Bnet - iskustva općenito ?
- poruka: 4.148
- |
- čitano: 1.759.086
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Samo ću reći da ih može biti sram zbog HRT 3.Prvo su ukinuli 60 minuta besplatnih minuta u fiksnoj telefoniji,a sad ovo...Živio VIP-kupac B-neta.....
Samo ću reći da ih može biti sram zbog HRT 3.Prvo su ukinuli 60 minuta besplatnih minuta u fiksnoj telefoniji,a sad ovo...Živio VIP-kupac B-neta.....
mislim da odoh od njih ako uskoro ne stave HRT3, bezobrazluk
Evo odgovora B-neta nakon poslane kritike o neuvrštavanju HRT-a 3 u osnovni paket:
Poštovani gospodine, zahvaljujemo Vam na poslanoj e-poruci. Neuvrštavanje novog programa HRT3 u ponudu osnovnog paketa B.neta bila je planirana gesta prosvjeda, koja je imala za cilj senzibiliziranje korisnika i javnosti na činjenicu da se distributerima javnih programa, za koje korisnici već plaćaju mjesečnu pretplatu, želi dodatno naplatiti distribucija istih. Smatramo da time Hrvatska televizija radi odmak od svoje uloge javnog servisa te svoje programe izjednačava s komercijalnom ponudom. Istodobno se protivimo trendu povećanja nameta u industriji distribucije sadržaja. Naime, takvim potezima dolazi do neminovnog povećanja cijena za krajnjeg korisnika, budući da su cijene troškovno uvjetovane. Očekujemo potvrdu s HRT-a da ćemo program HRT3 moći reemitirati bez naplate. U trenutku kad s HRT-a dobijemo potvrdu o tome, bez odgode ćemo program HRT3 prebaciti u Osnovni paket. Zahvaljujemo Vam na razumijevanju a za sva dodatna pitanja ili nejasnoće, stojimo na raspolaganju. S poštovanjem
Moze mi netko od vas tko je na Bnetu pogledat kabel koji su vam uveli u stan i rec mi dali vam na kabelu pise "Z-EL TECH SYSTEM CABLE UTP. CAT. 5 4 PAIRS"
Puno bi mi pomogli, hvala.
Moze mi netko od vas tko je na Bnetu pogledat kabel koji su vam uveli u stan i rec mi dali vam na kabelu pise "Z-EL TECH SYSTEM CABLE UTP. CAT. 5 4 PAIRS"
na koji točno mislis kabel? od njihove kutije do stana? Kod mene je nesto drugo
na koji točno mislis kabel? od njihove kutije do stana? Kod mene je nesto drugo
da na taj sam mislio, ok hvala na odgovoru.
ne može biti, Bnet uvodi u stan koaksijalni kabel, a ovo kod tebe je UTP
cisto da se informiram :)
ima netko problema s internetom na lanistu, zagreb, tocnije jaruscica?
net mi zastajkuje od recimo 13h...ono...ide ide pa stane na 20sec pa opet ide...ofc,online igranje nemoguce :D
cisto da se informiram :)
ima netko problema s internetom na lanistu, zagreb, tocnije jaruscica?
net mi zastajkuje od recimo 13h...ono...ide ide pa stane na 20sec pa opet ide...ofc,online igranje nemoguce :D
to nebi smjelo tako biti.
kontaktiraj korisničku službu.
a prije toga napravi test brzine, pinga, jittera i ostaloga.
Zanima me ima li itko kakva iskustva s ovim XCARNet paketom? Je li minimalna brzina stvarno 11, a maksimalna 16? Ima li kakvih problema s torrentima i sličnim stvarim, znam da CARNet zna slati opomene za takve stvari? Za te novce (111 kuna) je najpovoljniji paket od svih dostupnih mi operatera. Hoće li to raditi s mojim modemom, konkretno SpeedTouch™780 (WL) s original, a ne T-com fw.
Preko carneta uopce ne mozes na torrent stranice, kao ni na mnoge druge stranice.
Imam jedno pitanje . Nedavno sam , prije 2-3 mjeseca uzeo b-net , ali preko satelita . Imam osnovni paket i poprilično sam zadovoljan . Ali zašto nema titlova na cinestaru ? Jeli ja negdje grješim ili je jednostavno program bez titlova ( 2 cinestar programa, i šoš u nastavku piše HRV ) Hvala
Preko carneta uopce ne mozes na torrent stranice, kao ni na mnoge druge stranice.
netočno, istina je da oni tu i tamo prate skidas li torrente, ali to se lako zaobiđe, jedan od jednostavnijih nacina su magnet linkovi, a o tim "mnogim drugim stranicama" nikad nisam imao apsolutno nikakvih problema, koristim iskon carnet vec 4-5 godina
Molim vas da mi kazete kako ide kod Bneta sa prikljuckom vise televizija?
Svaka televizija mora imati svoj uredaj ili? Na svaki uredaj se placa najam?
Treba mi na min. 2 televizije, a volio bih i na 3 :P
I kod njih se gleda propusnost linije kao i kod TComa da li moze podnijeti vise telkaca?
Imali su akciju da besplatno imas 2 tv-a spojena na jedan prikljucak. Inace mislim da se jednokratno placa prikljucak dodatnog tv-a, ne bi trebao mjesecno dodatno placati za njega. Kad kazes na uredjaj pretpostavljam da mislis na modem/router? Kod mene su samo dodali splitter na kablesku i imam 2 tv-a, dakle ne 2 modema. Sad za 3 tv-a ne znam kako ide al pretpostavljam da je moguce

Zanima me ima li itko kakva iskustva s ovim XCARNet paketom? Je li minimalna brzina stvarno 11, a maksimalna 16? Ima li kakvih problema s torrentima i sličnim stvarim, znam da CARNet zna slati opomene za takve stvari? Za te novce (111 kuna) je najpovoljniji paket od svih dostupnih mi operatera. Hoće li to raditi s mojim modemom, konkretno SpeedTouch™780 (WL) s original, a ne T-com fw.
Evo, ja sam ti bio korisnik XCARNet paketa 2 godine u Rijeci (više nisam jer se moram iselit iz stana, a tamo di idem nisu dostupni ), dapače apsolutno nikakva ograničenja nisam ima u vezi torrent i slicnih stranica, skida ko blesav (uvik su mi isporucivali punih 16 mb/s odnosno 1.9-2 MB/s) i uploada bez ikakvih opomena, tako da za tih 110 kn mjesecno je apsolutno najbolja opcija koju mozes uzeti
Što se tice modema ti nisam siguran, al vjerojatno hoce ili uzmeš ugovor na 12 ili koliko vec mj i dobis njihov...
Ugl, jedina zamjerka je od recimo nekih 19-20h pa do 22h ti malo ping naraste sa 20-30ms na 50-70ms, inace sve 5 :)
Ovako..Analogno, mozete spojiti koliko zelite tv prijamnika, i negleda se nikakva propusnost, to je kabelska..Mozete na svoju ruku razdijelit kablove ili zatraziti da vam to napravi tehnicar, za neku naknadu..
Ako hocete digitalnu sliku na dodatnom tv prijamniku, placate najam dodatnog prijamnika mjesecno 30 kuna..
netočno, istina je da oni tu i tamo prate skidas li torrente, ali to se lako zaobiđe, jedan od jednostavnijih nacina su magnet linkovi, a o tim "mnogim drugim stranicama" nikad nisam imao apsolutno nikakvih problema, koristim iskon carnet vec 4-5 godina
cekaj, ako skidam sa privatnih trackera ne mogu me skuziti? to samo vrijedi za public torrent stranice?
Zanima me koji bi ruter mogao spojiti u ovaj B.Net-ov modem da bi i s drugim uređajima mogao koristiti internet. Modem je Thomson TCM420. Na internetu sam našao neka uputstva ali su poprilično stara i nisam siguran hoće li raditi i s ovim uređajem.
Zanima me koji bi ruter mogao spojiti u ovaj B.Net-ov modem da bi i s drugim uređajima mogao koristiti internet. Modem je Thomson TCM420. Na internetu sam našao neka uputstva ali su poprilično stara i nisam siguran hoće li raditi i s ovim uređajem.
http://www.bug.hr/forum/topic/povezivanje-internet/tut-bnet--lan--wireless/115335.aspx
http://www.bug.hr/http://www.bug.hr/forum/topic/povezivanje-internet/tut-bnet--lan--wireless/115335.aspxforum/topic/povezivanje-internet/tut-bnet--lan--wireless/115335.aspx
Radi li to otkako su uvel pptp umjesto ppoe?
BNET dame i gospodo! ovako je već danima... u ponediljak ću ih zvat i bit ću bezobrazan. (btw. Split, Plokite)
Korisnik sam B.net-a vec dugo i nisam nikad imao
vecih problema prilikom prijave neispravnosti ili
neceg drugog. Treba imati i srece koji je od servisera dosao,
jer nemaju svi isto iskustvo. Tako su mi tek iz 'trece' skontali
da mi je za router napajanje preslabo jer bi koji put blokirao
kad bi netko zvao na telefon.
Inace mjerenje brzine prema drugim sjedistima ne mora
dati relevantne podatke, jer se ne zna kroz koliko routera
su paketi prosli.
Test prema njima je:
Druga je stvar od njih pa na dalje.
Mada ima utisak da vise ne ulazu u ukupnu propusnu moc
prema Internetu, kao sto su prije na to pazili.
Na serveru koji sam zakupio instalirao sam isto sto i oni
i preko toga vidim da brzine nisu iste tijekom dana i po noci.
Ali nikad nije tako malo (lokacija: Split, Lokve).
moj slučaj je toliko zakompliciran da mi se ne da tipkat sve. misec dana iman maksimalnu brzinu 4 megabita...
zoven skoro svaki dan i nitko mi ne može pomoć. dođe mi da ih pitan da me puste u sobu sa serverom da si ja sredin vezu :@@@
Meni je već pola godina iza 19 sati upload max 0.3, a većinom 0.2 i nešto sitno.
Da ikako mogu krvi bi im se napio, a zbog određenih stvari ne mogu prijeći na nikog drugog još barem par godina.
Da li je došao onaj zakon da moraju isporučivati najmanje pola ugovorene brzine?
Ja na ovom XCARNet-u nikako ne mogu koristiti ICS (internet connection sharing). Kad god upalim izgubim pristup internetu. Na Windows 7 je sve radilo kako treba, sada u 8-ici neće. Ima li netko sličan problem? Kako ga riješiti?
Evo vec 2 tjedna konstanto puca veza, i to posebno navecer. Bili i u stanu, i preko telefona pricao s njima i jos uvljek nisu nista sredili, uzas.
jedu govna, pola splita ne može normalno na net a oni ne priznaju da je njihov kix. :@@@