Internet u Zaprešiću

poruka: 5
|
čitano: 3.438
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Internet u Zaprešiću, pomoć

Jel zna netko jel moguće dobiti bilo što drugo osim T-coma? Imam ih već 2 godine i brzina mi je prejadna, kažu jer su mi kablovi u zgradi stari, "nije njihov problem". Brzina se kreće od 0.7 Mbps, do 1.3 Mbps ako ima dobar dan. Možda bi wireless pomogao?

Clueless

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Internet u Zaprešiću, pomoć

Ja sam iz Pušće i koristim Iskonov internet, HR-DUO. Ta opcija ide preko T-comovih žica, i zadovoljan sam, nikad mi nije pukla veza niti išta slično. U Zaprešiću možda postoji opcija za uzet baš Iskonov, možda Carnet, Optima. Zovi službe za korisnike pa pitaj. A T-Comovim "stručnjacima" niš ne vjeruj, trebalo im je 4 godine da mi dođu maknut PCM uređaj s linije zog kojeg nisam mogel imat ADSL, tek dok smo ja i tata zaprjetili da ćemo sve kablove potrgat su došli.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.12.2010 16:42 (Luuka).
15 godina
neaktivan

Ja sam iz Zaprešića i stanujem u zgradi u centru.Imam kabelski internet i trenutno nisam zadovoljan.Na slikama vidiš kolika brzina bi trebala biti a koja je trenutno.U pravilu za kabelski internet je normalno da brzina padne kad je puno korisnika na mreži,ali ovo je previše.Što se cijene tiče stim sam zadovoljan.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.12.2010 18:58 (draž).
15 godina
neaktivan

Neznam jer se vidi na slici internet je preko Optike kabel TV onaj prvi paket od 99 kn.Evo sad je brzina veča.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.12.2010 4:21 (draž).
17 godina
Internet u Zaprešiću

Jel istina da je od jučer iskon dostupan u Zaprešiću?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice