Stvarne brzine T-Com ADSL-a!!!

poruka: 516
|
čitano: 197.731
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Stvarne brzine T-Com ADSL-a!!!
Zvjerkan kaže...
0verlord kaže...
Zvjerkan kaže...

Možda da im dosađuješ pa da ti daju ovaj jedan od thomsona.. dobri su.... ust sad djele neke sagemove gigasete .. koji su shit

Epic Fail!!! To si Simens routeri i najbolji je u njihovoj ponudi.. najhladni je , domet mu je ok. Dok Thompson je obični shit; em se grije ( čitaj: jaje možeš ispeć na njemu ) i veza  je slaba (wireless)

KRETEN si! .. nije siemensov...

I ti si pa živiš!Belji se 

A single death is a tragedy; a million deaths is a statistic. Joseph Stalin
16 godina
protjeran

OMFG.

Ja imam KASDA ruter već nekih 5-6 godina i radi 0-24 cijelo vrijeme. NIKAD problema. Stvarno vas ne shvaćam...T-Com ne treba mijenjat rutere, nego korisnike.

Pametan čovjek vidi onoliko, koliko mu treba, a ne koliko može vidjeti. (C) Michael de montaigne
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
0verlord kaže...
Zvjerkan kaže...
0verlord kaže...
Zvjerkan kaže...

Možda da im dosađuješ pa da ti daju ovaj jedan od thomsona.. dobri su.... ust sad djele neke sagemove gigasete .. koji su shit

Epic Fail!!! To si Simens routeri i najbolji je u njihovoj ponudi.. najhladni je , domet mu je ok. Dok Thompson je obični shit; em se grije ( čitaj: jaje možeš ispeć na njemu ) i veza  je slaba (wireless)

KRETEN si! .. nije siemensov...

I ti si pa živiš!Belji se 

Vjeruj mi nisi dostižan... nemožem te stič i da se trudim dan i noć! Belji se

fulo si ... kad siemens ne radi više gigasete.. nego sagem.. i netrebaš se smijat i ko zna šta što ja znam... i vjeruj mi upučeniji sam u t-com nego ti što češ biti ikad..

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
16 godina
neaktivan
gkelekov kaže...

Ja imam sad kod T-*itlera točno ono što i plaćam...

Speed od 4 Mb/s:

http://www.speedtest.net/result/893980864.png

A i na ping testu je sve ok:

http://www.pingtest.net/result/21112362.png

Inače imao problema, dok si nisam nabavio sam svoju opremu.

MicroTik router, Draytek modem/router i Cisco AP (Cisco i Draytek su bili u "otplati duga na Hrvatski način" jer ih nikada nebi kupio koliko koštaju) i nisam poslije nikakvih problema imao.

Oni njihovi D-Link, Zyxcel i ostala smeća ništa ne valjaju. (npr mjenjao sam 4   modema u 2 godine :( )

Ljudi su s*ali i po Kasdi pa meni radi već tri godine radi bez problema,a imam i brzinu koju plaćam(4 Mb/s)

15 godina

Hej ekipa...danas me docekalo ugodno iznenadenje na ulazu u zgradi.....t-com nam dovlaci optiku u stanove!

Humska ulica...znaci blizu Selske....isto tako pise da sve ide o njihovome trosku pa se nadam finom povecanju brzine, ako ne downloada onda bar uploada! Namigiva

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina

Super, ali nemoj se nadati povečanju brzine..jedino smanjenju pinga..

Ako će povećavati brzine, moraju povećati i nama, koji nismo na optici..a nekako sumnjam da će se to dogoditi..

∂αмαgєнιgн // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec).
15 godina
DamageHigh kaže...

Ako će povećavati brzine, moraju povećati i nama, koji nismo na optici..a nekako sumnjam da će se to dogoditi..

Hmmm...uvlacenjem nadam se i novim paketima jer bilo bi jadno da ostanu na istim paketima posto je to onda nikakav posao. No i da smanje ping ja zadovoljan.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
win32 kaže...
DamageHigh kaže...

Hmmm...uvlacenjem nadam se i novim paketima jer bilo bi jadno da ostanu na istim paketima posto je to onda nikakav posao. No i da smanje ping ja zadovoljan.

Jedino šta ćeš dobiti je stabilnija veza, paketi se još ne mijenjaju..

15 godina
Nemo_BJ kaže...
win32 kaže...
DamageHigh kaže...

Jedino šta ćeš dobiti je stabilnija veza, paketi se još ne mijenjaju..

I to je nesto....no imam jednu ekipicu tamo pa cu njih pitat. Javim tu info...jer nece imatismisla ako ne povecaju uplad ili download te ako se ne rijesi bar ping.

No budemo vidjeli....ako nista drugo, onda kada bude bilo gotovo.

15 godina

Kada svim korisnicima postave optiku onda se tek može razmišljati o brzinama koje optika dozvoljava..a to nebude još koju godinu..

Za sad će ti se, kao što je rečeno, smanjit ping i imat ćeš stabilniju vezu..

∂αмαgєнιgн // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec).
15 godina
DamageHigh kaže...

Kada svim korisnicima postave optiku onda se tek može razmišljati o brzinama koje optika dozvoljava..a to nebude još koju godinu..

Za sad će ti se, kao što je rečeno, smanjit ping i imat ćeš stabilniju vezu..

Neka se smanji ping i ja zadovoljan, a ostalo cu znati kroz koji dan posto "imam ljude" u t-comu. Namigiva

No kazem....vidjeti cemo kada to srede sta ce biti od toga. Za sada mi net radi predobro....download potegne nekad i na 6 MB/s, a placam 4 MB/s tako da sam prezadovoljan. Upload mi trenutno i nije toliko vazan jer za to koristim drufe stvari, ali rado bih da ga jednom povecaju. Opcenito sam sa uslugom od t-coma zadovoljan......bas nikada, ali nikada mi nije doslo do pucanja veze, da ne radi MaxTV ili mozda fiksni telefon....no opet konkurencija tipa B.net mi se cini bolja tako da cu vjerojatno prijeci kod njih kada mi istekne ovaj ugovor, a to je za cca 6-7 mj. Ako do onda nista ne poduzmu (a vjerojatno nece), lako moguce da predem na B.net...makar iskreno ne znam kakav support oni imaju i sve to no po cjenama i uslugama koje nude su jako primamljivi.

17 godina
Zdravko kaže...
gkelekov kaže...

...

Ljudi su s*ali i po Kasdi pa meni radi već tri godine radi bez problema,a imam i brzinu koju plaćam(4 Mb/s)

Ljudi su s*ali jer su valjda imali problema. Ako si dobio normalan (čitaj nije sjedio u kontejneru vani na kiši) router i kao što veliš, radi ti bez problema, ne znači da će svima raditi.

Kao što sam ja npr imao problema, ali nisam si mogao izabrati modema/routera, nego kojeg imaju kod sebe u autu (uvijek neki smješni D-link ili Zyxcel). A kad sam opermu (malo kvalitetniju) promijenio sve radi već preko godinu dana bez i najmanjeg problema.

Tako da blago tebi što nisi imao nikakvih problema .... Još... :D

15 godina

LoL mene nije briga za sve to... ja imam Wireless xDD i brzina 54 mbps

15 godina
neaktivan
hardrock kaže...

Ja bi reko da te je briga jer nemaš pojma.... imam i ja mrežnu i onda po tvome mi je przina 100 mbps... e nije.... to je przina koju mrežna može propustiti kroz sebe.. npr. imaš 2 kompa i prenosiš film između njih odna če se taj file prenositi brzinom od 100 mbps ako i onaj ima istu karticu (brzinu kartice)...

tvoja brzina je ona brzina koja je od tvog ADSL-a...znači preko rutera pa nadalje... koju dobiš od operatera....

zato ne baljezgaj .. i pogledaj si brzinu na www.speedtest.net

ili na http://bwm.carnet.hr

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
15 godina
neaktivan
hardrock kaže...

SmijehSmijehSmijeh

I ja mislim, ostavi se ti brzina..

16 godina

Evo, stigao i moj novi 300 mbps ruter još samo novu mrežnu i imam bandwith za full hd

Bug Online Xfire Clan - http://www.xfire.com/communities/bugonlineforum/ Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!

0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

meni piše 1Gbps :)

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
cekpi kaže...

meni piše 1Gbps :)

LAC

Bug Online Xfire Clan - http://www.xfire.com/communities/bugonlineforum/ Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
15 godina

Danas vidio da optiku provlace po Zagorskoj, Selskoj te okolici i ne samo do stanova vec i u ulicama gdje su samo kuce. Rade ko' crnci....

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 21:37 (win32).
16 godina
neaktivan
win32 kaže...

Danas vidio da optiku provlace po Zagorju

da bar,to cu vidjet za 50god

Can I tell you a secret???I see dead peoples!Oooh this shit is awesome!!
16 godina

Nakon sto su mi rekli da je MAXTV dostupan, nisam ga htio uzeti, vec sam rekao da mi povecaju brzinu sa 2 na 4 mb, Kada su povecali, preko dana sve ok, ali navecer puca veza i pada brzina, smanjili su min  340kb/s, bilo je dobro, do opet neki dan pocela pucati brzina navecer i padati, ja prijavljivao kvar, iz SZK, kazu da to ne smije biti tako vec da veza mora biti, stabilna. Moj stric koji je od mene udaljen 30 m, znaci samo ograda nas dijeli, kako si je pc prebacio iz sobe svoje u kojoj je brzina bila 2,670 kb/s, provukao je telefonski kabel od uticnice u duzini oko 20 metara,i sada kako je pc prebacio u drugu sobu u kojoj je uticnica, brzina mu je 4,678 kb/s direkto ako je kabal od linije spojen u router, bez splittera, ako stavim splitter onda, je 4,448 kb/s. Kako to da je kod njega brzina veca, nego kod mene, to me cudi. Ima Novi Thompsonov router, a ja imam onaj crni speedtouch. Kod njega je brzina stabilna, a kod mene puca. Za moju liniju su rekli da je dobra. E sada mi vise nije ni MAXTV dostupan.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 12:39 (ctodorov).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

parica/instalacije doma/utičnice

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Direktno mi je kabel od linije ukpocan u router, znaci ostaje samo parice. Hvala

0 0 hvala 0
16 godina

Sada sam zvao SZK, i kazu do linije, ja ih pitam da li se mozepredati nek izahtjev za izmjenu parice, oni kazu ne moze, ako trazim povecanje brzine, onda ce mi ponovo pucati linija, zato mi je smanjena, da mi ovako bude brzina. Ali nazalost i pri ovakvoj brzini se nekada dogadja da mi linija puca.

0 0 hvala 0
15 godina
ctodorov kaže...

Sada sam zvao SZK, i kazu do linije, ja ih pitam da li se mozepredati nek izahtjev za izmjenu parice, oni kazu ne moze, ako trazim povecanje brzine, onda ce mi ponovo pucati linija, zato mi je smanjena, da mi ovako bude brzina. Ali nazalost i pri ovakvoj brzini se nekada dogadja da mi linija puca.

Onda ih traži smanjenje cijene, jer ne dobivaš brzinu koju plaćaš..ako ne pristanu reci da hoćeš raskid ugovora (ako uspije super, ako ne obrukat ćeš se kada kažeš da ipak ne želiš raskid..).

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\
16 godina
DamageHigh kaže...
ctodorov kaže...

Onda ih traži smanjenje cijene, jer ne dobivaš brzinu koju plaćaš..ako ne pristanu reci da hoćeš raskid ugovora (ako uspije super, ako ne obrukat ćeš se kada kažeš da ipak ne želiš raskid..).

ako ti ne zele raskinut ugovor zbog toga, prijavi sve u emisiju Potrosacki kod, losa reklama na tv-u nikom ne odgovara, i to im reci narafski....

Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
16 godina
neaktivan

Meni je onolika koliko pise u ugovoru da ce biti isporucena (do 4Mb-toliko mi i jest) , tako da ja zadovoljan.T-com i nije tako los:)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ctodorov kaže...

Direktno mi je kabel od linije ukpocan u router, znaci ostaje samo parice. Hvala

al ti nije direktno kabel sa centrale ukopcan nego ti prolazi koz kucu/stan i kroz ko zna kaj sve(mislim na kucne razvode)

15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
ctodorov kaže...

ak se ne varam kod svakog ISP-a stoji da ce korisniku osigurat brzinu DO XY Mbit/s

16 godina

Trazio bih ja raskid ugovora, da imam druge opcije, ali jedino je t-com dostupan dok ovi drugi ni ne misle da dodju u moj kraj. Optimu vec cekam 3 godine i nista. A sto se tice kabela, kabel iz kutije, koji se postavlja  na tavan ( u mom slucaju ja nemam krov, nedovrsena obiteljska kuca, vec je na jednom vodu krov napravljen-privremeno.) pa je ta kutija postavljena na gredi, i iz te kutije ide kabel koji treba ici do uticnice, a kod mene sam ka direktno ukopcao u router, jer ne koristim telefon, jer mi nije potreban, pa zato si niam ni stavio uticnicu.

Kada su povecavali brzine, meni su bili smanjlili na 1 mb, kao stalno pucanje veze. Kada sam ih vise puta zvao, ovi iz Osijeka su mi rekli da ako se budem zalio da ce mi ponuditi raskid uovora, ja se zalio u zagrebu, drugi dan mi vratili brzinu na 2 mb, pa dosao tehnicar na terenu, u par krovova je otisao nesto srediti, vez mi vise nije pucala. sada se dogadja da opet puca veza, iako kada su mi kada sam zatrazio 4mb, vratili na 3 mb, u pocetku nije bilo pucanja veze, ali sada se opet nekada desava to pucanje veze.

Hvala u svakom slucaju.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice