Bnet - iskustva općenito ?

poruka: 4.148
|
čitano: 1.759.075
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Bnet - iskustva općenito ?
stiffler kaže...

Zna netko jel imaju možda kakve pogodnosti za postojeće korisnike koji bi produljili ugovor? Uskoro mi ističe ugovor pa me zanima. Za nove vidim da imaju hrpu toga.

Ako imaš 3 mjeseca do isteka ugovora (provjeri taj podatak sa službom za korisnike), potpišeš novi ugovor na 24 mjeseca i imaš sve pogodnosti kao novi pretplatnik.

17 godina
Tiby kaže...
stiffler kaže...

Zna netko jel imaju možda kakve pogodnosti za postojeće korisnike koji bi produljili ugovor? Uskoro mi ističe ugovor pa me zanima. Za nove vidim da imaju hrpu toga.

Ako imaš 3 mjeseca do isteka ugovora (provjeri taj podatak sa službom za korisnike), potpišeš novi ugovor na 24 mjeseca i imaš sve pogodnosti kao novi pretplatnik.

Imam još mjesec dana do isteka.

Ma zvao sam onaj broj 0800 13 11 koji je samo za zadržavanje korisnika i ponudili su mi standardni 2D paket s popustom od 50% na tri mjeseca, i to je sve od ponude.

14 godina
stiffler kaže...

Imam još mjesec dana do isteka.

Ma zvao sam onaj broj 0800 13 11 koji je samo za zadržavanje korisnika i ponudili su mi standardni 2D paket s popustom od 50% na tri mjeseca, i to je sve od ponude.

Oni ponude mjenjaju kao gaće.

Prije mjesec dana sam produžio 2D (tv+net) na 24 mjeseca i dobio 89,90 kn na 6 mjeseci a poslje 239 kn i dobio brzinu 30/7 s 12/1.5.

16 godina
stiffler kaže...

Ako si iz Zagreba, otiđi na Velesajam u odjel reklamacija.

Tamo će ti točno reći koju promociju možeš dobiti (nižu cijenu na 3 tj. 6 mjeseci, veću brzinu ili sl.) i odmah napraviti novi Ugovor.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Matozan kaže...
stiffler kaže...

Tamo će ti točno reći koju promociju možeš dobiti (nižu cijenu na 3 tj. 6 mjeseci, veću brzinu ili sl.) i odmah napraviti novi Ugovor.

Moze info gdje je to tocno na Velesajmu?

16 godina
stiffler kaže...
Matozan kaže...
stiffler kaže...

Moze info gdje je to tocno na Velesajmu?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
11 godina
neaktivan

Malo je možda off topic, ali možda netko zna..

Internet na bnetu ne radi ispravno već duže vrijeme, pogotovo kada je u pitanju gledanje videa, te javlja problem sa DNS-om: "Čini se da je računalo pravilno konfigurirano, ali uređaj ili resurs (DNS poslužitelj) ne odgovaraju." Zna li netko kako otkloniti ovaj problem? Ovo se događa samo na jednom laptopu, dok drugi laptop i mobiteli rade dobro.

0 0 hvala 0
14 godina
x.iva kaže...

Malo je možda off topic, ali možda netko zna..

Internet na bnetu ne radi ispravno već duže vrijeme, pogotovo kada je u pitanju gledanje videa, te javlja problem sa DNS-om: "Čini se da je računalo pravilno konfigurirano, ali uređaj ili resurs (DNS poslužitelj) ne odgovaraju." Zna li netko kako otkloniti ovaj problem? Ovo se događa samo na jednom laptopu, dok drugi laptop i mobiteli rade dobro.

Probaj postaviti Google Public DNS-ove: 8.8.8.8 i 8.8.4.4 u ip konfiguraciji

9 godina

Imam 3D godinama, 12Mbitps.

Obnovio sam ugovor i vec 3 tjedna cekam da mi to sloze/konfiguriraju, da dobijem 20Mbitps.

Zvao sam, dva puta bio u poslovnici, obecavaju i nista... Poslao i poruku preko web forme i dobio robotski odgovor da ce se javiti u najkracem roku. Ni pisma ni razglednice...

Ima li tko kakvu ideju?

Vec sam totalno pissed. 

Life's jazz. Play it cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Isprobano ranije, ne pomaže.. :/
14 godina
Macumba kaže...

Obnovio sam ugovor i vec 3 tjedna cekam da mi to sloze/konfiguriraju, da dobijem 20Mbitps.

Zvao sam, dva puta bio u poslovnici, obecavaju i nista... Poslao i poruku preko web forme i dobio robotski odgovor da ce se javiti u najkracem roku. Ni pisma ni razglednice...

Ima li tko kakvu ideju?

Vec sam totalno pissed. 

Da li ti je ista cijena paketa sa većom brzinom, u odnosu na stari sutav?

14 godina
C64 kaže...

Da li ti je ista cijena paketa sa većom brzinom, u odnosu na stari sutav?

Ne, nema više ništa gratis.

11 godina

Ovako, u stanu je bnet tv i sad hocu uvesti ponovno internet. Da li moram placati prikljucenje istog ako zelim bez ugovorne obveze ili to mora ici preko ugovora na godinu ili dvije dana? Hvala 

battlelog: marinacsmrad
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Uzmes telefon, nazoves i pitas. 0800 13 12

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Macumba kaže...

Ima li tko kakvu ideju?

