T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL

poruka: 1.227
|
čitano: 333.181
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL

jel mi netko moze dat link za t comovu stranicu,za provjeru brzine,mislim da bi meni trebalo bit 4 mb-a a izmjerio sam na speedtestu i pisalo je oko 1.7-2 mb-a (wtf)

pa da im posaljem i ja mailViče

16 godina
protjeran
lollik91 kaže...

jel mi netko moze dat link za t comovu stranicu,za provjeru brzine,mislim da bi meni trebalo bit 4 mb-a a izmjerio sam na speedtestu i pisalo je oko 1.7-2 mb-a (wtf)

EVO

http://zekidagames.webs.com /// http://www.youtube.com/user/ZeKiDaGames
15 godina
APazinjan kaže...
lollik91 kaže...

EVO

i kaj kad skinem tu testnu datoteku?

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.6.2010 20:18 (lollik91).
16 godina
protjeran
lollik91 kaže...
APazinjan kaže...
lollik91 kaže...

EVO

i kaj kad skinem tu testnu datoteku?

A, ma to ti nije precizno kao speedtest.net to ti je samo da vidiš koliko ti brzo skida. Za tvoju vezu je to oko 450-500 kb/s mislim...

Nazovi ti njih nako što to izmjeriš, pitati će te oni koliko si izmjerio i ti im s*ri. Tako sam i ja morao dva puta i onda su mi popravili...

http://zekidagames.webs.com /// http://www.youtube.com/user/ZeKiDaGames
15 godina
neaktivan

LJudi,definitivno odlazim iz t-hitlera makar mi dali godinu dana besplatni internet.Dosta mi je više varanja i muljanja.Kad se toga rješim slijedeći je htv,ako bog da......

mašić
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
odjavljen
lg-viewty kaže...
Danijel14 kaže...
mačakzg kaže...

Jesu li ti produzili ugovor?? Dok su sestri mjenjali modem automatski su joj produzili ugovor, bez njenog potpisa i da nije znala, saznala je tak kada je sama htjela produziti ugovor za vrijeme promotivne akcije..Tuzila se, prekinuli su joj ugovor i sada nije ugovorom obvezana na njih, ali jos uvijek koristi njihov adsl, kada ce biti neka pogodna akcija uz dobar poklon, onda ce produziti ugovor..

Ne znam. I da mi produže ugovor tak svejedno jer NEMAM alternativnog davatelja ADSL-a.

Nemam 14 godina
16 godina
neaktivan

Misle li oni ubrzavat ikako internet više, ili ostaje na ovome do 2020? :P

Odi na google i upiši SEARCH...:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL
El Maniachi kaže...

I da ubrzaju odlazim od njih.Preskupi su.

clock2much
17 godina
neaktivan
El Maniachi kaže...

Đabe i da poduplaju kad većina ima jadnu propusnost. Koliko je samo bilo problema kad su dizali sa 2 na 4 mbita.

Bolje da taj bakar povade i prodaju u Metis pa ulože u optiku.

World Championships: 7, GP started: 296, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,534
14 godina
neaktivan

4/0.25 Mb/s   170 Kn. Jedva čekam da prijeđem na Iskon.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ma bas da su jadni.trenutno imam kao i vecina 4mb i pitam ih da mi digu na 10mb i kazu da nemogu ali da se strpim jer da oni stalno ulazu u infrastrukturu.mislim si ja ovaj u japanu je pred 10 godina imao ovu brzinu sto ja imam danas koliko ce im trebat onda do optike majke ti...

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Blade Runner31 kaže...

ma bas da su jadni.trenutno imam kao i vecina 4mb i pitam ih da mi digu na 10mb i kazu da nemogu ali da se strpim jer da oni stalno ulazu u infrastrukturu.mislim si ja ovaj u japanu je pred 10 godina imao ovu brzinu sto ja imam danas koliko ce im trebat onda do optike majke ti...

hahahahaha kako se rugaju sa narodom. Ajde da budu iskreni pa da priznaju da ne ulažu u infrastrukturu, tada bi još rekao sebi "ajde, bar su iskreni". Ali oni se sprdaju sa narodom i govore kako stalno ulažu u infrastrukturu. lol, ovdje kod mene u okolici Zadra pola stanovnika ni nemože imati adsl, toliko o tome.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan

heh a sta rec na sve to,a nebi da sam bogu iza nogu pa nemoze.ma kuzim ja da nemam propusnost i sve to ali ulozi da imam.covjece nisu mi dali da se registriram na jednu stranicu za filmove jer imam mali upload.ljudima je vani nasa brzina smjesna sto posto.onaj japanac ima rucni sat sa 4mb brzinom a ja nemogu doma internet,pih,pih{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

pa što i da ulažu u infrastrukturu kad su cijene prevelike sa hrvatski standard.

14 godina
neaktivan
YaGuy kaže...

pa što i da ulažu u infrastrukturu kad su cijene prevelike sa hrvatski standard.

a jesu da ali kod nas je sve skupo pa ni oni nisu iznimka

16 godina
Zato ja na Amisu imam 24mbit za manje pare nego sto sam imao t-scum na 4mbit :3
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

...covjece nisu mi dali da se registriram na jednu stranicu za filmove jer imam mali upload...

Stvarno misliš da je T-Com briga za to što se ti nemožeš registrirat na neki torent sajt?{#}

World Championships: 7, GP started: 296, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,534
13 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Stvarno misliš da je T-Com briga za to što se ti nemožeš registrirat na neki torent sajt?{#}

Ivo krivo si shvatio, vjerojatno mu je sajt testirao upload i ocjenio ga premalim.

clock2much
16 godina
Mitch kaže...

Zato 70% drugih (karikiram) ne moze otici sa t-coma (htjeli-ne htjeli). Oni koji su u mogucnosti, ne znam sto cekaju (ja nazalos ne {#})....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2012 16:23 (lovac82).
13 godina
protjeran
lovac82 kaže...

Zato 70% drugih (karikiram) ne moze otici sa t-coma (htjeli-ne htjeli). Oni koji su u mogucnosti, ne znam sto cekaju....

Istek ugovora.

clock2much
14 godina
neaktivan
Vegeta kaže...
F1-IVO kaže...

Ivo krivo si shvatio, vjerojatno mu je sajt testirao upload i ocjenio ga premalim.

tako je,oni mi nisu dali jer nebi mogao seedat kako treba

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2012 18:02 (Blade Runner31).
14 godina
neaktivan

a koju alternativu preporucate ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
Vegeta kaže...
F1-IVO kaže...

tako je,oni mi nisu dali jer nebi mogao seedat kako treba

A možda je sarkazam...:)

13 godina
protjeran

Ehhh, nisam ga prokuzio :P

clock2much

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

dobio sam mail gdje izmedju ostaloga pise your upload speed is to low bla,bla zao nam je.zao je i meni aj bok{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
lovac82 kaže...
Mitch kaže...

Zato 70% drugih (karikiram) ne moze otici sa t-coma (htjeli-ne htjeli). Oni koji su u mogucnosti, ne znam sto cekaju (ja nazalos ne {#})....

Pa, ništa ustvari. Ostajem na T-comu.

Jesu, preskupi su. Daleko su preskupi. Ali su isto tako daleko najstabilniji. Nisam imao apsolutno nikakvih problema sa internetom u posljednjih par godina. Od kad sam kupio vlastitu mrežnu opremu pogotovo.

Osobno mi je mnogo bitnija stabilnost veze od puke brzine.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

dobio sam mail gdje izmedju ostaloga pise your upload speed is to low bla,bla zao nam je.zao je i meni aj bok{#}

Meni je za te stvari Optima WiMAX bio zakon, 1024/1024 brzina, flat, koliko skidas toliko i uploadas za 79kn mjesecno. Jedino online igre zaboravite, ping isao u nebesa, laga kao u prici, ali nemoras imati fiksnu liniju. Samo steta sto su ga ugasili.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice