ne nego da on voli clinta eastwooda.
T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL
- poruka: 1.227
- |
- čitano: 333.140
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo ja dns otišo na t-com stranicu i idem skinut onih 100MB kao probna datoteka,da vidim brzinu...kad ono krenulo mi skidat oko 4000KB/sec...i skine mi 10MB za 5sec...i onda se počne polako smanjivat i stane na oko 400KB/sec...i tak nastavi dalje cjelo vrijeme skidat...sad me zanima,zašto jedno 5 sec skida po 4000KB/sec i onda se smanji...(skužio sam da su povećali jer mi je prije tu datoteku skidalo po 150-200KB/sec...
evo i slike...
Smijem samo pitat zašto ne vidim svoje poruke?
ne nego da on voli clinta eastwooda.
Smijem samo pitat zašto ne vidim svoje poruke?
Je ja to vidim duplo ili su stvarno dvije teme T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL
Je ja to vidim duplo ili su stvarno dvije teme T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL
evo ja dns otišo na t-com stranicu i idem skinut onih 100MB kao probna datoteka,da vidim brzinu...kad ono krenulo mi skidat oko 4000KB/sec...i skine mi 10MB za 5sec...i onda se počne polako smanjivat i stane na oko 400KB/sec...i tak nastavi dalje cjelo vrijeme skidat...sad me zanima,zašto jedno 5 sec skida po 4000KB/sec i onda se smanji...(skužio sam da su povećali jer mi je prije tu datoteku skidalo po 150-200KB/sec...
evo i slike...
@vicko puno hvala...jer to me mučilo... :))
Ja sam iz Krapine(okolica Zagreba) ja i moj bratič cjelo vrjeme gledamo kad če
pobrzat ADSL ali još nam nisu pobrzali očekujemo da če pobrzat 10.04.2009

Evo nije baš vezano za temu ali jel ko zna ovo:
Imam max adsl od 10 giga, sad ako npr. potrošim 11.20giga jel ću to nadoplatiti ili šta???
Ako da koliko otprilike
Imam max adsl od 10 giga, sad ako npr. potrošim 11.20giga jel ću to nadoplatiti ili šta???
Šta će to biti, povećali i meni brzinu
Inače živim u istočnom dijelu Slavonije tako da se nisam ni nadao da će mi skoro povećati brzinu, ali T-Com me ugodno iznenadio, čak se upload digao za pedesetak kilobajta.
povecana i meni, vukovar
Evo i meni digli brzinu. Možda su je i prije 2-3 dana, ali sam skidao stvari s malim brojem seedera pa mi je bio mali down. Valjda nisam primijetio.
Inače iz Rijeke sam
Evo ja došo doma, stavio skidat neki film prije odlaska, i sada dođem vidim veza pukla. Odmah sam mislio da je pukla zbog promjene brzine i je...
3997, prije 1712. Ja zadovoljan
Inače Rijeka/Kostrena
ja cekaaaaam...:(
al faaaakat me zanima kako oni to ubrzaju vezu, koji je postupak i to... pa nie valjda da moraju svakom korisniku posebno dizat?!! sve mi se više čini da u t-comu ili radi previše nesposobnih ili nema dovoljno radnika sve skupa ili svi skupa neznaju kaj rade... mislim... ima nas 4 i po milijuna, a njima treba 2,3 mjeseca da dignu brzine... pa zamislite da se city of new york (mislim, najrašireniji provider) odluchi dic brzine svoim korisnicima!! prema hrvatskom standardu bi to potrajalo 3 gladne godine!! nakon čega bi opet morali dizat brzine jer se u zadnje 3 godine svi prebacili na optičke kabele jel ;)
Imali lii barem jedan Spličanin kome su digli brzinu ja nisan vidija