H1 telekom

poruka: 1.508
|
čitano: 488.188
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: H1 telekom?

Osnovna cijena paketa je još uvijek 199 kn prije je bila akcija tri mjeseca za 1 kn, sad je 3 mj prošireni paket.

BF3:crna_bandera
13 godina
neaktivan
Ma nikako ih nemoz docekat da prenesu broj... Odusto od njih ... Vip uspjeva sve dobit...
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
13 godina
neaktivan
H1 telekom?

Zvao ih danas, kažu 40 dana prijenos. Planiram sa Optima ne H1 prijeći, zbog 100kn razlike mjesečno. Ako sve bude kako piše i kažu meni super...

U 6. mj mi ističe ugovor pa ću krajem 4 podnijeti zahtjev za H1.

0 0 hvala 0
14 godina
H1 telekom?

Hitno hitno...ima li koji program na h1tvu da prenosi ligu prvaka?vidim da prenosi federalna ali nema slike...zna li netko zašto nema slike ili je blokirano??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
KrpaZG kaže...

Evo ja podnio zahtjev za h1 trio paket....znaci telka,internet i telefon+8mbit brzina neta. Reko mi je covijek da ce mi tehnicar doc sa recieverom i modemom za oko mjesec radnih dana...

Sta da očekujem? 

Imam trenutno t-com i nadam se da nebu bilo prevelikih zabušavanja kod prelazka? iskustva?

ovak, da samo objasnim nesto. posto i sam radim u h1...

T-scum vodi spor s h1 telekomom jer nije htjeo prebacit korisnike na h1 tj nije na vrijeme izvrsavao prebacaj pa je tu stekalo kak je znalo.

ti ces cekat 40 radnih dana, a tjedan dana prije ukljucenja ces dobiti opremu i pismo dobrodoslice sa datumom kad ce ti se to ukljucit i slicno

zzz kaže...
KrpaZG kaže...

Evo ja podnio zahtjev za h1 trio paket....znaci telka,internet i telefon+8mbit brzina neta. Reko mi je covijek da ce mi tehnicar doc sa recieverom i modemom za oko mjesec radnih dana...

Sta da očekujem? 

Imam trenutno t-com i nadam se da nebu bilo prevelikih zabušavanja kod prelazka? iskustva?

Ja čekam pola godine,nadam se da češ ti biti bolje sreče.

radi fiskalizacije je bio zastoj i radi t-coma jer nije htjeo prebacit korisnike, pa se vodio spor s njima kod hakoma. te je od pocetka godine pocelo sve ic svojim smjerom. ovi koji cekaju bi trebali 3-6mj imat manje racune radi toga. neki kazu 3 a neki 6mj pa nisam siguran

PC - stručnjak kaže...
Ak S tcoms prenosis nes dobit jer tcom ne odobrava njima prijenos jos od prosle godine

sad odobrava

KrpaZG kaže...
PC - stručnjak kaže...
Ak S tcoms prenosis nes dobit jer tcom ne odobrava njima prijenos jos od prosle godine

Po tome bi značilo da se nitko nemože prebacit sa t-coma na h1?? To mi bas nejde u glavu zasto bi onda opce nudili usluge ako se nemozemo prebacit?

moze moze. tcom je zabusavo jer nije htjeo prebacivat korisnike. a kako smo dobili spor kod hakoma, sve je krenulo kako spada

13 godina

Ajde fala bogu da sam dobio direktan odgovor. You made my day! {#} 

Werdum Combat Team
14 godina

Nocio daj ti odgovori u čemu je problem s federalnom tv kad već radiš tamo ;)

15 godina
Ćoby kaže...

konkretan odgovor ti nemogu dat jer nisam tehnicar niti sluzba za korisnike. to ces mroat nazvat 0800 0505 da njih pitas, jer ti ja tocan odgovor nemogu dat nazalost :/

14 godina
neaktivan
Ćoby kaže...

Ako mislis na zastoj slike ili zamracenje ona dolazi iz razloga sto u RH ftv nema prava na prijenos pojedinih emisija/serija/tv prijenosa.

14 godina
kign kaže...
Ćoby kaže...

Ako mislis na zastoj slike ili zamracenje ona dolazi iz razloga sto u RH ftv nema prava na prijenos pojedinih emisija/serija/tv prijenosa.

To je čista glupost.Baš bih volio ponekad pogledat nove epizode "Lud,zbunjen,normalan" ili kakvu tekmu,ali ne,mi ne smijemo imati izbora.Čista nepravda!

15 godina
neaktivan
H1 telekom?

Ajde korisnici koji imate H1 internet doma, kakva je stabilnost veze, jel puca, varira li brzina, kakav je ping?

Dvoumim se između Iskona Duo i H1 Trio. Vjerujem da je s Iskonom sve ok, ali ovaj trio paket od 199 kn od H1 ipak ima i TV, a bilo bi lijepo dati kikiću gledati Cartoon Network.

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 1:21 (Hawk Designs).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Hawk Designs kaže...

Ajde korisnici koji imate H1 internet doma, kakva je stabilnost veze, jel puca, varira li brzina, kakav je ping?

Dvoumim se između Iskona Duo i H1 Trio. Vjerujem da je s Iskonom sve ok, ali ovaj trio paket od 199 kn od H1 ipak ima i TV, a bilo bi lijepo dati kikiću gledati Cartoon Network.

Hvala

To većinom ovisi o tvojoj parici + udaljenosti od centrale...ako ti radi dobro na jednom operatoru, radit će na svima...

17 godina
Hawk Designs kaže...

Hvala

Ako ti na t com radi sve savršeno onda će ti i na h1.

Sad već imam 4 mj. h1 trio bit.IPTV mi radi savršeno, do sad nisam imao problema sa internetom, jedino kada mi je neki majmun umjesto 10Mb smanji na 1 Mb brzinu, ping mi se prema onome što sam ima na t com poveča

u BF3 prije mi je ping bio 55 sad mi je 65 dok mi se na spead net testu sa 22 ping povečao na nekih 28 do 33 max. Samo što se budeš načekao dok te spoje. Vip ti je isto dosta jeftin možda u ovom momentu bolja ponuda za 229,92 kn dobiješ sve tri usluge,

4 mb brzina, osnovni + prošireni paket,flat promet, fiksna bez limita i 25 lipa uspostava poziva normalno ova ti cijena vrijedi ako potpišeš na 2 g + mislim da ti još uvijek vrijedi akcija prvu godinu plačaš 151,42kn. 

Moraš računati da si moraš još u h1 trio bit uzeti flat koji te dođe 49 kn

15 godina
protjeran
Wolf88 kaže...
Hawk Designs kaže...

Hvala

Ako ti na t com radi sve savršeno onda će ti i na h1.

Sad već imam 4 mj. h1 trio bit.IPTV mi radi savršeno, do sad nisam imao problema sa internetom, jedino kada mi je neki majmun umjesto 10Mb smanji na 1 Mb brzinu, ping mi se prema onome što sam ima na t com poveča

u BF3 prije mi je ping bio 55 sad mi je 65 dok mi se na spead net testu sa 22 ping povečao na nekih 28 do 33 max. Samo što se budeš načekao dok te spoje. Vip ti je isto dosta jeftin možda u ovom momentu bolja ponuda za 229,92 kn dobiješ sve tri usluge,

4 mb brzina, osnovni + prošireni paket,flat promet, fiksna bez limita i 25 lipa uspostava poziva normalno ova ti cijena vrijedi ako potpišeš na 2 g + mislim da ti još uvijek vrijedi akcija prvu godinu plačaš 151,42kn. 

Moraš računati da si moraš još u h1 trio bit uzeti flat koji te dođe 49 kn

Zato bi morao uzeti flat ako je na ULL-u?

13 godina
neaktivan
U vipu je 240 kn trio s ugovorom na 12 mj
16 godina
H1 telekom?

Jel H1 uopće više radi? Zovem i šaljem mailove već treći dan i nitko se ne javlja.

Jel tkogod doživio prebacivanje s H1 u zadnje vrijeme jer znam da mi je susjed čekao 60 dana pa odustao.

Ima li netko više podataka koji router dolazi s uslugom ili tehn.podatke jer im ništa ne piše na webu?

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kao što sam i gore napisao, imali smo spor s T-Comom i on nas je usporio.

Ima ljudi koji čekaju po par mjeseci, npr od prošle godine od 8mj.

T-Com je najveći krivac toga, jer nam je namjerno blokirao prebačaj njihovih korisnika. Da se još malo suzdržao da dobije opremu i ostalo, imao bi par mjeseci manje račune.

Da, H1 još uvijek rade, ali zašto se ne javljaju to neznam.

A router koji dolazi s uslugom je na ovom linku

http://www.h1telekom.hr/Portals/0/docs/Cjenici/H1_BIT.pdf

16 godina
Nocio kaže...

Kao što sam i gore napisao, imali smo spor s T-Comom i on nas je usporio.

Ima ljudi koji čekaju po par mjeseci, npr od prošle godine od 8mj.

T-Com je najveći krivac toga, jer nam je namjerno blokirao prebačaj njihovih korisnika. Da se još malo suzdržao da dobije opremu i ostalo, imao bi par mjeseci manje račune.

Da, H1 još uvijek rade, ali zašto se ne javljaju to neznam.

A router koji dolazi s uslugom je na ovom linku

http://www.h1telekom.hr/Portals/0/docs/Cjenici/H1_BIT.pdf

Ako mi treba više od 3 dana da mi se jave kada mogu prodati uslugu, onda će biti "interesantno" kad nešto rikne pa da mi se usluga popravi.

Usput, ovaj link je cjenik i to me ne zanima. Koji se model routera dobije sa ovom duo (call&surf uslugom)? Hoću njegovu teh.specku tako da provjerim koliko ima slobodnih UTP-a, podržava li WPA2/WDS....

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
17 godina

ZTE zxv10w300

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 8:37 (Wolf88).
15 godina
genije_čudo_prirode kaže...

Ako mi treba više od 3 dana da mi se jave kada mogu prodati uslugu, onda će biti "interesantno" kad nešto rikne pa da mi se usluga popravi.

Usput, ovaj link je cjenik i to me ne zanima. Koji se model routera dobije sa ovom duo (call&surf uslugom)? Hoću njegovu teh.specku tako da provjerim koliko ima slobodnih UTP-a, podržava li WPA2/WDS....

Hmm, stvarno neznam zašto se to dešavalo. Inače se jave u roku odmah ili nakon par minuta. U biti ima se i njihov mail na koji možeš slati pitanja i sve što te zanima. Iako čes prije dobit konkretan odgovor kada ti se javi netko od agenata. A ako nešto rikne, tipa router ili slično, u roku 48h najkasnije če ti to biti zamjenjeno tj doći će naši terenski radnici (ili kako već da kažem) i zamjeniti pokvarenu napravu (router ili tv reciver).

15 godina
neaktivan
H1 telekom?

Pozdrav! Evo samo da vas obavijestim, čekam točno 3 mjeseca od podnošenja zahtjeva. Strpljenje mi je pri kraju i kako je netko u ovom threadu napisao to ne uljeva povjerenje u nekakav kvalitetan support od strane ovog providera. {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja cekam vip. I evo dobio dopis da ce ukljucenje biti 10.03.2013. A da je nalogbza slanje opreme poslan jucer i da ce do tat oprema stic. Ugovor potpisan 8.01.2013. Pa ti vidi 61 dan cekanja i jos im ne vjerujem da ce bit dok ne budem vidio opremu i da radi
15 godina
zitzko kaže...

Pozdrav! Evo samo da vas obavijestim, čekam točno 3 mjeseca od podnošenja zahtjeva. Strpljenje mi je pri kraju i kako je netko u ovom threadu napisao to ne uljeva povjerenje u nekakav kvalitetan support od strane ovog providera. {#}

Da sam sebe citiram posto vidim da ili neznas citat il ti je tesko malo skrolat prema gore

Nocio kaže...

ovak, da samo objasnim nesto. posto i sam radim u h1...

T-scum vodi spor s h1 telekomom jer nije htjeo prebacit korisnike na h1 tj nije na vrijeme izvrsavao prebacaj pa je tu stekalo kak je znalo.

ti ces cekat 40 radnih dana, a tjedan dana prije ukljucenja ces dobiti opremu i pismo dobrodoslice sa datumom kad ce ti se to ukljucit i slicno

Dakle. Ima ljudi koji cekaju od 8mj prosle godine, dakle prvo na snagu nastupaju ovi kojima se prvima ugovor napravio pa onda sve noviji i noviji.

Niko iz sluzbe za korisnike ti to nece reci jer je nesposobni student koji tamo radi. Samo ce odbrusit i to je to. I kako smo dobili spor s T-Comom sve je krenulo od 1mj ove godine kak spada, a zahtjeva ima par desetina tisuca, nasi operateri i oni koji to rade ostaju i van radnog vremena da u kratko vrijeme uspiju aktivirati korisnike koji vec cekaju jer nam nije u cilju gubit korisnike nego ih skupljat da unistimo monopol o t-coma

13 godina
neaktivan
Nocio kaže...

Dakle. Ima ljudi koji cekaju od 8mj prosle godine, dakle prvo na snagu nastupaju ovi kojima se prvima ugovor napravio pa onda sve noviji i noviji.

Eto malo upadam u temu, tj. pratim ju pa znam o čemu se radi. Eto imam samo jedno pitanje za tebe, čisto radi znatiželje. U vezi dopuštanja t-coma za prijenos korisnika ima nekakve veze sa prijašnjom ugovornom obvezom? Naime nas su prebacili u roku mjesec dana od potpisa ugovora, tj. i ranije, ali moji nisu neko vrijeme bili pod ugovorom sa t-comom....Eto pitam čisto radi znatiželje, pošto vidim da ljudi imaju problema, a znam da sam govorio kako nema problema sa vama, i same pohvale davao, naravno mišljenje nisam promijenio, sve pohvale od moje strane, od službe i njihove pristojnosti pa do realizacije i popravka problema.

Errando discimus...Disce parvo esse contentus....Qualis vita, finis ita
13 godina
neaktivan
H1 telekom?

Eto koga zanima, može li s t-coma na nekog drugog može, ja danas uključen na vipovu mrežu

http://www.speedtest.net/result/2553018129.png

Je da ruter nije stigo, dobro jučer je izdan nalog za salnjevaljda če ovi dana i stb, al eto net radi preko thomsona od t-coma sa vipovim korisničkim podacima.

je da sam ugovor potpiso 8.1.2013. i danas radi, nekoliko puta t-com odbijao zahtjeve vipneta no malom prisilom ht-a prošlo sve ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PC - stručnjak kaže...
Ja cekam vip. I evo dobio dopis da ce ukljucenje biti 10.03.2013. A da je nalogbza slanje opreme poslan jucer i da ce do tat oprema stic. Ugovor potpisan 8.01.2013. Pa ti vidi 61 dan cekanja i jos im ne vjerujem da ce bit dok ne budem vidio opremu i da radi

nece bit bas oke. prva 3 il 6mj ce ti cjena bit kako su rekli, onda duplo od te cjene i zadnjih godinu dana jos tolko ce porast

Johnny4286 kaže...
Nocio kaže...

Eto malo upadam u temu, tj. pratim ju pa znam o čemu se radi. Eto imam samo jedno pitanje za tebe, čisto radi znatiželje. U vezi dopuštanja t-coma za prijenos korisnika ima nekakve veze sa prijašnjom ugovornom obvezom? Naime nas su prebacili u roku mjesec dana od potpisa ugovora, tj. i ranije, ali moji nisu neko vrijeme bili pod ugovorom sa t-comom....Eto pitam čisto radi znatiželje, pošto vidim da ljudi imaju problema, a znam da sam govorio kako nema problema sa vama, i same pohvale davao, naravno mišljenje nisam promijenio, sve pohvale od moje strane, od službe i njihove pristojnosti pa do realizacije i popravka problema.

pitanje je kada si ti potpisivao tj ugovor tj zahtjev, koji je to vremenski rok.

i ne, to nema veze s tim ima li korisnik ugovor ili ne. nego je stekalo radi fiskalizacije i t-comove skrtosti jer nisu dali svoje korisnike drugim operaterima, a i nekima su znali ometati liniju tako da i do tog tolazi od njihove strane.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 21:15 (Nocio).
13 godina
neaktivan
Nocio kaže...
PC - stručnjak kaže...

nece bit bas oke. prva 3 il 6mj ce ti cjena bit kako su rekli, onda duplo od te cjene i zadnjih godinu dana jos tolko ce porast

Johnny4286 kaže...
Nocio kaže...

pitanje je kada si ti produzivao ugovor, koji je to vremenski rok.

i ne, to nema veze s tim ima li korisnik ugovor ili ne. nego je stekalo radi fiskalizacije i t-comove skrtosti jer nisu dali svoje korisnike drugim operaterima, a i nekima su znali ometati liniju tako da i do tog tolazi od njihove strane.

Kolko znam na h1 su cijene kad sam ja htjeo za flat net i tv 248 kn mjesečo sve 2 godine ugovora, dok na VIPNETU je ugovor 12 mjeseci i svih 12 mjeseci taj trio košta svaki mjesec 270 kn, i nema onog 151 pa onda se mijenja, nije ugovor na 24 mjeseca.

15 godina
PC - stručnjak kaže...

Kolko znam na h1 su cijene kad sam ja htjeo za flat net i tv 248 kn mjesečo sve 2 godine ugovora, dok na VIPNETU je ugovor 12 mjeseci i svih 12 mjeseci taj trio košta svaki mjesec 270 kn, i nema onog 151 pa onda se mijenja, nije ugovor na 24 mjeseca.

trio je kod nas jdan od najucestalijih zahtjeva i nigdje se ne spominje tih 151kn nego je svih 24mj cjena ista jer je korisnik zasticen ugovorom di mu se cijena nesmije mjenjat svih 24mj.

e sad to je mozda bila akcija trio 1kn di je u 3mj sveukupna cijena iznosila oko 111 li 121kn ili tako nesto, nisam vise siguran. dakle u ta 3mj ti imas tj imao bi prakticki 600kn poklonjenih

samo me se sjeti nakon pola godine kad ti racun naraste za duplo. svi su govorili tako kao ti, i na kraju se opekli zesce jer ljudi ne citaju ono sitnim slovima napisano :)

13 godina
neaktivan
Nocio kaže...
PC - stručnjak kaže...

trio je kod nas jdan od najucestalijih zahtjeva i nigdje se ne spominje tih 151kn nego je svih 24mj cjena ista jer je korisnik zasticen ugovorom di mu se cijena nesmije mjenjat svih 24mj.

e sad to je mozda bila akcija trio 1kn di je u 3mj sveukupna cijena iznosila oko 111 li 121kn ili tako nesto, nisam vise siguran. dakle u ta 3mj ti imas tj imao bi prakticki 600kn poklonjenih

samo me se sjeti nakon pola godine kad ti racun naraste za duplo. svi su govorili tako kao ti, i na kraju se opekli zesce jer ljudi ne citaju ono sitnim slovima napisano :)

Ja procito VIPnetov ugovor od a-ž sve šta piše i kad je ugovor na 12 mjeseci onda je ta cijena koju sam reko i ništa drugo dok na 24 mjeseca lijepo piše sitnim slovivima da se uvečava za određeni iznos nakon 6. mj te onda nakon još 6. mj se uvečava za neznam kolko i cijelu godinu je tolko dok s ugovorom na 12 mjeseci je osnovno + prošireni paket u vipu, fiksna bez limita, i dsl 4 megabitaflat 270 kn. I to mi je bilo čudno kad sam potpisivo i nisam vjerovo e onda sam išo čitat sve redom i postoje te razlike u trajanju obveze.

Dok ugovor koji sam s h1 raskino je bilo 24 mjeseca i svaki mjesec trio 248 kn i još su mi dali 6 mjeseci popusta zbog kašnjenja al onda sam raskino i ošo u vip. Ta akcija ti traje do kraja 3. mjeseca što sam ja ueo.

To sam ja uzeo. To sam ja uzeo.
15 godina
neaktivan
Nocio kaže...

Niko iz sluzbe za korisnike ti to nece reci jer je nesposobni student koji tamo radi. Samo ce odbrusit i to je to. I kako smo dobili spor s T-Comom sve je krenulo od 1mj ove godine kak spada, a zahtjeva ima par desetina tisuca, nasi operateri i oni koji to rade ostaju i van radnog vremena da u kratko vrijeme uspiju aktivirati korisnike koji vec cekaju jer nam nije u cilju gubit korisnike nego ih skupljat da unistimo monopol o t-coma

Oprosti ako nisam shvatio, odnosno nisam pročitao ovaj thread malo dublje!

Znači vi ste dobili spori i korisnici polako prelaze na vaše usluge. U redu.

Da li se u međuvremenu promjenio nekakav zakon o telekomunikacijama odnosno korisnicima (na ruku T-coma), jer se još tako nedavno moglo preći na alternativnog operatera bez brige npr. Optima. (dobiveni spor s monopolistima?)

Nemoj me krivo shvatit, imate punu podršku od mene i mislim većine nas koji želimo recimo tako pobjeći od njih. Gule nas, a mene osobno gnjave telefonski svaki mjesec sa uslugom MaxTV-a koji meni uopće ne treba. (upravo zbog toga imate najbolji duo paket)

Zahvaljujem na odgovoru!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice