T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL

poruka: 1.227
|
čitano: 333.154
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL

ne nego da on voli clinta eastwooda.

16 godina

isuse.

Sarkazam (grč. σαρκασμός, sarkasmós; sarkazein = gristi usne od bijesa, sarx = meso) zlobna je, ljuta, zajedljiva, oštra i gorka poruga ("koja grize u meso"); pojačana ironija.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2009 20:38 (DaffyDuck).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo ja dns otišo na t-com stranicu i idem skinut onih 100MB kao probna datoteka,da vidim brzinu...kad ono krenulo mi skidat oko 4000KB/sec...i skine mi 10MB za 5sec...i onda se počne polako smanjivat i stane na oko 400KB/sec...i tak nastavi dalje cjelo vrijeme skidat...sad me zanima,zašto jedno 5 sec skida po 4000KB/sec i onda se smanji...(skužio sam da su povećali jer mi je prije tu datoteku skidalo po 150-200KB/sec...

evo i slike...

...početna brzina downloada... ...početna brzina downloada...
..stalna brzina... ..stalna brzina...
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2009 20:40 (dejax12).
16 godina
neaktivan

Smijem samo pitat zašto ne vidim svoje poruke?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DaffyDuck kaže...

ne nego da on voli clinta eastwooda.

Da evo upravo sam to htio reć. Zadovoljni?

Izgleda da se osim povećanja brzine radi na iskoristivosti iste. Možda rade neke "preinake" a ne samo povećanje što bi moglo rezultirat skorim povećanjem uploada. Bar se nadam tome
***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate Atlantis***
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Smijem samo pitat zašto ne vidim svoje poruke?

Vidio sam jednu tvoju, no nakon refresha je nestala. Big Brother te nadzire stari. Vjerojatno ti je upo u komp. Najbolje je da se odma odštekaš
***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate Atlantis***
16 godina

Je ja to vidim duplo ili su stvarno dvije teme T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Je ja to vidim duplo ili su stvarno dvije teme T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL

Jel neko možda opet šrafi po forumu?
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Vidim ih i ja ali broj poruka i sve je isto...
Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
17 godina
neaktivan
dejax12 kaže...

evo ja dns otišo na t-com stranicu i idem skinut onih 100MB kao probna datoteka,da vidim brzinu...kad ono krenulo mi skidat oko 4000KB/sec...i skine mi 10MB za 5sec...i onda se počne polako smanjivat i stane na oko 400KB/sec...i tak nastavi dalje cjelo vrijeme skidat...sad me zanima,zašto jedno 5 sec skida po 4000KB/sec i onda se smanji...(skužio sam da su povećali jer mi je prije tu datoteku skidalo po 150-200KB/sec...

evo i slike...

Za ovo sam trebao 5 minuta skupljat energije jer mi se fakat neda objasnjavat al evo

kad download-as neki file preko preglednika tipa internet explorer ili firefox, kao sto si ti skidao testnu datoteku,
dogodi se sljedece

u trenu kad kliknes "save link as" ili "save target as".... file se pocne download-at u "temp" folder, ti mozes i 2 minute
razmisljat gdje ces na disku spremit file, a cijelo to vrijeme download traje... i kad konacno odaberes lokaciju, pojavi se
prozor od download-a gdje ce recimo pisat da si vec 5% skinuo... dakle tamo se uracuna sve skinuto tih npr 5%, a vrijeme se pocne
brojat od trena kad si odabrao lokaciju... pa je to jednostavno receno neka vrsta pogresnog racunanja i nije mjerodavno
sto pise na pocetku, vec tek sto pise na kraju download-a...

EDIT:  evo i jedna slikica s napomenom da mi je na kraju brzina download-a bila cca 205 kb/s... dakle lijepo se vidi kako u pocetku
explorer ne daje "realno stanje"... ponekad ova odstupanja mogu biti jos puno veca...

znam da nisam objasnio na najbolji moguci nacin ali nadam se da si skuzio, nema na cemu i mene je to dugo "mucilo"...

...grafička 15 dana na servisu :-( ... 30 dana do zamjene... :-)
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2009 21:28 (Vicko).
16 godina
neaktivan

@vicko puno hvala...jer to me mučilo... :))

16 godina
neaktivan

Ja sam iz Krapine(okolica Zagreba) ja i moj bratič cjelo vrjeme gledamo kad če

pobrzat ADSL ali još nam nisu pobrzali očekujemo da če pobrzat 10.04.2009  PlačMršti se

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Evo iz centra Zagreba. Test Varaždin i Kiev.

http://www.myspace.com/soundimpuls

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
karlotronick kaže...

pobrzat ADSL ali još nam nisu pobrzali očekujemo da če pobrzat 10.04.2009  PlačMršti se

Hmm.. od kad je Krapina okolica Zagreba. U Zaboku se nije niš promjenilo kolko je meni poznato. Zagorci su zadnji na popisuMršti se
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2009 22:14 (BlackM).
16 godina
protjeran
BlackM kaže...
karlotronick kaže...

Hmm.. od kad je Krapina okolica Zagreba. U Zaboku se nije niš promjenilo kolko je meni poznato. Zagorci su zadnji na popisuMršti se
 ma sta pricate gluposti evo mojem frendu koji je par metara od mene povecali a meni nisu tako da to nemam veze gdje tko zivi ili u kojem naselju!
Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
16 godina
neaktivan
kris_marko kaže...
BlackM kaže...
karlotronick kaže...

ma sta pricate gluposti evo mojem frendu koji je par metara od mene povecali a meni nisu tako da to nemam veze gdje tko zivi ili u kojem naselju!
 Da znam da idu random, al mislim da se uhvate jedne centrale i onda na njoj rade random odabir. Ne razumijem se u infrastrukturu, al mislim da "generalni slučajni odabir" na području cijele hr baš nema logike
16 godina
protjeran

Evo nije baš vezano za temu ali jel ko zna ovo:

Imam max adsl od 10 giga, sad ako npr. potrošim 11.20giga jel ću to nadoplatiti ili šta???

16 godina
protjeran

Ako da koliko otprilike

16 godina
Chmarko kaže...

Imam max adsl od 10 giga, sad ako npr. potrošim 11.20giga jel ću to nadoplatiti ili šta???

ma ne...daju ti besplatno. taj limit ti odrede samo da zavaraju neobrazovan narod.
16 godina
protjeran
Chmarko kaže...

of course 20 kn po bloku ( svaki gb ) prometa! 
Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
16 godina
Chmarko kaže...

1 giga = 1024mb
10 x 1024MB = 10240MB
ti si potrošio 11.20GB znači platit ćeš još 20KN

skini si ovaj program i prati si promet:
http://maxadslpp.relja.net/index.php?option=com_docman&Itemid=26
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2009 1:42 (lovac82).
16 godina
neaktivan

Šta će to biti, povećali i meni brzinu Osmijeh

Inače živim u istočnom dijelu Slavonije tako da se nisam ni nadao da će mi skoro povećati brzinu, ali T-Com me ugodno iznenadio, čak se upload digao za pedesetak kilobajta.

"1.6 billion Chinese are angry with Jack Bauer. Sounds like a fair fight."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

povecana i meni, vukovar

AMD Athlon X2 7750+ @3.0GHZ / ASUS M3N78-EM / Kingmax 4GB RAM 800 MHZ / Zotac GF8800 GT AMP 512 MB / Seagate-Maxtor 320 GB / HDD Samsung F1 500 GB / Fortron Blue Storm II 500W
17 godina
neaktivan

Evo i meni digli brzinu. Možda su je i prije 2-3 dana, ali sam skidao stvari s malim brojem seedera pa mi je bio mali down. Valjda nisam primijetio.

Inače iz Rijeke sam

Speedtest Speedtest
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2009 11:51 (Paolo2612).

0 0 hvala 0
17 godina

Evo ja došo doma, stavio skidat neki film prije odlaska, i sada dođem vidim veza pukla. Odmah sam mislio da je pukla zbog promjene brzine i je...

3997, prije 1712. Ja zadovoljan

Inače Rijeka/Kostrena

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2009 11:52 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja cekaaaaam...:(

al faaaakat me zanima kako oni to ubrzaju vezu, koji je postupak i to... pa nie valjda da moraju svakom korisniku posebno dizat?!! sve mi se više čini da u t-comu ili radi previše nesposobnih ili nema dovoljno radnika sve skupa ili svi skupa neznaju kaj rade... mislim... ima nas 4 i po milijuna, a njima treba 2,3 mjeseca da dignu brzine... pa zamislite da se city of new york (mislim, najrašireniji provider) odluchi dic brzine svoim korisnicima!! prema hrvatskom standardu bi to potrajalo 3 gladne godine!! nakon čega bi opet morali dizat brzine jer se u zadnje 3 godine svi prebacili na optičke kabele jel ;)

Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift. That is why it is called the present.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

evo i meni povećali...istočna slavonija

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2009 12:18 (weks).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imali lii barem jedan Spličanin kome su digli brzinu ja nisan vidija Mršti se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
maky kaže...

Ja nisam vidio nijednog Zagrebčana
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
maky kaže...

Ja nisam vidio nijednog Zagrebčana
 Meni također nisu digli brzinu... cudno
Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.5 GHz i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair HX 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice