T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL

poruka: 1.227
|
čitano: 333.042
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

kako ide njihov mail?Iznenađen

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL
i_rambo_plache kaže...
Probaj preko maila. Meni je uspjelo nakon 3 maila i nije bilo takvih nebuloza i glupih izlika...
 i meni je uspjelo preko maila:.
Odi na google i upiši SEARCH...:)
17 godina

Evo dobio i ja bežični adsl flat. Super radi i brz je dosta, samo je upload malen jako, na tele 2 sticku je download bio 2,4-2,7Mb/s, a upload 1-1.2Mb/s(5-6 puta veći upload)

1 1
MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Evo dobio i ja bežični adsl flat. Super radi i brz je dosta, samo je upload malen jako, na tele 2 sticku je download bio 2,4-2,7Mb/s, a upload 1-1.2Mb/s(5-6 puta veći upload)

Jbg... jedno je ADSL, a drugo 3.5G :) Problem je u ponudi T-COMa koji nudi takve male brzine uploada iako ADSL podrzava vece brzine uploada.

17 godina

ali dobro 3G/3.5G svako malo gubi signal, sporiji download i brzina nije stabilna.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

ali dobro 3G/3.5G svako malo gubi signal, sporiji download i brzina nije stabilna.

Upravo to :) Osim ako nisi na jednom mjestu npr. od doma. Onda zna brzina biti konstantna manje vise.

16 godina
neaktivan

Testirao sam brzinu koja bi trebala biti 4 Mbit/s, a pogledajte rezultate. Izgleda kao da je još stara 2 Mbit/s brzina, s tim da naravno rezultati nisu teoretski nego realni pa je još sporije.

Pretpostavljam da bih trebao očekivati oko 3.5 Mbit/s, je li tako ?

Speedtest Speedtest

T-com služba za korisnike:

• telefon: 0800 9000
  • fax: 0800 9009
  • e-mail: kontakt@t-com.hr
  • online kontakt

Najbolje im je poslati mail zar ne, negdje sam gore pročito da je tako problem riješen ?

16 godina
neaktivan

Odmah su reagirali na pritužbu i povećali brzinu. Svaka čast na brzini odgovara i brzini povećanja brzine. Nisam se nadao ovakvoj ažurnosti.

Speedtest Speedtest

16 godina

E blago vami, ja imam glupa 2 mbita, i nedogovaraju kad im kazem da naprave centralu blize da korisnici koji su ovdje imaju punu brzinu, a ne 2 mbita max, meni su oni opet glupi.

I don't care...
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nije loše,a?

ili ovo ili ovo
a onda sam se probudio...///DIJELIM LOCKERZ POZIVNICE! ! !
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2009 20:00 (crazy_luđak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
crazy_luđak kaže...

nije loše,a?

20/0,5 - loše.

http://www.youtube.com/watch?v=BEdsG3ILgoM
16 godina
neaktivan

ovo postaje brutalno, nešto gadno nevalja sa tim serverima, upravo sam ostvario ovu brzinu

a onda sam se probudio...///DIJELIM LOCKERZ POZIVNICE! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crazy_luđak kaže...

ovo postaje brutalno, nešto gadno nevalja sa tim serverima, upravo sam ostvario ovu brzinu

Naravno da ne valja jer Bog te pitaj preko kojih sve servera dolazis do tog servera.. T-COM jedino priznaje onaj download meter koji je na njihovim stranicama tj. download datoteke.. amen.

16 godina
neaktivan
BORG kaže...
crazy_luđak kaže...

nije loše,a?

20/0,5 - loše.

Je*o download kad je upload sranjeIzlanuo se

16 godina

Koji debili u t-scumu

ja stavim da mi promjene na flat i radi sigurnosti rađe došao u t-centar umjesto preko user stranica

I oni kažu definitivno kreće od 1.12 ja ok

I onda ja gledam nisu promjenili

Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.

2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Molio bih nekoga za savjet,skužio sam da mi je brzina mala tj. nije ona koja je u ugovoru a to je 4mb.Na testiranju brzine ona je iznosila oko 2mb/s.Došao mi je tehničar iz t-com i mjerio propusnost i rekao da nije problem kod njih nego u mom modemu(KASDA).On fino otišao a ja se osječam prevareno tj. ne vjerujem da je stvar u modemu jer sam prije imao max. brzinu a sada više ne.Osječam 100% da me muljaju jer mi je lik rekao da kupim novi modem a ne bacaju mi se novci bezveze.Kaj da radim,dal da vjerujem t-šljamu,da mijenjam operatera(KOJEGA?) ili da nabavim drugi modem?

mašić
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mačakzg kaže...

Molio bih nekoga za savjet,skužio sam da mi je brzina mala tj. nije ona koja je u ugovoru a to je 4mb.Na testiranju brzine ona je iznosila oko 2mb/s.Došao mi je tehničar iz t-com i mjerio propusnost i rekao da nije problem kod njih nego u mom modemu(KASDA).On fino otišao a ja se osječam prevareno tj. ne vjerujem da je stvar u modemu jer sam prije imao max. brzinu a sada više ne.Osječam 100% da me muljaju jer mi je lik rekao da kupim novi modem a ne bacaju mi se novci bezveze.Kaj da radim,dal da vjerujem t-šljamu,da mijenjam operatera(KOJEGA?) ili da nabavim drugi modem?

Nisam imao loša iskustva s njima...što se tice ljudi koji su mi dolazili kod kuce su bili uljudni. Posudi od frenda ili nekog modem ako ima noviji i pogledaj dali je brzina veća. Što se tice mjenjanja operatera prvo provjeri dali uopce ima kod tebe netko osim t-com-a...jer konkurenciju T-com ima samo u Zagrebu (neki kvartovi), Splitu (neki kvartovi) i dr.

Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti!!! | Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.6.2010 17:07 (sk8 4 life).
15 godina
neaktivan

Ma ljubazni su oni sve 5 ali nekak im ne vjerujem i gotovo, a operatera ču promjenit to je sigurno.

mašić
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mačakzg kaže...

Ma ljubazni su oni sve 5 ali nekak im ne vjerujem i gotovo, a operatera ču promjenit to je sigurno.

aaa onda uzmi iskon 270 kn imaš TV sa 40-ak programa, neogranicen internet sa 5Mbps i tel. za 0kn za razgovor unutar nacionalne mreže

Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti!!! | Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
15 godina
neaktivan

ok,Cool

mašić
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
mačakzg kaže...

Osječam 100% da me muljaju jer mi je lik rekao da kupim novi modem a ne bacaju mi se novci bezveze.Kaj da radim,dal da vjerujem t-šljamu,da mijenjam operatera(KOJEGA?) ili da nabavim drugi modem?

Zanimljivo. Ja sam imao problema sa modemom i dali su mi novi. Novi je slabo / nikako radio na mojoj liniji i za dva dana su došli vidjeti što ne valja i opet sam dobio novi modem (koji sad radi ko urica).

Nemam 14 godina
17 godina
mačakzg kaže...

A cuj poznato je da je Kasda loš i šrot modem, nista novo i vjerojatno nije ispravan pa ak nije treba kvar prijavit i moraju ti dat novi nema druge.Cool

15 godina
odjavljen

Još nešto. Likovi u službi na korisnike očito reagiraju samo na spomen otkazivanja ugovora i spominjanja drugih operatera... osobno sam se uvjerio u to.

Nemam 14 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
mačakzg kaže...

Ja sam imalo sličan slučaj ali s Zyxel modemom. Radi normalno, no nakon sat-dva padne brzni i ispod 1MBit-a. Meni naravno istekao ugovor pa su mi htjeli ponuditi novi modem ali ako potpišem novi ugovor na 24 rade.

Pošto su T-Hitler kakvi jesu, nisam htio niti čuti za to, nego sam lijepo otišao u dućan i za 250 kn kupio modem (ANNEX B) i router all in one (lijepo Linksysa stavio da bude AP) i amen i sada zbilja sve radi punih 4 MBita.

Moja preporuka da napraviš isto, ako si pod ugovorom, onda su ti dužni zamijeniti modem bez doplate.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.6.2010 17:28 (gkelekov).
15 godina
neaktivan

Nisam više pod ugovorom,mogu sutra promjenit opreratera i zgrada podržava druge operatere ali nekak sam se naučil na švabe(ipak su najbolji u puno toga) makar su najskuplji,ali došlo je vrijeme za PROMJENU jer sam siguran 100% da me muljaju.Nezam,ali osječam.

mašić
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Jel mi netko može pomoći da riješim jedan problem, koji zapravo nije problem (?LOL?) ali dobro Cool

Imam paket od 4mbit - FLAT/15 Gb

Znaći, svaki put kada si mjerim brzinu na speedtest.net dođe mi ping oko 1030... Brzina mi je normalna (barme za t-com) 4.2 mbit download i oko 0.3 upload (grrrr)

Stvari s neta skidam normalno bilo direktno bilo preko torrenta, uploadam isto tako. Znam da je ping važan za online igranje međutim normalno igram Cod Mw2, Warcraft 3 TFT i BBC2.

U ćemu je onda problem?

http://zekidagames.webs.com /// http://www.youtube.com/user/ZeKiDaGames
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
APazinjan kaže...

Jel mi netko može pomoći da riješim jedan problem, koji zapravo nije problem (?LOL?) ali dobro Cool

Znaći, svaki put kada si mjerim brzinu na speedtest.net dođe mi ping oko 1030... Brzina mi je normalna (barme za t-com) 4.2 mbit download i oko 0.3 upload (grrrr)

Stvari s neta skidam normalno bilo direktno bilo preko torrenta, uploadam isto tako. Znam da je ping važan za online igranje međutim normalno igram Cod Mw2, Warcraft 3 TFT i BBC2.

U ćemu je onda problem?

Mjeri tu dole na ovom linku pa vidi kak ce bit onda.Cool

http://bwm.carnet.hr/

17 godina

Ček, tebe pati što ti je na speedtestu ping 1030 a sve normalno radi? Izlanuo se

Je*eno, nema šta...

...Borba za mir je kao jebanje za nevinost...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danijel14 kaže...
mačakzg kaže...

Osječam 100% da me muljaju jer mi je lik rekao da kupim novi modem a ne bacaju mi se novci bezveze.Kaj da radim,dal da vjerujem t-šljamu,da mijenjam operatera(KOJEGA?) ili da nabavim drugi modem?

Zanimljivo. Ja sam imao problema sa modemom i dali su mi novi. Novi je slabo / nikako radio na mojoj liniji i za dva dana su došli vidjeti što ne valja i opet sam dobio novi modem (koji sad radi ko urica).

Jesu li ti produzili ugovor?? Dok su sestri mjenjali modem automatski su joj produzili ugovor, bez njenog potpisa i da nije znala, saznala je tak kada je sama htjela produziti ugovor za vrijeme promotivne akcije..Tuzila se, prekinuli su joj ugovor i sada nije ugovorom obvezana na njih, ali jos uvijek koristi njihov adsl, kada ce biti neka pogodna akcija uz dobar poklon, onda ce produziti ugovor..

Apple iPhone 3GS 16GB
16 godina
protjeran
rambox kaže...
APazinjan kaže...

U ćemu je onda problem?

Mjeri tu dole na ovom linku pa vidi kak ce bit onda.Cool

http://bwm.carnet.hr/

Nisam sada doma, sutra ću...

Pero Dinamit kaže...

Ček, tebe pati što ti je na speedtestu ping 1030 a sve normalno radi? Izlanuo se

Je*eno, nema šta...

Pa zapravo i da, mislim uopće mi nije problem to ali bih htio znati zašto je do toga došlo, jer na drugim lokacijama mi je net normalan...

http://zekidagames.webs.com /// http://www.youtube.com/user/ZeKiDaGames
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice