H1 telekom

poruka: 1.508
|
čitano: 488.152
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: H1 telekom?
zitzko kaže...

Oprosti ako nisam shvatio, odnosno nisam pročitao ovaj thread malo dublje!

Znači vi ste dobili spori i korisnici polako prelaze na vaše usluge. U redu.

Da li se u međuvremenu promjenio nekakav zakon o telekomunikacijama odnosno korisnicima (na ruku T-coma), jer se još tako nedavno moglo preći na alternativnog operatera bez brige npr. Optima. (dobiveni spor s monopolistima?)

Nemoj me krivo shvatit, imate punu podršku od mene i mislim većine nas koji želimo recimo tako pobjeći od njih. Gule nas, a mene osobno gnjave telefonski svaki mjesec sa uslugom MaxTV-a koji meni uopće ne treba. (upravo zbog toga imate najbolji duo paket)

Zahvaljujem na odgovoru!

Ovako.

Svi koji su podnjeli zahtjev jos prije ili jos prosle godine, njima se nista ne mjenja i onaj paket Trio 1kn im ostaje jer je tako potpisan zahtjev.

Nasi korisnici su ugovorom zasticeni od promjena cijena tokom trajanja ugovora. Dakle njima se cijena ne moze i nesmije mjenjati dok su pod ugovorom.

T-Com je preuzeo takav monopol i poceo nabijat cijene do cega je sada doslo i sad tesko da ih moze promjeniti. To im HAKOM ne dopusta.

A to se tesko moze promjenit. Takav im je posao, da gnjave i gnjave i gnjave bivse korisnike dok ne puknu i ne potpisu ili produze ugovor s njima.

Dakle, nista se prakticki nije promjenilo

16 godina
Nocio kaže...
zitzko kaže...

...

Ovako.

Svi koji su podnjeli zahtjev jos prije ili jos prosle godine, njima se nista ne mjenja i onaj paket Trio 1kn im ostaje jer je tako potpisan zahtjev.

Nasi korisnici su ugovorom zasticeni od promjena cijena tokom trajanja ugovora. ...

Hm...ja imam malo drugačiju logiku i mislim da je ovo dobra fora operatera da svima komuniciraju da nema promjene cijena! Ovo je dobar marketinški trik kad radiš u industriji gdje cijene konstantno padaju pa si na taj način blokiraš pad svoje cijene u narednih 2 godine, a s druge strane ulaskom u EU i pritiskom konkurencije/HAKOM-a će cijene još više padati na godišnjoj bazi.

Ovakav ugovor na 24 mjeseca sam pred par godina potpisao s VIP-om i reko nikad više. Dali su mi popust 6 mjeseci i nakon toga se cijena podigla, što mi je i bilo komunicirano i s time bi se i složio da nisu za godinu dana izbacili još bolju tarifu na koju ja nisam imao pravo idućih 12 mjeseci {#} No, rekli su mi isto ovo "ali imate zagarantiranu cijenu idućih 12 mjeseci". Nema veze što je ona bila 40% viša od nove tarife koju su izbacili, za podivljat {#}

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
12 godina
neaktivan
H1 telekom?

Imam H1 ruter. Medutim on je nekako ogranicen da se na njega moze spojiti samo 1 laptop preko wifi-a. Tocnije taj drugi laptop ima stick preko kojega se spaja na isti ruter.

Kupila sam novi laptop pa me zanima kako da namjestim da se i on moze spojiti na taj ruter?

{#}

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
genije_čudo_prirode kaže...
Nocio kaže...
zitzko kaže...

...

Ovako.

Nasi korisnici su ugovorom zasticeni od promjena cijena tokom trajanja ugovora. ...

Hm...ja imam malo drugačiju logiku i mislim da je ovo dobra fora operatera da svima komuniciraju da nema promjene cijena! Ovo je dobar marketinški trik kad radiš u industriji gdje cijene konstantno padaju pa si na taj način blokiraš pad svoje cijene u narednih 2 godine, a s druge strane ulaskom u EU i pritiskom konkurencije/HAKOM-a će cijene još više padati na godišnjoj bazi.

