- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Evo cisto jedan savjet za one kojima jos nije promijenjen PROFIL ZA UPLOAD.Naime imali su neke poteskoce i prilikom mjenjanja njima stoji da je promjena PROFILA napravljena ali je UPLOAD ostao isti.U tok slucaju tehnicar treba na samoj centrali manualna pustit vecu brzinu i napravit profil.Tako je bilo u mom slucaju,dakle nazovite i pitajte dal je promjenjen profil za vas i sa kojim datumom.Ako je sljdeci dan xe tehnicar rijesit stvari
Evo ja sam danas dobio simetricne brzine downloada i uploada, 0.25mb down i 0.25 mb up, svaki mjesec isto -.-, operateri nemaju objasnjenja nikakvog...
nasmijao si me bas postenski xD
BTW ako netko zna... zasto mi se u pocetku upload uvijek popne na 0.60 - 0.70, a onda na kraju padne na 0.23 - 0.28? kod downloada nije tako ali kod uploada jest bez obira gdje testirao (carnet, speedtest, hrvatski telekom speedtest itd), plus, upload se primjetno duze testira... zasto?
Zato što imaš MaxTV. I meni je to neobjašnjivo, ali tako je kako je.
Evo kod mene. Nije optika ali nemogu vjerovati kao je mali ping. Mjereno na wirelesu
Kvaliteta usluge se drastično popravila u zadnje vrijeme. Još samo da spuste cijene, nebi više bilo primjedbi na T-sranje!
ping ti je mali zato što ti ne pinga wireless karticu ili stick nego ruter
Evo cisto jedan savjet za one kojima jos nije promijenjen PROFIL ZA UPLOAD.Naime imali su neke poteskoce i prilikom mjenjanja njima stoji da je promjena PROFILA napravljena ali je UPLOAD ostao isti.U tok slucaju tehnicar treba na samoj centrali manualna pustit vecu brzinu i napravit profil.Tako je bilo u mom slucaju,dakle nazovite i pitajte dal je promjenjen profil za vas i sa kojim datumom.Ako je sljdeci dan xe tehnicar rijesit stvari
napravio sam i javio mi se agent te rekao da nemaju takve informacije...
Lol, ne.

Meni uvijek bilo sve ok sa brzinom od kad sam uzeo adsl skoro nikad problema... evo i digli su mi upload koliko vidim....
Lol, ne.
a hebi ga
skužio sam
ping ti je mali zato što ti ne pinga wireless karticu ili stick nego ruter
Da, ali do sada mi je uvijek uredno izmjerio ok 40 ms!
Iako, nije da mi je baš bitno, jer ne igram igre, pa niti online :)
Koji im je zadnji rok da dignu upload brzinu? Kraj listopada?
Koji im je zadnji rok da dignu upload brzinu? Kraj listopada?
ne brini se svi će doći na red :)
Pokušavam na njihovim stranicama doci do cijenika njihovih usluga, i nikako da nadjem.

prekjučer su i meni rekli isto, i onda jučer popodne podigli upload. I ping mi je smanjen 3 puta.
Baš ta kvaliteta veze me i dalje drži kod njih, iako mi je dostupna skoro sva konkurencija
edit: Rijeka (NN Krnjevo)
Hvala
Splitska zupanija:
Kastela - od danas povecan upload
Koji točno? Meni ništa.
prekjučer su i meni rekli isto, i onda jučer popodne podigli upload. I ping mi je smanjen 3 puta.
Baš ta kvaliteta veze me i dalje drži kod njih, iako mi je dostupna skoro sva konkurencija
edit: Rijeka (NN Krnjevo)
uplod 0,73
Zagreb
Koliko ste udaljeni od centrale?
Splitska zupanija:
Kastela - od danas povecan upload
Koji točno? Meni ništa.
Kastel Stafilic
Upload dižu jer ukidaju stare centrale pa će trebati veću brzinu za digitaliju.
Download ne mogu podići dok je problem u samim žicama preko kojih smo povezani. Mnogi ne dobijaju niti relamiranih 4MB.....
EDIT: - pogledaj kada će beknuti centrala u tvojoj blizini pa znaš do kojeg ćeš roka dobiti veći upload.
kako to vidjeti
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/2223595428.png[/IMG][/URL]
Kastel Stafilic
Ja sam iz Kaštel Novog, na granici sa Štafilićem, isto mi danas dignuli brzinu uploada, ali je i download se poboljšao.
Download je prije bio max 493 a sada je 513 kB/s , a upload je sada 66 kB/s (provjereno skidanjem stvari u firefoxu i sa filezillom, ne samo speedtest)
Kastel Stafilic
Ja sam iz Kaštel Novog, na granici sa Štafilićem, isto mi danas dignuli brzinu uploada, ali je i download se poboljšao.
Download je prije bio max 493 a sada je 513 kB/s , a upload je sada 66 kB/s (provjereno skidanjem stvari u firefoxu, ne samo speedtest)
Kolika ti je prije bila brzina uploada?
Meni je upload 30-33 KB/s MAX trenutno...
Potvrđeno, dignut up na 0.54, down oko 4.20, primijetio već koji tjedan....