Vec sam totalno pissed. 

Ja sam čekao jedno mjesec i nešto sitno jer im je bilo "veliko opterećenje" tj. puno ljudi se prebacivalo, a u stvarnosti su izgubili moj zahtjev, i to sam saznao tek nakon 3 tjedna (kad sam ih nazvao i pitao di su), pa sam morao ponovo predati zahtjev i čekati još cca tjedan dana da dođe lik s papirima, i onda još 3-4 tjedna da dođu tehničari spojit opremu.
Ali odkad su spojili sve nemam primjedbe.
Budi uporan i dosađuj im svaki tjedan, mailovima ni ne pokušavaj.

15 godina
neaktivan

Da li netko ima problema kada mu se mobitel spaja na WIFI da mu treba duže da uspostvari konekciju? Dobio sam novi router od Technicolora 7200 i imam doma repeater od D-LINKA. Sa starim routerom je bio instant povezivanje, a s ovim treba jedno 20sek.

No pain no gain
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
streamg kaže...

Da li netko ima problema kada mu se mobitel spaja na WIFI da mu treba duže da uspostvari konekciju? Dobio sam novi router od Technicolora 7200 i imam doma repeater od D-LINKA. Sa starim routerom je bio instant povezivanje, a s ovim treba jedno 20sek.

Imam taj router ali nemam tih problema.
Možda su ti preblizu router i repeater pa ne zna na koji se spoji, tako je meni bilo kad bi radio WiFi AP preko računala (kad su oba bila jedan kraj drugoga).

16 godina

da vas pitam, prije godine dana sam potpisao s bnetom onu njihovu super internet tarifu, znaci samo internet. Tad je to bilo 10M za 149kn, ako recimo idete sad s njima istu potpisivat minimalno kaj nude je 20M. Jel netko bio u slicnoj situaciji i uspio nekak dobiti vecu brzinu za iste novce? Malo je glupo da se to ne podize nekom automatikom ako isti paket oni poboljsaju a ti jos uvijek imas ugovor. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Bilo ti je nedavno sad dobrih ponuda za prelazak na više pakete, ne znam jel imaju još akcije neke, provjeri i čekaj dok ne dođe.

16 godina
neaktivan

Gejma netko na Super+ Kul+ Plus+ Internet+ nekakve CSGOove, dotke ili nešto gdje je ping od ekstremne krucijalnosti? Kako ste zadovoljni?

I kakva im je to mrtva cijena od 230kn mjesečno za 60/15? :(((( Amis za 150kn nudi 50/50 :(((

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2015 11:39 (dacho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ima netko broj nekog prodajnog predstavnika u Zagrebu?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dacho kaže...

Gejma netko na Super+ Kul+ Plus+ Internet+ nekakve CSGOove, dotke ili nešto gdje je ping od ekstremne krucijalnosti? Kako ste zadovoljni?

I kakva im je to mrtva cijena od 230kn mjesečno za 60/15? :(((( Amis za 150kn nudi 50/50 :(((

Nemam pojma o čemu pričaš, al ak misliš na bnet, ping je oko 30-50.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2015 13:44 (imported0).
16 godina
neaktivan

Opcija Internet+ il Super+ il kak god se već zove (one opcije po 60/10 i 120/15mbit il tako nekako), kvazi optika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

7-8 godina sam na Bnetu, jedini problemi su bili kad sam se prebacivao na 3D, ali to je bilo tokom prebacivanja na neke nove sustave itd. 

http://www.speedtest.net/result/4782021147.png

Edit: Grrr kak stavim onu sličicu samo??

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2015 22:39 (gocc01).

0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
0912490133 meni je radio i decko zna objasnit
16 godina
Zajeb kaže...

Netreba nista raskidat. Samo obnovis postojeci ugovor. Izbaci stvari koje ti netrebaju, kao povecanje brzine i slicno. Tako san i ja napravija, a imam jos 11 miseci ugovora.

Znači ostalo ti je 11 mjeseci starog ugovora njega si obnovio, odnosno novi ugovor imaš. Gledam nekako da imam veči upload a da ne moram plačati 80 kn viže za Turbo paket. 

12 godina

Digo im se PDV za 7 kn , nadam se da nece podizat usluge isto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Općenito, više nego pozitivna sa B.netom. Samo mi se u posljednje vrijeme, počelo javljati periodnično kroz dan, da ima Neta, al' neće otvarati stranice. Čini se da je previše ekipe u zgradi na jednom čvoru.

Panzerkampfwagen. Dinamo Zagreb iznad svih. Dinamovac!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

pozzdrav svima.

dakle uzmem bnet.u mom naselju je pojačana optika. i prije sam ga imao i nisam imao problema.Dobijem roter Technicolor i odmah problemi. Ugovorena brzina je 30 ...a moja ne prelazi 20. Nemoguće da roter toliko pojede ?! Router je u istoj sobi 2,3 metra od mene.Zvao tehničku podršku...oni nešto mrdali po kanalima ali ništa. 30 dobijem samo žićno.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nije im baš taj router nešto dobar što se tiče wifi signala, dobar je samo u sobi u kojoj je modem. Meni je u sobi do jedva bilo 5Mbit brzina preko wifija. Riješio tako da sam probušio zid i proveo kabel.
Možda će ti bit bolje ako uzmeš neki modem sa externim antenama (ima TP-Link dobar za 300kn) i spojiš kao extender.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice