kvragu ne znam ja cu ih zvati sljedeci tijedan neka mi provjere brzinu ako cu placati 10 ocu i da dobijem 10, kod mene sigurno nije problem!
T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL
- poruka: 1.227
- |
- čitano: 333.240
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
tako ću i ja,heh
evo napokon i ja dočeko to famozno povećanje brzine....
ja sam im vec 2 puta sla mail a oni kazu evo replika maila:
1 mail:
Poštovani,
brzine svih korisnika ADSL-a čija to linija podržava biti će povećane do 01.05.2009. Nažalost ne možemo precizrati rok u kojem će povećanja brzine biti izvršena na pojedinim lokacijama.
Brzine će se povećati na:
- do 4 Mbit/s za 79 kn/mjesečno
- do 10 Mbit/s za 179 kn/mjesečno
- do 20 Mbit/s za 329 kn/mjesečno
Brzinu Vaše ADSL pristupne linije možete testirati na sljedećoj mrežnoj adresi http://www.t-com.hr/privatni/kzona/podrska_savjeti/maxadsl_brzinetest.asp.
Za eventualne dodatne informacije molimo Vas da nazovete naš besplatni broj 0800 9000, ili nas ponovno kontaktirajte putem e-maila.
Srdačan pozdrav,
2.mail:Poštovani,
očekujemo da će se radovi na povećenjima brzina završiti do 01.05. odnosno da će svim korisnicima MAXadsl-a čija to linija podržava do navedenog datuma brzine biti povećane. Molimo Vas da nam se javite ukoliko ni nakon 01.05. brzina na Vaše ADSL linije ne bude povećana.
Za eventualne dodatne informacije molimo Vas da nazovete naš besplatni broj 0800 9000, ili nas ponovno kontaktirajte putem e-maila.
Srdačan pozdrav,
pa ja znam sigurno mi se nece povecat do 1.5 al zasto cu cekat dolte jbte.....ako su svima povecali a meni nisu onda valjda kuze da mi se ni do 1.5 nece povecat...cccc
oni to mjenjaju po centralama... pa vjerojatno ti i susjed nista spojeni na istu centralu pa on ima povećano a ti ne
damn...gubim nadu da ce mi povecat brzinupa nije valjda da cu morat ih poslje 1.5 zvat da mi brzina nije povecana,
i onda cu morat cekat cijeli mjesec da to nekak poprave ako ima nacina ili cu cekat cijeli mjesec da mi jave da mi linija ne podrzava
4 mbita.placat cu 4 i 4 moram imat!!
Hah...ja se držim AMIS-a makar je MetroNet najbrži dosad.
Ljudi, imam jedno pitanje:
Čuo sam da postoji mogućnost da mi ne povećaju brzinu, tj. da u nekim mjestima optika jednostavno ne dopušta veću brzinu. Ja sam iz ZG pa me zanima dal je moguće da negdje u ZG (ne na periferiji) nema potrebnih instalacija za veću brzinu?
Ovo je moj rezultat sa speedtesta. Sudeći prema drugima, čini mi se da je to normalna brzina za 2 Mb/s...
Sredina je 4. mjeseca, a ja još uvijek na 2 Mb/s...
Bome polako i ja gubim živce,još ništa od povećanja a susedu na prvom katu (a ja na 2.katu) su digli brzinu čim su najavili.
Karlovac-Rakovac
Jos koliko je nas ''crnca'' je ostalo sa starom brzinom?
Ja još imam staru brzinu
Ja također imam staru brzinu. Živim u Zagrebu na području Jaruna. Jel ima netko tko živi u mom kvartu a da mu je povećana brzina? Pozdrav
i sad vi meni nesto kazete
3 .puta san probava i svaki put drukcije
meni download
3.44mb/sec
upload 0.21mb/sec
Meni na speedtestu dodje:
Download: 4.05 Mb/s
Upload: 0.26 Mb/s
otkad su mi povećali još nijednom nije veza pukla
valjda su to sredili
otkad su mi povećali još nijednom nije veza pukla
valjda su to sredili
meni je
download: 4.02
upload: 0.28
Opet sam im pisao pismo...vidit cemo sad sta kazu!
Ja ću svaki dan mjerit brzinu do 2.5....onda cu im jebat sve po spsku..
Ma ja cu sacekati do 1.5. Ukoliko se do onda brzina ne poveca ja njih zovem i ili ce mi povecati brzinu ili cemo na sud zavrsit, jer nije fer da netko tko ima duplo vecu brzinu od mene placa isto kao i ja, neka mi onda smanje pretplatu na pola ili flat umjesto 100kn na 50kn...
Najvjerojatnije ukoliko nekome ne povecaju brzinu do 1.5. ce reci da nije tamo nije dostupna veca brzina, te da rade na tome, no to je njihova krivnja i ukoliko mi placamo uredno racune nismo duzni trpiti takve gluposti.