Najpovoljniji Flat - rate

poruka: 125
|
čitano: 68.148
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Susedov 16Mb flat koji upravo cuclam :)

Main Komp : Athlon64 X2 4200+@2200MHz//MSI K8N Neo4 Platinum//ST 2x1024 DDR 400 CL2 // Seagate 80 Gb ST380815AS//Seagate 320Gb ST3320620AS//Gigabyte 8800GTS 512Mb//Chieftec CA-01B-B-SL//Chieftec 550W//LG F900P//Plextor DVD-RW PX-810SA// LiteOn DVD DH-16D2S Laptop : Acer 5520G - AMD Turion TL-56\\
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Najpovoljniji Flat - rate

Jebo vas T-Com. Koristim Amis vise od 1,5 gof i prezadovoljan sam. Pogledajte malo njihov cjenik... www.amis.hr

17 godina
neaktivan

T-Com je najbolji.

PS Nemam drugog povajdera ovdje.

ja sam ujo, a ne po četnik
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

B.net ti nije los..1Mb brzina za 104kn mjesecno..ja ga imam i veza mi do sada nije pucala..Cool

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Nije loš, veza ne puca, ali se spaja na net preko nodea (čvora).

Link (poslijednji moj post na toj temi) gdje sam napisao o čemu je riječ, ne da mi se ponovno pisati

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja od 1.9. u potpunosti napuštam t-com i to zbog više stvari: da bi ima dsl u nijh moraš imat telefon u njih isto tako i za maxtv. E lipo ću sad potpistat ugovor sa B-netom za 3D uslugu, a valjda će uskoro doć i DVB-C. Još sam zaboravija kako su mi u t-coma rekli da će na probnm roku bit HD kanali kad ono ćevap, a samo zbog njih sam i uzea ga na probu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Ljudi, nisu bez razloga bnet, metronet, iskon, optima... jeftiniji od t-coma.

1. t-com je provjerena, velika i stabilna kompanija. I stvarno, na telefon i net nemam nikakvih zamjerki (još dobiješ i WLAN router)

2. bnet, metronet, iskon, optima... nastoje svojim niskim cijenama privući korisnike (i to je ok), sad ne mogu pričati kolko su oni kvalitetni jer nisam sam isprobao, ali te tvrtke su tek u usponu... imam samo TV od bneta i ok je (s tim da su nas htjeli opljačkati za 199 kn i to cijelu zgradu no nije im uspjelo). Što se tiče kvalitete, slika je prosječna no dobro ovo je malo offtopic.

Ja koristim bnetov internet flat 1.5 mbps, 140 kn (LOL najslabiji paket :D) i stvarno nisam nikada imao problema, veza uredna i imam osjecaj kao da idem brze od tih jadnih 1.5 mbps.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2008 20:13 (GW freak).
17 godina
neaktivan
Jura iz druge galaksije kaže...

T-Com je najbolji.

PS Nemam drugog povajdera ovdje.

Kada valjaš takve gluposti i čini se da si iz druge galaksije.

Nemojte se zamarati oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
17 godina
lampa kaže...

Ja se troumim medju: DUO.CARNet, MetroCARNet, Optima

Nekako sam se počeo zadnje vrijeme zanimat za ove sa CARNet-om - izgledaju povoljno (jel ima tu neka caka?)

DUO.CARNet - kažu da ima do 5Mbps, što mi je i previše, ali je jako jeftino

Ali kažu da se spajaš s trenutnim AAI@EDU korisničkim računom. A što kada mi taj račun istekne , da li ću moći kod CARNet-a obnoviti račun pa da sve bude kako je i bilo, ili neću više imati Flat ?

Ja san korisnik MetroCarneta, jako san zadovoljan!!! Za 150kn imam flat i 4Mbps/512kbps!!! Istina je da se spajas na net preko Carnetovog identiteta kojeg imaju studenti, preofesori i sluzbenici akademskih ustanova. Mene je u pocetku mucija problem povezivanja vise racunala na wireless router medjutim san to rijesija tako sta san kod prijatelja uzeo njihove identitete(njima ne tribaju). Tako sada imam doma 5-6 identiteta pa ako netko od njih dodje da se mogu bez frke spojit!!! Nadalje , bolju ponuda od ove sa MetroCarnetom lezi u DUO.CARnet-u. Carnet sklopija ugovor sa Iskonom! Vrijede ista pravila kao kod MetroCarneta la cijene su nesto manje!!! Za 100 kn mjesecno dobijete FLAT i 5Mbps/512kbps...Zbilja dobro!!! Vi koji nemate AAI@EDU korisnički račun pokusajte ga rijesit kod prijatelja studenata kojima on ne treba osim za citanje mailova!!!
17 godina
neaktivan

Ja koristim Iskonov HR.DUO paket... brzina mi je 2mbit/sec i imam flat paket.... Placam 158 kn.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.8.2008 13:22 (Allen).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sta nije bila ovakva tema nedavno vec pa se opet niste mogli dogovorit.

Nema smisla to prepucavanje. Svaki korisnik ima drugacije potrebe, prioritete (velka brzina, flat, jeftini ili flat telefon, wlan ili zice....) i svakom ce nes drugo bit najbolje.

Svi pljuju po tekomu...i ja sam imo hrpu problema s konekcijom, s njihovim modemom, njihovim "popravcima" koji su nekad trajali po tjedan dana itd.... znam i dosta ljudi koji su isto imali problema, al isto tak znam ljudi koji od prvog dana nisu imali nikakvih problema, i savrseno su zadovoljni uslugom.

Ko god da je pokrenuo temu (zaboravih vec), zacrtaj si sta ti sve od providera treba. Kolku brzinu zelis, trebas flat ili neki paket prometa, dal oces wlan uz to, dal oces i njihov telefon i dal ti treba flat za telefon, dal si akademski gradjanin ili ne itd itd....

Onda si fino bookmarkaj ovo u jedan odvojeni folder:

http://www.bnet.hr/

http://www.t-com.hr/privatni/

http://vodatel.metronet.hr/index.php?

http://www.optima.hr/

http://www.amis.hr/

http://www.voljatel.hr/

http://www.iskon.hr/

http://www.metronet.hr/?comp=privatniKorisnici&cont=metro2fast

(ovo je direktno kopirano iz mog foldera kad sam biro providera, pa ak neko ima jos nesto, ili je link mrtav, nek kaze)

Nakon toga provjeri sta je od toga dostupno kod tebe doma.

Uzmi papir i napisi nazive tih providera, i onda napisi usluge koje nude koje tebi trebaju, pojedinacne cijene, te ukupnu cijenu tog svega sta je najslicnije onom sta ti trebas.

Onda se fino sjedni, i gledaj u taj papir par dana dok ne odlucis koji od tih ti stvarno najvise pase, i uzmi taj, i to je to...

Mozda se cini objektivno pitanje kad je u pitanju najpovoljnije, al vidis da nije. Sam flat ne znaci nis kad uz njega moras uzet brzinu, kod nekih providera telefon blablabla....

www.dice3d.com - Online portfolio

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
horizon kaže...

Nema smisla to prepucavanje. Svaki korisnik ima drugacije potrebe, prioritete (velka brzina, flat, jeftini ili flat telefon, wlan ili zice....) i svakom ce nes drugo bit najbolje.   

---> SLAŽEM SE!   Osmijeh

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.8.2008 14:30 (Dado_ZG78).
17 godina
neaktivan
duddo68 kaže...

Naravno da se zna, barem za zagrebačko područje + Velika Gorica.

AMIS!!!

Usluga 2u1:

Internet:

2 Mbps/384 kbps - 168kn

4 Mbps/768 kbps - 262kn

6 Mbps/768 kbps - 300kn

8 Mbps/768 kbps - 400kn

24 Mbps/768 kbps - 700kn

Telefon: Besplatni pozivi u fiksnu mrežu za pakete s brzinama od 2 do 24 (naknada za uspostavu poziva - 7lipa)

NEMA PRETPLATE!

Amis imam već godinu i pol. Do sada nije pukla veza, vrlo je stabilna....sve u svemu, vrlo sam zadovoljan.

Pa tko je u mogućnosti, moja topla preporuka.

I molim Vas.....te priče o T-comu kao ''vrlo dobroj, uglednoj i stabilnoj tvrtki''...ostavite za malu djecu!

Jasno ti je da su ove cijene ogromne i puno gore od T-Com-a?
17 godina
neaktivan

b-net televizija najbrzi internet telefon po 20 lipa po min prema svim fiksnim mrezama flat internet wlan,lan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
duddo68 kaže...

Naravno da se zna, barem za zagrebačko područje + Velika Gorica.

AMIS!!!

Usluga 2u1:

Internet:

2 Mbps/384 kbps - 168kn

4 Mbps/768 kbps - 262kn

6 Mbps/768 kbps - 300kn

8 Mbps/768 kbps - 400kn

24 Mbps/768 kbps - 700kn

Telefon: Besplatni pozivi u fiksnu mrežu za pakete s brzinama od 2 do 24 (naknada za uspostavu poziva - 7lipa)

NEMA PRETPLATE!

Amis imam već godinu i pol. Do sada nije pukla veza, vrlo je stabilna....sve u svemu, vrlo sam zadovoljan.

Pa tko je u mogućnosti, moja topla preporuka.

I molim Vas.....te priče o T-comu kao ''vrlo dobroj, uglednoj i stabilnoj tvrtki''...ostavite za malu djecu!

Jasno ti je da su ove cijene ogromne i puno gore od T-Com-a?

Na koju foru su te cjene gore od T-Coma?

S tim da je gorenavedeni cjenik zastario, sad je 4/768 168 kn, flat telefon i internet, i jos ti na centrali dignu na 4.880/899 tak da imas stvarnih 4/768, a ne ovih T-Comovih fiktivnih...

17 godina
neaktivan
ivan-zd kaže...

b-net televizija najbrzi internet telefon po 20 lipa po min prema svim fiksnim mrezama flat internet wlan,lan

B-net isto ima flat telefon, platis jos 20 kn vise na pretplatu (zajedno je oko 70 onda) i onda je uspostava poziva 20lp a ostalo besplatno (do jednog sata kad prekine samo, al nazoves opet)

A ovo za t-com cijene, tocno na to sam mislio kad kazem da svakom nes drugo treba.
Amisov 2mbps je 168, t-comov 178, ali je zato t-comov 8mbps 278kn, a amisov 400

Znaci ovisi kolka ti treba brzina, odlucis se za jedan ili drugi.
17 godina
neaktivan
horizon kaže...

A ovo za t-com cijene, tocno na to sam mislio kad kazem da svakom nes drugo treba.
Amisov 2mbps je 168, t-comov 178, ali je zato t-comov 8mbps 278kn, a amisov 400

Amisov 2 Mbps je 168 kn, t-comov je 178kn + 73kn telefon = 251,
Amisov 8 Mbps je 300 kn, t-comov je 278kn + 73kn telefon = 351

S tim da je ovo gore samo u pretplati, kod amisa je u cjenu ukljucen i flat telefon prema svim nacionalnim fiksnim mrezama...
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2008 11:28 (dekstroza).
17 godina
neaktivan

Uf kako me iritiraju ove T-com stranice...Jel moguce nekako promijenit brzinu paketa kojeg imam a da je prek neta, da nemoram odlazit bas u T-com?

17 godina
neaktivan

Ah nwm frend radi na help desku rijeseno :)

17 godina

za ubuduce, imas ovdje

https://user.t-com.hr/

17 godina

Što mislite o CarNet.DUO flat rate-u?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @2.66 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jedan najbolji prijedlog.

Carnet-ova ponuda.pročitaj ako nađeš di u prijatelja Enter broj 63.Imaš Metrocarnet,B.net carnet,Vipcarnet(mobilni) i najbolji Iskon carnet.

Samo 100 pišljivih kuna za glomazne brzine i još dobiješ ruksak od iskona.Naravno to je FLAT.Raspitajse imaš na net.hr banner od iskona.

17 godina
neaktivan
nixass kaže...

za ubuduce, imas ovdje

https://user.t-com.hr/

Ima da ali mozes mijenjat podatkovni paket (neznam kak da drugacije nazovem) ali nemozes brzinu, za brzinu moras otic osobno...ili imat prijatelje na pravim mjestima :)
17 godina
neaktivan

dekstroza, izgleda da je amis povecao brzine i sad je 4mbps flat 168 kn, uz flat telefon. Mislim da cu morat razmslit o prelasku uskoro Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Najpovoljniji Flat - rate-upozorenje

ovo je samo upozorenje da vas davatelji usluga kao iskon ne bi prevario kao što je zamalo prevario mene...

naime ovako;

nazvao sam iskon i pitao da li su dostupni na mome broju. rekli su da jesu. pitao sam ih za cijenu itd.

no, dali ste primjetili da, na njihovom website-u, na kojemu im pišu brzine interneta, uz svaku brzinu piše, mali, iritantni "do". što znači do npr.2mbps, a ne 2mbps. to znači da vi, ako ne živite dovoljno blizu njihove centrale (ili čega već), da ćete dobivati brzinu interneta koju vam oni mogu dostaviti, u većini slučajeva onu brzinu koju ne plaćate, npr.;

plaćate 8mbps, a živite predaleko da biste surfali na toj brzini, pa ste onda prisiljeni raditi na 2mbps, a ne od 8 koji plaćate i koji je, skuplji.

znam da tako ljude vara iskon, a za t-com nisam siguran.

zato vam je osobno preporučam optimu  telekom-oni svojim korisnicima garantiraju da će dobiti ono što plaćaju!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Najpovoljniji Flat - rate-upozorenje

Pa zato prvo pitas koja je max brzina dostupna na tvojoj adresi, siguran sam da bi ti znali rec posto po adresi mogu vidjet koliko si udaljen od te centrale i tome slicno (prije bi reko da broj korisnika smanjuje brzinu, neznam...) tako sam ja pitao u Tcom-u rekli su da nema problema ici i do 16mbps, a da su slucajno lagali e onda bi drugacije razgovarali :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2008 14:00 (mislav_01).
17 godina
protjeran

pito i rekli mi nisu, barem u iskon-u, a t-com mi se čini bez-razložno preskup...

92% tinejđera sluša turbo-folk, a ako si jedan od onih koji slušaju pravu glazbu, kopiraj si ovo u potpis (fable 2)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jack_of_blades kaže...

ovo je samo upozorenje da vas davatelji usluga kao iskon ne bi prevario kao što je zamalo prevario mene...

naime ovako;

nazvao sam iskon i pitao da li su dostupni na mome broju. rekli su da jesu. pitao sam ih za cijenu itd.

no, dali ste primjetili da, na njihovom website-u, na kojemu im pišu brzine interneta, uz svaku brzinu piše, mali, iritantni "do". što znači do npr.2mbps, a ne 2mbps. to znači da vi, ako ne živite dovoljno blizu njihove centrale (ili čega već), da ćete dobivati brzinu interneta koju vam oni mogu dostaviti, u većini slučajeva onu brzinu koju ne plaćate, npr.;

plaćate 8mbps, a živite predaleko da biste surfali na toj brzini, pa ste onda prisiljeni raditi na 2mbps, a ne od 8 koji plaćate i koji je, skuplji.

zato vam je osobno preporučam optimu  telekom-oni svojim korisnicima garantiraju da će dobiti ono što plaćaju!

I kod t-coma isto tako pise do 2Mbita, do 8Mbita..... Provideri isporučuju toliku brzinu (naravno ovisno o paketu) koliku tvoja telefonska linija moze primiti, tj. onoliku kolika je propusnost tvoje tel. linije. I iskon ne vara ljude time, nek im daje do znanja da nemora biti brzina 2 Mbita, vec je do 2 Mbita...
17 godina
neaktivan
jack_of_blades kaže...

naime ovako;

Ne lupetaj, šta hoćeš reći ako napraviš zahtjeva za brzinom do 8mbita, a ti imaš samo 3mbita, da se nemaš pravo žaliti da ti to pregledaju? Da iako imaš 3mbita, da MORAŠ plaćati 8mbita? Ne moreš, lijepo prijaviš kvar i oni ti pogledaju što se može napraviti, ako se može na centrali nešto rješiti, rješe to, ako ne, smanje ti na brzinu na koju možeš imati, tj. na sljedeću nižu brzinu. Tolerancija brzine je nekih oko 80kbita skidanja, recimo da ti skida 700-720kbita, a imaš 8mbita, dužni su ti to provjeriti.. Prvo provjeri što pišeš, onda to napiši..
17 godina
protjeran

kaj onda nije najjednostavnije od optime (ili nekog drugog poštenog provider-a) uzeti internet zbog kojeg nemoraš zvat centralu itd.???  

92% tinejđera sluša turbo-folk, a ako si jedan od onih koji slušaju pravu glazbu, kopiraj si ovo u potpis (fable 2)

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice