Pozdrav,
Posjedujem gore spomenuti router dobiven od optime. Nedavno sam pokušavao napraviti port forward za gameranger sljedeći korake sa portforward.com stranice no to nije pomoglo. Već sam isprobao sve moguće načine, napravio statičku ip adresu, isključio, uključio firewall i na routeru i u windowsima, mijenjao ruter sa ZTE ZXV10 W300 no ništa od toga, probao sam i sa siemensovim SX 763 koji sam dobio od t-com-a (na kojem je prije sve uredno radilo) ali ništa. pokušao sam pogledati na doyouseeme.org stranicama za port forward , ali me niti tamo ne "vidi". Vidim da na stranicama optime treba napraviti zahtjev za korištenje dinamičke IPv4 adrese, ali te treba prihvatiti pa ako mi ju ne bi dali, je li moguće napraviti opciju da tp-linkov router, stavim kao modem te ga spojim na drugi ruter kojemu će biti adresa 192.168.1.1 i tako spajam na internet pa da port forward proradi?
Zahvaljujem na odgovoru
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma ne mogu virovat, isti problem i ja imam, i još tisuće drugih, a niko ni slova
ima ih sta to znaju i smiju se,
dabogda im Andrija Jarak isprid kuće izvješćiva!!!!!!!!!!
Previse je stara poruka, al optima koliko znam zna stavit ljude u cgn, tako da nece ti nijedan port forward radit dok te ne stave van cgna, a to moras pismeno zatrazit. Neznam dal je to vas slucaj.