Dostupnost ADSL-a

poruka: 2
|
čitano: 1.021
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dostupnost ADSL-a

Poz svima

Evo nedavno sam se preselio u Zg i htio sam si nabaviti adsl i tako ja odem na t-comove stranice da provjerim dostupnost i razočaralo me kad sam vidio da mi niti ovdje nije dostupan(inače prije živio u Vrbovcu) ali kad sam se malo raspitivao po kvartu skužio sam da svi susjedi oko mene imaju adsl!

Pokusao sam i kod nekih drugih operatera i ništa.

I tako sam provodio dane zivkajući t-com službu ali koliko sam ja skužio njima je bilo samo do toga da me se što prije riješe jer im se ili neda ili ne žele razgovarat.

Pa me zanima samo dali mi netko može reći zašto ja nemogu imati internet, a svi moji susjedi mogu???????

Mislim ono fakat.....

Susjedova kuca 5m od moje i on uživa u brzinama od 10Mbps, a ja.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Dostupnost ADSL-a
Raptoxx kaže...

Poz svima

Evo nedavno sam se preselio u Zg i htio sam si nabaviti adsl i tako ja odem na t-comove stranice da provjerim dostupnost i razočaralo me kad sam vidio da mi niti ovdje nije dostupan(inače prije živio u Vrbovcu) ali kad sam se malo raspitivao po kvartu skužio sam da svi susjedi oko mene imaju adsl!

Pokusao sam i kod nekih drugih operatera i ništa.

I tako sam provodio dane zivkajući t-com službu ali koliko sam ja skužio njima je bilo samo do toga da me se što prije riješe jer im se ili neda ili ne žele razgovarat.

Pa me zanima samo dali mi netko može reći zašto ja nemogu imati internet, a svi moji susjedi mogu???????

Mislim ono fakat.....

Susjedova kuca 5m od moje i on uživa u brzinama od 10Mbps, a ja.....

Budi uporan i ak treba odi tam osobno prtisak pali itekako oni muljaju na veliko i rade gluposti pa ne znaju nit sami kaj im je pod nosom. To je kod tebe dostupno sigurno samo trebaju zavuc glavu malo dublje i promozgat da bi dosli do tog zakljucka mulci jedni smotani šlampavi. CoolTak su prije godinu dana jednom susjedu kad je htio uvest dodatnu telefonskju liniju rekli da nema slobodnih linija vise no nedavno se ustanovlo da su jos 4 zapravo bile slobodne ali dok su to oni skuzili susjed je cekal godinu dana treba navalit na njih i bit dosadan i rjesit ce oni to itekako.Nevinašce

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice