jel mi netko moze dat link za t comovu stranicu,za provjeru brzine,mislim da bi meni trebalo bit 4 mb-a a izmjerio sam na speedtestu i pisalo je oko 1.7-2 mb-a (wtf)
pa da im posaljem i ja mail
jel mi netko moze dat link za t comovu stranicu,za provjeru brzine,mislim da bi meni trebalo bit 4 mb-a a izmjerio sam na speedtestu i pisalo je oko 1.7-2 mb-a (wtf)
i kaj kad skinem tu testnu datoteku?
i kaj kad skinem tu testnu datoteku?
A, ma to ti nije precizno kao speedtest.net to ti je samo da vidiš koliko ti brzo skida. Za tvoju vezu je to oko 450-500 kb/s mislim...
Nazovi ti njih nako što to izmjeriš, pitati će te oni koliko si izmjerio i ti im s*ri. Tako sam i ja morao dva puta i onda su mi popravili...
LJudi,definitivno odlazim iz t-hitlera makar mi dali godinu dana besplatni internet.Dosta mi je više varanja i muljanja.Kad se toga rješim slijedeći je htv,ako bog da......
Jesu li ti produzili ugovor?? Dok su sestri mjenjali modem automatski su joj produzili ugovor, bez njenog potpisa i da nije znala, saznala je tak kada je sama htjela produziti ugovor za vrijeme promotivne akcije..Tuzila se, prekinuli su joj ugovor i sada nije ugovorom obvezana na njih, ali jos uvijek koristi njihov adsl, kada ce biti neka pogodna akcija uz dobar poklon, onda ce produziti ugovor..
Ne znam. I da mi produže ugovor tak svejedno jer NEMAM alternativnog davatelja ADSL-a.
Misle li oni ubrzavat ikako internet više, ili ostaje na ovome do 2020? :P
I da ubrzaju odlazim od njih.Preskupi su.
Đabe i da poduplaju kad većina ima jadnu propusnost. Koliko je samo bilo problema kad su dizali sa 2 na 4 mbita.
Bolje da taj bakar povade i prodaju u Metis pa ulože u optiku.
4/0.25 Mb/s 170 Kn. Jedva čekam da prijeđem na Iskon.
ma bas da su jadni.trenutno imam kao i vecina 4mb i pitam ih da mi digu na 10mb i kazu da nemogu ali da se strpim jer da oni stalno ulazu u infrastrukturu.mislim si ja ovaj u japanu je pred 10 godina imao ovu brzinu sto ja imam danas koliko ce im trebat onda do optike majke ti...
ma bas da su jadni.trenutno imam kao i vecina 4mb i pitam ih da mi digu na 10mb i kazu da nemogu ali da se strpim jer da oni stalno ulazu u infrastrukturu.mislim si ja ovaj u japanu je pred 10 godina imao ovu brzinu sto ja imam danas koliko ce im trebat onda do optike majke ti...
hahahahaha kako se rugaju sa narodom. Ajde da budu iskreni pa da priznaju da ne ulažu u infrastrukturu, tada bi još rekao sebi "ajde, bar su iskreni". Ali oni se sprdaju sa narodom i govore kako stalno ulažu u infrastrukturu. lol, ovdje kod mene u okolici Zadra pola stanovnika ni nemože imati adsl, toliko o tome.
heh a sta rec na sve to,a nebi da sam bogu iza nogu pa nemoze.ma kuzim ja da nemam propusnost i sve to ali ulozi da imam.covjece nisu mi dali da se registriram na jednu stranicu za filmove jer imam mali upload.ljudima je vani nasa brzina smjesna sto posto.onaj japanac ima rucni sat sa 4mb brzinom a ja nemogu doma internet,pih,pih
pa što i da ulažu u infrastrukturu kad su cijene prevelike sa hrvatski standard.
pa što i da ulažu u infrastrukturu kad su cijene prevelike sa hrvatski standard.
a jesu da ali kod nas je sve skupo pa ni oni nisu iznimka
...covjece nisu mi dali da se registriram na jednu stranicu za filmove jer imam mali upload...
Stvarno misliš da je T-Com briga za to što se ti nemožeš registrirat na neki torent sajt?
Stvarno misliš da je T-Com briga za to što se ti nemožeš registrirat na neki torent sajt?
Ivo krivo si shvatio, vjerojatno mu je sajt testirao upload i ocjenio ga premalim.
Zato 70% drugih (karikiram) ne moze otici sa t-coma (htjeli-ne htjeli). Oni koji su u mogucnosti, ne znam sto cekaju (ja nazalos ne )....
Zato 70% drugih (karikiram) ne moze otici sa t-coma (htjeli-ne htjeli). Oni koji su u mogucnosti, ne znam sto cekaju....
Istek ugovora.
Ivo krivo si shvatio, vjerojatno mu je sajt testirao upload i ocjenio ga premalim.
tako je,oni mi nisu dali jer nebi mogao seedat kako treba
a koju alternativu preporucate ?
tako je,oni mi nisu dali jer nebi mogao seedat kako treba
A možda je sarkazam...:)
Ehhh, nisam ga prokuzio :P
dobio sam mail gdje izmedju ostaloga pise your upload speed is to low bla,bla zao nam je.zao je i meni aj bok
Zato 70% drugih (karikiram) ne moze otici sa t-coma (htjeli-ne htjeli). Oni koji su u mogucnosti, ne znam sto cekaju (ja nazalos ne )....
Pa, ništa ustvari. Ostajem na T-comu.
Jesu, preskupi su. Daleko su preskupi. Ali su isto tako daleko najstabilniji. Nisam imao apsolutno nikakvih problema sa internetom u posljednjih par godina. Od kad sam kupio vlastitu mrežnu opremu pogotovo.
Osobno mi je mnogo bitnija stabilnost veze od puke brzine.
dobio sam mail gdje izmedju ostaloga pise your upload speed is to low bla,bla zao nam je.zao je i meni aj bok
Meni je za te stvari Optima WiMAX bio zakon, 1024/1024 brzina, flat, koliko skidas toliko i uploadas za 79kn mjesecno. Jedino online igre zaboravite, ping isao u nebesa, laga kao u prici, ali nemoras imati fiksnu liniju. Samo steta sto su ga ugasili.