promijenio brzinu sa 10mbita (odnosno TURBO 30) na TURBO 50
znaci trenutni max2s+ 4 mbps (205 kn) + brzina 50/10 mbps (30 kn) =235 kn mjesecno ili
trenutni max2s+ 4 mbps (205 kn) + brzina 30/5 mbps (10 kn) =215 kn mjesecno
da li je racunica dobra?
+ flat koji je 80 bez ogovora odnosno 40 sa
ali u max2s+ pise da je u paket ukljuceno "Flat internet brzine do 4 Mbit/s "
vidim sad i ja (samo nisam ja siguran da je to sve na webu točno)
mislim da još uvjek "šarafaju" po stranici
ovo kako na webu trenutno piše govori da novi korisnici NEMOGU na S paketu uzeti TURBO opcije nego samo na L