Ovakav ugovor na 24 mjeseca sam pred par godina potpisao s VIP-om i reko nikad više. Dali su mi popust 6 mjeseci i nakon toga se cijena podigla, što mi je i bilo komunicirano i s time bi se i složio da nisu za godinu dana izbacili još bolju tarifu na koju ja nisam imao pravo idućih 12 mjeseci {#} No, rekli su mi isto ovo "ali imate zagarantiranu cijenu idućih 12 mjeseci". Nema veze što je ona bila 40% viša od nove tarife koju su izbacili, za podivljat {#}

općim uvjetima je korisniku garantirano da mu cijena neće rasti, kao što npr VIP ima "trio za 150 kn/mj"...ali 6. mj. pa 300, pa 465...

cijena i sadržaj paketa se ne smiju mijenjati na štetu korisnika, ali se smiju u njegovu korist (dodavanje TV programa, besplatnih minuta, smanjivanje cijene...)

15 godina
LejdiDi kaže...

Imam H1 ruter. Medutim on je nekako ogranicen da se na njega moze spojiti samo 1 laptop preko wifi-a. Tocnije taj drugi laptop ima stick preko kojega se spaja na isti ruter.

Kupila sam novi laptop pa me zanima kako da namjestim da se i on moze spojiti na taj ruter?

{#}

Dapace, to nije moguce da je ogranicen.

Router je testiran godinu dana u cijeloj Hrvatskoj sa 2 kompjutera spojena zicom i 98njih spojeno wifi-em. Dakle 100 racunala je bilo spojeno na jedan router bez pucanja veze i bez icega.

Probaj malo procakati po postavkama laptopa

12 godina
H1 telekom?

Imam jedno pitanje.Da li ce mi H1 uredjaj ocitati film koji je u formatu

MKV ili MP4?Sto se tive AVI-a to znam da cita i titlove isto kada zaljepim na film.

A ako pretvorim sa Xvida u MKV da li cu dobiti na kvaliteti filma ili izgubiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Imasbna youtubu recenziju h1 tv mislim da je lik bas pokazo da cita mkv
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
12 godina
neaktivan
H1 telekom?

Pozdrav,jel se možda netko razumije u ovaj h1 prijemnik,kada gledam filmove sa USB sticka neki filmovi imaju tona neki nemaju

0 0 hvala 0
15 godina

ovisi o formatu, iako prijemnik cita 95% formata

12 godina
neaktivan
H1 telekom?

Format je u pitanju, zato nema zvuka.

E i da, H1 Telekom je smece :)

Što hladnije to bolje :)
Moj PC  
0 6 hvala 0
15 godina

Hmm, a zašto? Šta je teško odma obrazloženje dat?

12 godina
neaktivan

Ne znam na osnovu čega si to zaključio ja recimo imam samo riječi hvale prema njima imaju sve bolje od t-coma, hoćeš opremu,uslugu i još  k tome su jeftiniji, a da ne govorim to što je Hrvatska firma dosta sam debeloj guski mazao vrat,jedina zamjerka što se malo duže čeka na realizaciju usluge,a razlog tomu je što se t-com ne odriče baš lako svojih korisnika pa im stvara probleme legalne i ilegalne ne bili netko od potencijalnih korisnika H1 telekoma odustao zbog čekanja.Ali vjerujte mi isplati se čekat,govorim iz osobnog iskustva,

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.3.2013 10:47 (Kalafokter).
12 godina
neaktivan

Može li se nekim programom promjeniti samo audio format,inače filmovi o kojima govorim su u mp4 formatu,ono da film i dalje ostane u mp4 formatu a da audio bude u formatu kojeg h1 prijamnik podržava?

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.3.2013 10:50 (Kalafokter).
15 godina
Praedator kaže...

da se nadovezem na ovo

t-com: snimalica se placa, usb port zakljucan na max tv-u, upravljac moras usmjerit u njega da bi uspio prebacit, prenapuhane cijene poziva i ostalog

iskon: sve sto i gore pise za t-com

optima: manja brzina, skuplji pozivi

h1 telekom: snimalica je besplatna, mozes gledat neke programe unaprijed, mozes vracat vrijeme unazad na domacim kanalima do tjedan dana a na stranim do 3 dana, imas pauzu i premotavanje, usb port je otkljucat na prijemniku i uz to zauzima 90% manje mjesta od iskonovog i t-comovog. upravljac radi na principu radijske frekvencije a i sad se do pocetka 4mj nudi swiss-ov telefon

http://www.redferret.net/wp-content/uploads/2010/12/epure_small.jpg

Kalafokter kaže...

Može li se nekim programom promjeniti samo audio format,inače filmovi o kojima govorim su u mp4 formatu,ono da film i dalje ostane u mp4 formatu a da audio bude u formatu kojeg h1 prijamnik podržava?

mislim da se moze preko programa format factory

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 8:50 (Nocio).
15 godina
protjeran
Nocio kaže...
Praedator kaže...

da se nadovezem na ovo

t-com: snimalica se placa, usb port zakljucan na max tv-u, upravljac moras usmjerit u njega da bi uspio prebacit, prenapuhane cijene poziva i ostalog

iskon: sve sto i gore pise za t-com

optima: manja brzina, skuplji pozivi

h1 telekom: snimalica je besplatna, mozes gledat neke programe unaprijed, mozes vracat vrijeme unazad na domacim kanalima do tjedan dana a na stranim do 3 dana, imas pauzu i premotavanje, usb port je otkljucat na prijemniku i uz to zauzima 90% manje mjesta od iskonovog i t-comovog. upravljac radi na principu radijske frekvencije a i sad se do pocetka 4mj nudi swiss-ov telefon

http://www.redferret.net/wp-content/uploads/2010/12/epure_small.jpg

Kalafokter kaže...

mislim da se moze preko programa format factory

+ imaš internet (facebook, youtube)

+ možeš u TV prijemnik uključiti USB tipkovnicu i mijenjati kanale, kretati se kroz izbornik, te pisati po facebooku/youtubeu

+ postoji aplikacija za smartphone koju koristiš umjesto daljinskog

+ 4 kanala biraš besplatno iz proširenog paketa u osnovni

+ ne moraš kupovati cijeli prošireni ako te zanima neki dodatan kanal, već odabereš baš taj kanal i samo ti se on naplati

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.3.2013 8:48 (RaNzO).
17 godina

cijeli hebeni vikend sam imao uber brzinu ovo se sad dešava po drugi put.

BF3:crna_bandera
15 godina

zovi 0800 0505 i prijavi njima poblem, brzo ce rijeseno bit.

mogao si to odma napraviti, neznam sta si ceko

17 godina
Nocio kaže...

zovi 0800 0505 i prijavi njima poblem, brzo ce rijeseno bit.

mogao si to odma napraviti, neznam sta si ceko

Normalno da sam prijavio odmah šta mislims zašto sam ovo stavio na forum

BF3:crna_bandera
17 godina
H1 telekom?

Neznam jel to neka fora ili sta vec, ali VDSL u H1?? Ima tko vise informacija o tome?

http://www.h1telekom.hr/Usluge/TelefonInternetTV/Paketi/tabid/423/Default.aspx?slide=7

2 0 hvala 1
15 godina

Sutra cu se raspitati kod šefa i voditeljice, pa vam kažem sve informacije koje ću dobiti

13 godina
neaktivan
Tida kaže...

Neznam jel to neka fora ili sta vec, ali VDSL u H1?? Ima tko vise informacija o tome?

http://www.h1telekom.hr/Usluge/TelefonInternetTV/Paketi/tabid/423/Default.aspx?slide=7

VDSL je trebo ić još prije godinu i nešto po hrvatskoj, no nešto se zbilo pa to stalo.

15 godina
H1 telekom?

Ovako su meni objasnili.

VDSL je usluga koja je dostupna samo na ULL području, i samo na H1 TRIO paketima (ne TRIO BIT).

Nisam dobio točnu informaciju da li je krenulo u pogon to ili ne, ali kada krene il kad bude sigurno bit ću obaviješten i onda ću ja vas obavijestit

Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
Ja sredinom 2mj predao zahtjev, covijek reko max mjesec dana i da ce me ukljucit ali dosad nista....gdje je zapelo?
Werdum Combat Team
16 godina
KrpaZG kaže...
Ja sredinom 2mj predao zahtjev, covijek reko max mjesec dana i da ce me ukljucit ali dosad nista....gdje je zapelo?

Ja čekam i duže,pa ništa.

Ta firma h1 je neki raspad od sustava kad se tako odnosi prema ljudima kiji su potpisali ugovor.

14 godina
protjeran
H1 telekom?

Ima li tko da je pokušao odustati od njihovih usluga i poništiti zahtjev s obzirom da vam nisu isporučili uslugu u roku 30 dana kako stoji u ugovoru. Ja sam isto predao zahtjev kod njih za potpuno novu liniju ali jednostavno ne mogu čekati mjesecima da dobijem internet jer mi o tome ovisi posao. 

0 0 hvala 0
13 godina
H1 telekom?

Bok.

Jel zna netko jel istina(i why?) da se ne moze prebaciti sa optime na h1 ?

Nego se mora prebaciti na t-com,   biti na t-com mrezi barem 90 dana..onda se moze kao prebaciti..

wtf ?

ja

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Moze se bez problema stornirat.. ja sam ceko 2 mjeseca i nista... konstantno uvodenje novih procedura samo da me odj... onda uzeo vip sve isto vise programa 270 kn i ugovor 12 mj.. meni pase... rijesili su unutar 50 dana iako je 45 rok .. no rijesili su.. ht nije dao dsl.. iako su fiksnu prenjeli.. no na kraju je sve uredu, sve radi super, parica je dobra pa nema problema... 

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 10:54 (PC - stručnjak).
13 godina
neaktivan

-

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 10:54 (PC - stručnjak).
15 godina
KrpaZG kaže...

Taj moj kolega koji ti je radio zahtjev je budala. Rok je 40 radnih dana, u koje se ne ubrajaju vikendi i ostalo. Nazovi si 0800 0505 i birajte broj 1 i kad se javi agent pitaš tamo di je zapelo

zzz kaže...
KrpaZG kaže...

Ta firma h1 je neki raspad od sustava kad se tako odnosi prema ljudima kiji su potpisali ugovor.

H1 nema problema s tim, nego T-Scum i dalje ne poštuje svoj dogovor i presudu od HAKOM-a i ne prebacuje korisnike. T-Com to radi samo da bi  zadržao postoječe korisnike

Volume kaže...

Ima li tko da je pokušao odustati od njihovih usluga i poništiti zahtjev s obzirom da vam nisu isporučili uslugu u roku 30 dana kako stoji u ugovoru. Ja sam isto predao zahtjev kod njih za potpuno novu liniju ali jednostavno ne mogu čekati mjesecima da dobijem internet jer mi o tome ovisi posao. 

Ako nije stiglo pismo dobrodošlice, još imaš šansu iako je rok 40 radnih dana, dakle ne 40 dana s vikendima i praznicima

bender_007 kaže...

Bok.

Jel zna netko jel istina(i why?) da se ne moze prebaciti sa optime na h1 ?

Nego se mora prebaciti na t-com,   biti na t-com mrezi barem 90 dana..onda se moze kao prebaciti..

wtf ?

Ako si na optiminom ULL području to moraš nažalost napravit isto kao da bi htjeo sam preći na, recimo, Iskon, Magić, Novi net i slično

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 20:36 (Nocio).
16 godina
Nocio kaže...

zzz kaže...
KrpaZG kaže...

H1 nema problema s tim, nego T-Scum i dalje ne poštuje svoj dogovor i presudu od HAKOM-a i ne prebacuje korisnike. T-Com to radi samo da bi  zadržao postoječe korisnike

Ali ja nisam na t-comu,nego na optimi.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 22:16 (zzz).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice