Spajanja mobitela(android) na Iskon Carnet

poruka: 5
|
čitano: 2.937
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Pozdrav, imam problem, meni se cini malo veci pa se nadan da cete mi uspit pomoc.

Ugl, cura mi kuci ima Iskon Carnet, i ona se sa mobitelom ne moze spojit na njega. Tocnije, ovako. Spoji se normalno, ali kad se spoji, pise joj da je spojen i ima signala, medutim niti ista moze radit niti u ista moze uc.

Znan da je bia problem sa Carnetom jer je u njih modem samo kao bridge, i da su to neki rjesavali spajanjem drugog routera, sta je i logicno. Stvarno ne znan jeli jos uvik ljudi imaju problema sa Carnetom ili je napokon dosla neka jednostavnije solucija.

Btw, takoder, kupili smo wifi repeater jer smo imali u planu nesto drugo, al sad bi ga mozda mogli za ovo iskorsitit jer on radi svoj hotspot? Moze se spajat zicno i bezicno pa bi se mozda isplatilo probat. Ljudi pomagajte ako boga znate :D

Hvala unaprijed.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2015 19:39 (Pulss).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Najjednostavnije je preko sučelja moj.iskon.hr podesiti ruter za spajanje više uređaja. Stvar je više negoli intuitivna; praktički par klikova mišem + upisivanje korisničkoga imena i lozinke.

Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Re: Spajanja mobitela(android) na Iskon Carnet
BMT kaže...

Najjednostavnije je preko sučelja moj.iskon.hr podesiti ruter za spajanje više uređaja. Stvar je više negoli intuitivna; praktički par klikova mišem + upisivanje korisničkoga imena i lozinke.

Zar su toliko pojednostavnili ?

12 godina

Da, odes na moj iskon, moje usluge.negdje imas promjena nacina rada, stavis routed, upises carnet podatke. 

Ruter ti se tvornicki resetira, podesis wlan opet i radi wlan na svim mobitelima :) 

10 godina
neaktivan

Morat cu curi to radit preko teamviewera, nadan se da nece bit neki problem. Hvala vam puno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice