Koliki promet napravite mjesečno (na flatu)

poruka: 754
|
čitano: 203.709
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Koliki promet napravite mjesecno (na flatu)

Pa sad hm. Bilo je nekad 50-60, nekad preko 100gb. Ali to dok sam bio mjesec dva na flatu od t-coma. Od ovog mjeseca sam na optimi, 3mbita + flat pa ce i to vjerojatno vise iznosit. Bas se i ne zamaram time previse, kolko skinem skinem. Bitno da je korisno!

Viče

...:::Anime Phreak:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Flat imam samo na poslu, tamo skinem 20-ak GB filmova uglavnom, kuci imam HT ADSL, napravim 4 GB koliki je i ukljuceni promet. Za privatne korisnike, ne postoji flat rate paket. A da i postoji, ne zelim ni zamislit koliko bi kostao. Nemojte, se smijat, ipak govorim o BiH, ali mjesecna pretplata za 4gb(1024/192kbits) je 47km-oko 170 kn... Ali zapravo jedina opcija za one koji zele zaista stalnu vezu na internet, bar u Mostaru. Ucjena, ali eto...

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2008 7:49 (Schumix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

5-10 Gb. Pošto imam BNet-ov 512kb flat u stanu. A promet ide na surfanje i skidanje  programa. Prošlo je vrijeme kad sam isti trošio i na Ogame.

...code your life...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

inace imam paket od 15 gb i uvijek potrosim do zadnjeg mb-a a prosli mjesec sam uzeo flat i potrosio 180gb na 2Mb

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam T-com flat 2Mbps od prije 3 mjeseca i nisam nikad prešao iznad 30GB prometa (upload i download).

Baš me zanima dali vi koji skidate 300 i više GB ikad stignete pogledati, poslušati, isprobati to što ste skinuli ili jednostavno skidate bilo što jer je "besplatno".

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koliki promet napravite mjesecno (na flatu)
Perica kaže...

Baš me zanima dali vi koji skidate 300 i više GB ikad stignete pogledati, poslušati, isprobati to što ste skinuli ili jednostavno skidate bilo što jer je "besplatno".

Hrčak sindrom.
Inače imam flat, 2Mbps i skinem oko 80-ak GB mjesečno.
17 godina
Schumix kaže...

Flat imam samo na poslu, tamo skinem 20-ak GB filmova uglavnom, kuci imam HT ADSL, napravim 4 GB koliki je i ukljuceni promet. Za privatne korisnike, ne postoji flat rate paket. A da i postoji, ne zelim ni zamislit koliko bi kostao. Nemojte, se smijat, ipak govorim o BiH, ali mjesecna pretplata za 4gb(1024/192kbits) je 47km-oko 170 kn... Ali zapravo jedina opcija za one koji zele zaista stalnu vezu na internet, bar u Mostaru. Ucjena, ali eto...

Da ne spominjemo da je najbolji paket (12 GB prometa) oko 260 kuna. Mislim da smo gori od Sibira.

Karma is a funny thing
17 godina
neaktivan

T com, je*em T  ! Šutim  2/flet. Oko 200 GB prosječno. Jedan mjesec više drugi manje. Teško je manje napraviti kad nađeš dobar torent site. Nikad nisam dobio opomenu. Nemogu si zamisliti da sam opet ograničen na recimo 5 gb to bi skršio isti dan.

Palac_genijalac
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

90Gb - 120Gb

Za ove što se čude količini.

Skidam sve tv serije što se vrte u Americi.  To ti mjesečno papa 50-60 Gb.

Tri sezone serijala Lost ,nose 25Gb i ako si fer uploader, od tih 25 dati ćeš 10-12 Gb.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
od travnja 2005, mjesecni prosjek je 41 Gb, cijelo vrijeme na T-comu...
17 godina
neaktivan
torrente kaže...

90Gb - 120Gb

Tri sezone serijala Lost ,nose 25Gb i ako si fer uploader, od tih 25 dati ćeš 10-12 Gb.

Dali stigneš pogledati sve tv serije što se vrte u Americi. Ja trenutno pratim SG Atlantis i Heroes (koje čekam da nastave sad nakon štrajka).
A što se tiče fer uploada ako skineš 25Gb trebao bi dati barem 25Gb.
17 godina
torrente kaže...

90Gb - 120Gb

Ako si fer dat ces isto koliko si i skinuo, odnosno ~1.0 ratio ;)
17 godina

No no..dobro..ipak sam polu fer. Slažem se,treba ratio biti 1.

Sada je također serijal terminatora u điru, The Border- Mexička granica i naravno Prison Break 3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

40-60 GB Iskon.DUO 3Mb

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2008 19:10 (Pendula).
17 godina
neaktivan

oko 100-150GB .... T-com 8Mbps

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2008 18:35 (Bruno).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

--------------------------
                         /|  /|  |                               |
                         ||__||         DON´T FEED    |
                        /   O O\__          THE           |
                       /          \          TROLL!!         |
                      /      \     \                              |
                     /   _    \     \ ----------------------
                    /    |\____\     \     ||
                   /     | | | |\____/     ||
                  /       \|_|_|/   |    __||
                 /  /  \            |____| ||
                /   |   | /|        |      --|
                |   |   |//         |____  --|
         * _    |  |_|_|_|          |     \-/
      *-- _--\ _ \     //           |
        /  _     \\ _ //   |        /
      *  /   \_ /- | -     |       |
        *      ___ c_c_c_C/ \C_c_c_c____________

hehe danas su modovi brzi  Belji se

C2D@3360mhz,GA-P35-DS4,2GB DDR2 Kingmax@960mhz
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2008 21:11 (LUXX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
shake kaže...

prosLi mjesec...198 gb....damn...a isao sam na 200...

malo  mi  je  falilo...

ovaj  je  bilo  160...ali  samo  zato  sto  nisam  bio  u  zg  nekoliko  dana...

LOL, kolki ti je HDD
OT: 30-40
17 godina
neaktivan

Malo manje od 1024MB mjesečno:-)

T-com 2Mbit/s.

Šta ćeš, nemamo svi flat paket.

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell."
Gray Fox

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

od 20-50gb! zavisi o inspiraciji za download:)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

T-com, 2Mbps, kad sam imao flat 2 mjeseca(bila je neka akcija) napravio sam 457Gb (197Gb+260Gb), da imam flat bilo bi mi dovoljno 15Gb mjesecno

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2008 22:56 (r3d3f1n3).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

~60GB mjesecno

0 0 hvala 0
17 godina

T-com / 2 Mbit / Flat

između 150-200 Gb mjesečno s tim da mi je upload gotovo redovito veći od downloada

cifra je pogotovu "velika" jer u nekim slučajevima T-com koristi kompresiju za upload tako da mi upload zna biti skoro duplo brži od nazivnog

eh da ne navedoh da imam 1 Tb diskovlja na serveru i sad trenutno kolekciju od 300-tinjak DVD-ova zaprženih što videa što muzike

U besptičju i krava zvuči kao slavuj!
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2008 0:55 (Azr43l).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jednom sam u 6 dana (kad je došao Crysis, COD4 i ostali hitovi) napravio 147GB u downloadu i 89GB u uploadu. Skidam brzinom od 500-600kb/s (Crysis sam skinuo za 3h) a uploadam od 80kb/s. Taj mjesec je bilo 489GB prometa (što bi tek bilo da mi je komp bio upaljen i skidao prek noći i svaki dan). Kad flat gadovima platim oko 100 i nešto kn onda ću ga masimalno iskoristiti (dobit ću upravo ono što sam i platio Osmijeh). Za pericu koji je pitao dal gledam sve te filmove i igram igre odgovor je DA. Zašto bi ih inače skidao, sigurno ne da mi DVDovi kupe prašinu po policama

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2008 10:39 (Dwyane Wade).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja kad sam imao mjesec besplatnog downloadanja sam napravio preko 60 gb (zato jer imam sporu konekciju), nonstop je računalo bilo upaljeno i torenti su radili punom parom...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mijau kaže...
mijau kaže...
Goran Racic kaže...

Ista stvar je kod drugih, samo sto se bas o tome ne prica.

Nije.
 Da preformuliram onda. Mozes li navesti konkretan primjer da se slicno dogodilo kod drugih ISP-ova kada tvrdis gorenavedeno?
 ?
17 godina
mijau kaže...
 Da preformuliram onda. Mozes li navesti konkretan primjer da se slicno dogodilo kod drugih ISP-ova kada tvrdis gorenavedeno?
 ?
 Nazovi necije informacije (metronet, amis...), osim HT-ovih, i pitaj ljubazne ljude na helpdesku da li u svojem ugovoru imaju klauzulu po kojoj si ostavljaju za pravo da ti ogranice uslugu flata ako pretjeras.

Recenzent, urednik, Bugovac, ljubavnik - ne nuzno tim redoslijedom
17 godina
neaktivan
Goran Racic kaže...
 Nazovi necije informacije (metronet, amis...), osim HT-ovih, i pitaj ljubazne ljude na helpdesku da li u svojem ugovoru imaju klauzulu po kojoj si ostavljaju za pravo da ti ogranice uslugu flata ako pretjeras.

Hvala na odgovoru

Shvatio sam da u ove "druge ISP-ove" spada i T-com, a nekako mi se cini da oni nemaju takvu politiku (sto ne znaci da je nece uvesti).

Sto se tice situcaije vani naravno postoje oni koji nude ograniceni promet, oni koji nakon prekoracenja određene količine prometa
 spuste brzinu, oni koji blokiraju u potpunosti određene protokole kao i oni koji ne namecu nikakva ogranicenja...vjerojatno ta politika ovisi o infrastrukturi koju posjeduju odnosno o broju korisnika...
17 godina
neaktivan

Oko blizu terabajt, 800gb, 900gb, flat 8mbit/s na t-comu, puno hardova sve zajedno samo terabajt, puno stvari pogledam i obrišem, volim skidati filmove u hd kvaliteti, koji ili su 4gb ili 8gb, i kad je sezona igara volim ih sve proigrati isto ... teoretski bi mogao skinut oko 2500gb mjesečno... Što mislite jel bi se t-com bunio zbog toga? Jedino što nakon godina i godina leechanja nestaje ideja i stvari za skinut :)

-d[°˛˛°]b-

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

prosli mjesec skromnih 20GB zato jer i na privatnim trackerima nema dosta seedera

a dok se nađe onda skinem 60GBSmijeh

Athlon64 x2 5000+ @ 2.99GHZ, 2GB DDR2 667,DFI Infinity SLI II-M2, nVidia 8800gts

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

60ak gb T-Com 8mbit/Flat

[url=http://myanimelist.net/animelist/ShinigamiKai&sclick=1][IMG]http://myanimelist.net/signature/ShinigamiKai.png[/IMG][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice