IPTV prijamnik

poruka: 3
|
čitano: 1.971
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
IPTV prijamnik

Postoji li neki operater koji u ponudi ima IPTV prijamnik s podrškom za DVB-t2 tako da se osim kanala uključenih u paket, mogu gledati i ostali kanali putem vanjske antene? Znam da je prije H1 telekom imao takav prijamnik, ali sada više ništa od toga :-(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: IPTV prijamnik

naši emitiraju t(1).. t2 je samo stvar za dekodiranje-evotv.. mada uključuje i mpeg4 itd.

-najavljen je prelazak na t2.. uskoro ili za desetljeće.

-ako trebaš t2 prijemnik nema neke logike-smisla da ćeš zbog prijemnika promijenit operatera jednako kao što ni operater nema razloga dijeliti prijemnik za antenski prijem kad je iptv ili cable u pitanju.. tako da ni jedan ne nudi tako nešto.. iptv mora imati npr lan priključak, dok cable može jer je cable -antenski npr bnet, ali to je kabelska tv i svi operateri u paketo svojih ponuda u osnovnom uključuju i FTA programe.. tako da ih zato gledaš-vidiš, ne zato jer imaju npr antenu..

-pošto je bnet-kebel nemaš ga na svim lokacijama, zgrade i kvartovi.. nije to telefonska.

-prosječan tvb-t2 prijemnik je 300-500kn (možda 200kn ako nema npr pvr i sl), operaterovi su ugl dovstruko skuplji, dok sad većina tva ima t2 ugrađen.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
11 godina
neaktivan
Re: IPTV prijamnik

Moji žive blizu graniice za Srbijom i već imamo jedan dodatni tv prijamnik kako bismo pratili te kanale (oni su dvb-t2)

Bilo bi mi praktično kada bi imao priključen samo jedan set top box i preko njega upravljao svim kanalima, a ne da kad mi se nešto gleda, moram palit drugi prijamnik i mjenjat daljiski.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice