Ma upload mi je već smješan, idem sa lapom van pokušam ne trošiti vipov stick po danu, po noći mi je svejedno jer imam flat u noćnoj, ali kada se nakačim na w-lan u kafiću ili hotelu, trgovačkom centru... i vidim da je t-com i da je 0.25-0.30 ako... ne znam da li bi se smijao ili plakao, a većina ih je upravo ko za k... preko t-coma, pa ti šalji neki konkretni file na toj brzini a na bateriji si, rađe stavim vipov stick pa sam na 2-3Mbs u up-u makar po većim mjestima, ipak puno komfornija brzina, up im je smješan ne znam stvarno bi to trebali dignuti više
jbg, i drugi su skužili da im je bolje besplatno surfat u nekom trg. centru nego doma plaćat veću brzinu pa ne znam čemu se čudiš. I oni (davatelji pristupa) moraju od nečeg živjeti.
manje love daj za mobitel pa će ti više ostat za net.
Meni je isti račun od osmog mjeseca uvijek je 238kn 15GB+noćni flat+radijska, brzine imam koliko ulovim ne plaćam brzinu (stick do 28Mbs), a za mobitel dam 50kn kada trebam produžiti bon dosta dugo već
i to opet ne opravdava t-com da im je upload sprdačina za koju ne bi dao lipu jednu