Oprosti ako nisam shvatio, odnosno nisam pročitao ovaj thread malo dublje!
Znači vi ste dobili spori i korisnici polako prelaze na vaše usluge. U redu.
Da li se u međuvremenu promjenio nekakav zakon o telekomunikacijama odnosno korisnicima (na ruku T-coma), jer se još tako nedavno moglo preći na alternativnog operatera bez brige npr. Optima. (dobiveni spor s monopolistima?)
Nemoj me krivo shvatit, imate punu podršku od mene i mislim većine nas koji želimo recimo tako pobjeći od njih. Gule nas, a mene osobno gnjave telefonski svaki mjesec sa uslugom MaxTV-a koji meni uopće ne treba. (upravo zbog toga imate najbolji duo paket)
Zahvaljujem na odgovoru!
Ovako.
Svi koji su podnjeli zahtjev jos prije ili jos prosle godine, njima se nista ne mjenja i onaj paket Trio 1kn im ostaje jer je tako potpisan zahtjev.
Nasi korisnici su ugovorom zasticeni od promjena cijena tokom trajanja ugovora. Dakle njima se cijena ne moze i nesmije mjenjati dok su pod ugovorom.
T-Com je preuzeo takav monopol i poceo nabijat cijene do cega je sada doslo i sad tesko da ih moze promjeniti. To im HAKOM ne dopusta.
A to se tesko moze promjenit. Takav im je posao, da gnjave i gnjave i gnjave bivse korisnike dok ne puknu i ne potpisu ili produze ugovor s njima.
Dakle, nista se prakticki nije promjenilo