kako sam prešao na iskon dobio sam s njim ruter siemens gigaset sx763. pošto mora(?) stajat u boravku morao sam uzet wireless usb adapter.
instalirao sam drivere, najnovije za win7, prvi put radi. gledao na internetu da wep kao zaštita ne valja. pa išao stavit wpa2 psk. stavim, upišem neke mac adrese. završim. probam se spojit na internet i pokraj piše "limited access". spaja se dosta dugo i nakon toga spajanja samo izbaci poruku da probam s troubleshooterom. on nije baš poslužio. probao sam većinu toga što mislim da pomaže.
mislim(90% :P) da je to do ovog što sam stavljo wpa2. kako vratiti sve na standard. u uputama piše da uđem na onu adresu gdje sam namještao postavke ili da hardverski probam. ovo hardverski moram pritisnut neki gumb koji je pokazan na slici. vidim to na svom ruteru i to je zapravo neko udubljenje. pokušam pritisnut, ništa. zapravo je pritisnuti ne moguće. ima neki gumb što resetira ruter, al ne nikakve postavke. ovaj softverski način ne mogu jer zbog limited accessa ne mogu uć na stranicu.