Istek ugovora

poruka: 7
|
čitano: 4.425
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Istek ugovora

Evo da se pohvalim istice mi ugovor s t-comom na 24 mjeseca, od njih imam zyxel w-lan router al u zadnje vrijeme konekcija je pocela puno pucat,

posto je isteko ugovor razmisljam o prelasku na neki drugi isp, pa da pitam ima li koji bolji od t-coma isp kod nas a da ima cijene ko t-com ili jeftinije a da kvaliteta ostane ista ili bolja jer kolko mogu rec nisam imao mnogo problema s t-comom osim sada kad je isteko ugovor da veza malo puca.

Pa bi molio za primjedbe na koji isp preci.

Unaprijed zahvaljujem.

đoni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Istek ugovora

optima telekom,full dobri,sve najbolje

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Istek ugovora

Amis Telekom,ultra dobri,sve najnajbolje

Pogledajte ovo: http://www.e-castig.com/index.php?r=wn0S

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Istek ugovora

ostani na tcomu .. uzmi novi router ;)

0 0 hvala 0
17 godina
Istek ugovora

Cisto za internet najjaci je Metronet.

Preso na njih prije par dana i prezadovoljan sam.

Gledaj rezultat - http://www.speedtest.net/result/742856863.png

Ovo je njihova najmanja brzina preko optickog kabla.

Prezadovoljan sam.

Takodjer su jeftiniji od T scuma.

Jedino sto bas nisu dostupni svugdje...

Ako jesu - uzimaj. ;)

- Psiho246
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
RE: Istek ugovora

Nezahvalna tema. Ja koristim uci T-com, a u servisu Optimu i extra sam zadovoljan s oba. Jest da sam zadovoljniji s Optimom jel, ipak je cijena dosta niza nego kod T-com-a.

Usporedba funkcionalnosti sve 5 oboje.

Usporedba cijena optima 5, t-com 3 ( moglo bi i jeftinije )

Usporedba sluzbe za korisnike Optima 2 ( jako lose ) / T-com 5

Dakle SZK sam zvao nekoliko puta jednu i drugu, ali samo da bi se informirao o nekim dodatnim mogucnostim, potvrdi oneku info koju sam negdje cuo ili tak oneke slicne stvari. nisam nikad imao funkcionalnih problema ni s jednom ni s drugom firmom . Medjutim da sam imao bilo kakvih problema radije bi platio T-comu vise novaca pa da iamo pravu SZK, nego da prodjem jeftinije ali da moram imat posla sa Optima SZK kada stvarno imam neki problem, jer i za neke male informacije i sitnice nisi usluzni nit imaju zelju pomoc, kako bi tek onda bilo kad mi stvarno nes treba...

To je samo moje iskusvo, za podrucje u rijeckom akvatoriju... :-)

Inace cuo sam hrpu losih komentara na rad svih nasih ISP-a ali zakljucak je da cu ja kad mi istekne ugovor sa t-comom i kucu prebacit na Optimu, s obzirom da mi kuca i servis spadaju pod istu centralu i da znam da vec godinama nemam problema tu s njima. Ali da se moram prebacit na slijepo ostao bi kod t-com-a, ili mozda probao Iskon.

Uglavnom skuzi osam da dosta ovisi gdje se nalazite, jer izgleda da svi imaju svijetlih i tamnih točaka/regija. Jedino oon što sam zakljuci oda generalno vrijedi je: ne prelaziti na kabelski internet, tj kabelske providere jer koliko god netko s njima bio zadovoljan na pocetku cini mi se da velika vecina nakon nekog vremena pocinje imati probleme ( mislim da kako se povecava broj korisnika u odredjenom susjedstvu tako pocinju redati problemi)

17 godina
neaktivan
Istek ugovora

Hvala na brzim komentarima, dosta dobrih stvari sam cuo o metronetu i mogu reci ovaj speedtest je predobar,

al ja mislim da je metronet dostunpan samo u Zagrebu a ja zivim u Rijeci tako da za metronet sumnjam.

Sto se tice iskona njega posjeduje t-com i na njemu privlace nove korisnike, za iskon i amis bi se jos morao raspitati dali imaju pristup u mojoj centrali ovdje pa bumo vidili xD.

đoni
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice