Prije mjesec dana odjavio sam internet sa T-com linije i uzeo Iskon hr.duo paket (12.3). Zanima me da li je netko u takvoj situaciji imao slijedeći problem sa prvim pristiglim računom... Na računu su istaknute 2 (dvije) pretplate za internet. Jedna za pola prošlog mjeseca, i pazite sad ovo, i druga za cijeli ovaj mjesec! Pa tko danas normalan plaća internet unaprijed? heck it, tko danas išta plaća unaprijed? Pa nismo u pekari da moram kao platit kruh prije nego ga probam. Kakav god račun da plaćam, uvijek mi stiže onaj za protekli mjesec, a ne za tekući.
Poslao sam mail na reklamacije prije tjedan dana, ali iako imaju zakonsku obvezu javiti mi se za 5-7 dana, još uvijek nema odgovora. Naime, sutra je dan dospijeća plaćanja, i gotovo sam siguran da će počet zaračunavat zatezne kamate, uspkros mojoj neriješenoj reklamaciji. Enivej, zvao ih maloprije, pa mi gospodična objasnila da je to tako samo sa prvim računom i da će slijedeći mjesec biti normalno kao i svima. Kažem super, znači početkom 5. mjeseca ćete mi opet obračunati pretplatu za 4. mjesec? Onda je nastao muk. Valjda je skužila da njezin odgovor ipak ne drži vodu.
Sve i da mi slijedeći mjesec ne dođe pretplata za internet, nego u 6. mjesecu, svejedno nisam voljan plaćati nešto u cjelosti što nisam potrošio niti 25%. Najbolje što sam mogao "isposlovati", jest da će dotična gospođa kontaktirati ljude koji rade na reklamacijama, a ja ću za to vrijeme držat fige i na rukama i na nogama. Da li je netko od vas imao sličan problem? Iako mi je račun i sa duplom pretplatom dosta manji od zadnjeg T-scumovog računa, svejedno nisam voljan to platiti.
Anyone?