Ljudi MOLIM vas za pomoć! ! ! Neznam kako da spojim iphone na kućni internet, imam Iskon DUO + Carnet(modem je Gigaset sx763 u bridge modu) i potrebno je, osim spajanja na ruter, upisat i podatke carneta...(uesrname i password za koje namam opciju upisivanja na mobu). Čuo sam da je taj problem moguće rješiti spajanjem još jednog rutera ali bojim se da ne pokvarim nešto pa da se uopče neću moći spajati ni s kompom na internet pa sam tražio jednostavnije rješenje i saznao za program connectify koji bi navodno morao funkcionirati ali kod mene jednostavno neće. Neznam kako da namjestim connectify da mi djeli mrežu i da se uspijem preko nje spojit na net jer svaki put kad stisnem Start Hotspot piše mi No internet sharing dok na iphone-u vidim mrežu i spojim se na nju ali nemogu na intrenet isto tako kada mi je uključen connectify nemogu s kompa na internet. Molim vas ako znate kako da se spojim na internet da mi pomognete isto tako ako znate neko drugo rješenje da mi kažete pa da rješim to što prije i da napokon mogu uživat s iphone-om i da nemoram uzimat onaj surf paket od vipa di za negdje 30kn dobim 200 mb sto mi je stvarno pre malo za te pare...
HVALA unaprijed