Limited Access-SX763

poruka: 16
|
čitano: 7.834
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Limited Access-SX763

kako sam prešao na iskon dobio sam s njim ruter siemens gigaset sx763. pošto mora(?) stajat u boravku morao sam uzet wireless usb adapter.

instalirao sam drivere, najnovije za win7, prvi put radi. gledao na internetu da wep kao zaštita ne valja. pa išao stavit wpa2 psk. stavim, upišem neke mac adrese. završim. probam se spojit na internet i pokraj piše "limited access". spaja se dosta dugo i nakon toga spajanja samo izbaci poruku da probam s troubleshooterom. on nije baš poslužio. probao sam većinu toga što mislim da pomaže.

mislim(90% :P) da je to do ovog što sam stavljo wpa2. kako vratiti sve na standard. u uputama piše da uđem na onu adresu gdje sam namještao postavke ili da hardverski probam. ovo hardverski moram pritisnut neki gumb koji je pokazan na slici. vidim to na svom ruteru i to je zapravo neko udubljenje. pokušam pritisnut, ništa. zapravo je pritisnuti ne moguće. ima neki gumb što resetira ruter, al ne nikakve postavke. ovaj softverski način ne mogu jer zbog limited accessa ne mogu uć na stranicu.

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Limited Access-SX763

itko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Limited Access-SX763

Gle buraz, lijepo ti iza imaš jednu rupicu ispod koje piše reset i ti to lijepo stisni sa kemijskom ili nečim što može ući unutra te drži pritisnuto bar 30 sekundi.

Nakon toga lijepo sve ponovo podesi i stavi WPA, ne treba ti WPA2, javi ako trebaš pomoć.

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Limited Access-SX763

napravio-ništa. dalje je limited.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Limited Access-SX763
djdomi kaže...

napravio-ništa. dalje je limited.

E onda nisi dobro napravio, jesi se probao spojiti kablom?

Ako nisi spoji se lan kablom na router te u browser ukucaj 192.168.1.1

Trebao bi ti otvoriti login stranicu od routera, reci ako si to uspio?

15 godina
neaktivan
Limited Access-SX763
Ako si ga resetirao, ako je T-com veza.. Router automatski povlači konfiguraciju routera sa nekim defaultnim wep-om..
Predlažem da:
- probaj ga sam promijeniti tako da uđeš u router
- nazovi službu za korisnike pa da ti oni mijenjaju
- odi user.t-com.hr (tamo di gledaš promet), tamo imaš u izborniku postavke modema, i tamo možeš sam postaviti wep koji će ti biti poslan na router..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Limited Access-SX763

iskon sredio :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Limited Access-SX763

Prijatelj me jučer nazvao i kaže kako se ne može spojiti putem WiFi-a na net. Ima stolno računalo i dva laptopa. Laptopi se spajaju najnormalnije i imaju pristup netu dok stolno računalo (koje se isto spaja WiF-jem) ne može spojiti. Piše jednostavno Limited access.

Lozinka je točno upisana, na routeru nije uključeno filtriranje po MAC adresama, komp se uredno spajao na net do prije koji dan. Virusa nema, drivere za stick putem kojeg se spaja na net sam reinstalirao, isključio sam firewall, jednostavno nemam stvarno ideje do čega bi moglo biti.

When all else fails - crowbar the fucker

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Limited Access-SX763
Podesi rucno ip adrese ili ukljuci dhcp na kompu ako nije!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
CroVandal kaže...
Podesi rucno ip adrese ili ukljuci dhcp na kompu ako nije!

Kako uključiti DHCP? U servisima? Gledam sam tamo i DHCP je postavljen na Automatic, kada klinem desnom tipkom i pokušam kliknuti na Start pojavi se neka greška ali se sad trenutno ne sijećam koja...

15 godina

meni pod dhcp pise running a ne automatic!? Imao sam neki dan isti problem kad je nestalo struje i dhcp mi nije bio ukljucen na kompu svi ostali uredaji su se normalno spajali! probaj mu rucno utipkat ip adresse i prije potvrde stavi kvacicu na validate settings upon exit...stavis ip adress recimo 192.168.1.50 gateway 192.168.1.1  Preferred DNS Server - 195.29.150.3
- Alternate DNS server - 195.29.150.4 kad izades windows ce traziti greske ako nade samo stisni apply fix i trebalo bi se popraviti!

16 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

meni pod dhcp pise running a ne automatic!? Imao sam neki dan isti problem kad je nestalo struje i dhcp mi nije bio ukljucen na kompu svi ostali uredaji su se normalno spajali! probaj mu rucno utipkat ip adresse i prije potvrde stavi kvacicu na validate settings upon exit...stavis ip adress recimo 192.168.1.50 gateway 192.168.1.1  Preferred DNS Server - 195.29.150.3
- Alternate DNS server - 195.29.150.4 kad izades windows ce traziti greske ako nade samo stisni apply fix i trebalo bi se popraviti!

Znači na routeru ne trebam ništa kopat? Komp je sad kod mene a router je ostao kod frenda. Ujutro ću kad uhvatim vremena pokušat ručno unijeti adrese pa da vidim hoće li to upaliti.

Hvala puno, javim da li je pomoglo!

15 godina

ma nije do rutera i ja sam mislio da je ali sve sam na njemu presao i svi uredaji osim stolnog kompa su normalno se spajali dok nisam slucajno otkrio da mi je dhcp iskljucen na kompu i kad se ukljucio odmah je proradilo sve!

16 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

ma nije do rutera i ja sam mislio da je ali sve sam na njemu presao i svi uredaji osim stolnog kompa su normalno se spajali dok nisam slucajno otkrio da mi je dhcp iskljucen na kompu i kad se ukljucio odmah je proradilo sve!

Stvarno nemam pojma što bi moglo biti uzrok ovome jer liko koji koristi ovaj komp stvarno ne radi gluposti na njemu.

15 godina

Niti ja neradim gluposti samo mi je nestalo struje dok je komp radio i nikako da se spojim na ruter prvo pa kad sam podesio rucno adrese onda sam mogao pristupiti ruteru ali nije bilo neta nakon toga sam dns servere ukucao i kliknuo validate settings windows je sam ponudio fix za problem ja applayo i proradilo naravno prije toga nije nista nasao kao gresku! stvarno cudno...

16 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Niti ja neradim gluposti samo mi je nestalo struje dok je komp radio i nikako da se spojim na ruter prvo pa kad sam podesio rucno adrese onda sam mogao pristupiti ruteru ali nije bilo neta nakon toga sam dns servere ukucao i kliknuo validate settings windows je sam ponudio fix za problem ja applayo i proradilo naravno prije toga nije nista nasao kao gresku! stvarno cudno...

Uglavnom pomoglo je. Napraviti ću svejedno format i reinstall jer se dosta servisa ne može ponovo pokrenuti ili jednostavno ne rade. Čitao sam dosta na netu o ovom problemu (servis DHCP se ne želi pokrenuti) i nisam našao riješenje da ga vratim nazad da ponovo proradi.

Hvala puno!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice