DL 5.7 dBmV
UL 51.7 dBmV
Morali su dolazit pojačavat signal jer je je bio sve lošiji i lošiji sve dok se modem više nije mogao spojiti. Sad opet sve radi ko švicarski sat
DL 5.7 dBmV
UL 51.7 dBmV
Morali su dolazit pojačavat signal jer je je bio sve lošiji i lošiji sve dok se modem više nije mogao spojiti. Sad opet sve radi ko švicarski sat
Evo samo da javim da su i u Zadru povećali brzinu, samo je ping sad očajan.
Meni je brzina ok,oko 12Mbps ali me nerviraju tv programi gdje mi je slika užasna.Bio je tehničar kod mene i mjerio signal i kao sve je u redu što se njega tiče.Na kraju mi još daje papir da se potpišem kao da je sve ok.Naravno, nisam se potpisao jer je slika živi užas.Kak se to može popravit ako netko zna?
evo do nedavno sam bia na T-comu, i sad sam se nažalost prebacija na B-šit,
razlog zašto sam sada ovdje i šaljem prvu poruku na ovom forumu jer nemogu igrat online playstation 3 i tako jeb... svaki dan navečer.
svi vi možete gadit T-com gadim ga i ja jer je bezobrazno skup ali nikad nisam ima problema da mi je ping ili brzina u kur.., nikad nije bilo da nemogu igrat online igranje,
ser.. se ja na ovaj superbrzi internet od b-šita, jebiga nasamarili me, sad dvi godine se moram živcirat a tad opet letim na t-com, nek je skup ali znam šta plačam
Tv je Panasonic plazma.Programi koji su jako loši:1,2,3 i Nova.Malo bolja je slika na ostalima iz paketa kablovske ali nije ni blizu kako bi trebalo biti.
Evo i meni povećali brzinu.
http://www.speedtest.net/result/1658833223.png
Zagreb, Jarun blizu placa.
RTL mi ima prekrasnu sliku na Bnetu, što jest, jest.
sad me stvarno počinju živcirati...
dok sam imao 8mbps nikad ni jednog problema uvijek full brzina, nikad prekida, ma sve naj...
njihov sam korisnik 6 godina i stvarno nikad nisam imao ni jednog problema, ali...
od kad sam dobio 12Mbps katastrofa prekid svakih 40 minuta pa svaki put se ponovo konektiraj i tako stalno,a kad se malo ustali negdje oko 18 sati brzina samo 2Mbps i tako ne znam do kojeg doba noći...
pisao sam im mail i ljubazno su odgovorili da pošaljem točne podatke o pretplatniku, pa će vidjeti u čemu je problem...
čisto sumnjam da je problem u kompu, u njemu je sve novo i internet je radio perfektno do neki dan,a sada....
ako ne riješe problem ne znam šta ću onda, mogu odmah prekinuti njihove usluge jer me ne veže ugovor,ali oni su trenutno najjači u HR-u što se tiče interneta(barem meni),a da se prebacujem onim šupcima iz T-coma i sličnim ko da prelazim sa
konja na magarca...
Trebali bi oni infrastrukturu malo sredit, jer lako povečavat brzine, sam kaj se onda ovo desi, a sad još i vip tjera svoj fiksni telefon i ADSL kroz iste kablove...
sad me stvarno počinju živcirati...
dok sam imao 8mbps nikad ni jednog problema uvijek full brzina, nikad prekida, ma sve naj...
njihov sam korisnik 6 godina i stvarno nikad nisam imao ni jednog problema, ali...
od kad sam dobio 12Mbps katastrofa prekid svakih 40 minuta pa svaki put se ponovo konektiraj i tako stalno,a kad se malo ustali negdje oko 18 sati brzina samo 2Mbps i tako ne znam do kojeg doba noći...
pisao sam im mail i ljubazno su odgovorili da pošaljem točne podatke o pretplatniku, pa će vidjeti u čemu je problem...
čisto sumnjam da je problem u kompu, u njemu je sve novo i internet je radio perfektno do neki dan,a sada....
ako ne riješe problem ne znam šta ću onda, mogu odmah prekinuti njihove usluge jer me ne veže ugovor,ali oni su trenutno najjači u HR-u što se tiče interneta(barem meni),a da se prebacujem onim šupcima iz T-coma i sličnim ko da prelazim sa
konja na magarca...
I meni se isto dešava, moram resetirati modem, jer mi ne da ići na Internet.
Nakon reseta mi sa 12 smanje na 2 Mbps, sad da li je to općeniti problem ili je to blokada zbog prekoračenja "fair use-a" ne znam.
Vidjeti ću u jutro/sutra, kakvo je stanje.
Ima'l netko problema sa bnetom danas? Nakon najavljenih prekida usluga u 01:00h su mi povečali brzinu, ali mi se stranice strašno sporo otvaraju, neznam s čim ima veze jer kad gledam preko speedtesta ispada mi sve 5....
pozdrav svima!
zanima me od kad su ovi pederi iz B-neta uveli fair use i taj njihov neki kodeks ponašanja na internetu?
po tome ako skinem mjesečno više od 320GB oni meni u vremenu od 18-24 smanje brzinu na 2Mbps da rasteretim mrežu za druge korisnike i to cijeli tekući mjesec,ma jesu li oni normalni...
pa ja 320GB skinem za dan, dva, online sam non stop,kakav je to onda flat ako oni meni određuju koliko ću ja skinuti,mamu im lopovsku...
kad su to uveli?donedavno nisam imao takvih sranja.
šta to oni izvode?pa ja sam do sada skinuo i uploadao na stotine TB filmova i serija i sad će oni mene zezat,ma poludio sam totalno....
da li i drugi davatelji usluge pristupa internetu imaju takvu caku a nude flat internet?
ako ima neki koji nema, odo ja od ovih (mene će oni....)
znal li netko da li je takva praksa i u svijetu?
pozdrav!
da li i drugi davatelji usluge pristupa internetu imaju takvu caku a nude flat internet?
T-com nema takve sheme, ali ima jadne brzine...eto...
Mogu preci na Bnet, ali ne prelazim jos uvijek bas radi tih fora jer ne znam dali ce tako biti stalno ili koje fore su u igri.
Kako god, ne pase mi nikako tako mala kolicina prometa posto to zdrobim jako brzo...jos mi FTP radi cca 16 h dnevno.
Ima'l netko problema sa bnetom danas? Nakon najavljenih prekida usluga u 01:00h su mi povečali brzinu, ali mi se stranice strašno sporo otvaraju, neznam s čim ima veze jer kad gledam preko speedtesta ispada mi sve 5....
Da imam ja i to od jučer u 1 sat stvari rade katastrofalno loše , stranice mi se jedva ili nikako ne učitavaju a da nitko nije ništa radio u kući .
Nisam imao pojma da su oni jučer radili nešto na sustavu , evo sada čitam tu i vidim da ljudi imaju slične probleme.
Zvao sam ih 2 puta i stalno muljaju da su virusi na mojem kompjuteru što nije istina jer sam to provjerio sa antivirusnim a nigdje nisu spomenuli da su prčkali po sistemu jer je meni do 1:00 sve radilo normalno.
Btw evo moj speedtest je isto dobar
http://www.speedtest.net/result/1664101922.png
http://speedtest.net/result/1656430506.png
Imao problema nesto s vezom, Sluzba za korisnike mi se ispricala i jos povecali brzinu.
Super zadovoljan.
Da stvarno pa kako se uopce usude nekome ko placa 100kn mjesecno 12/1,25 nakon 320 Gb prometa smanjit brzinu,stvarno ima neodgojenih ljudi,pa odite tamo gdje vam to nece radit.Vi ne razumijete da se zbog takve djece koja bejkapiraju internet na svoj hard dogadja ovo da ljudima pada brzina u vecernjim satima.I jos se zale.Pokrijte se po glavi da nitko ne sazna ko ste.
po tome ako skinem mjesečno više od 320GB oni meni u vremenu od 18-24 smanje brzinu na 2Mbps da rasteretim mrežu za druge korisnike i to cijeli tekući mjesec,ma jesu li oni normalni...
pa ja 320GB skinem za dan, dva, online sam non stop,kakav je to onda flat ako oni meni određuju koliko ću ja skinuti,mamu im lopovsku...
Da, tvojih 100 kuna mjesecno je dovoljno da ti dozvole da skines internet. 300GB dnevno je preseravanje. Hrčci. Niste ništa drugo nego hrčci.
da bar odu negdje drugdje čim prije ti što nisu čuli za fair usage. da nama ostalima ne pada brzina...
još ga nije sramota reći da skine i digne par terabajta. sigurno je sve njegov autorski materijal ;)
Imam 2D paket net + analogna tv te bi tio tv ukinit i ostat samo na netu, dal moram sta platit u tom slucaju raskida jedne usluge? Pod ugovorom sam na 2D jos malo jace od godinu dana.
da bar odu negdje drugdje čim prije ti što nisu čuli za fair usage. da nama ostalima ne pada brzina...
još ga nije sramota reći da skine i digne par terabajta. sigurno je sve njegov autorski materijal ;)
Da i sta...skinem i ja pa me zaboli kifla za neki "fair usage"!
Mislim da debelo pretplatim sve....MaxTV, ADSL, telefon + box kojega placam cca 250 kn mjesecno radi beno loseg uploada na t-scumu te da imam pravo skidat sta, kada i koliko ja hocu!
Kakav "fair usage"!? Cak i provideri koji rentaju boxeve imaju limit pa ti spuste brzinu na 10 MB/s ako prodes nekih 5 TB...no tu se radi o cca 5 TB podataka, a ne o nekih bjednih 300-tinjak GB.
I ne, nije me nikakva sramota! Kada budemo imali standard i cijene takve da mogu sve kupovat, onda cu reci da me je "sramota"...ovako me sigurno nije sram sto skidam za sebe filmove i glazbu dok 90% igara ipak kupujem.
Sta Brada, hoces moje ime i prezime da ti kazem tko sam? Da se pokrijem po glavi jer nemam placu 15 k kn mjesecno pa ne mogu kupiti svaki film ili svaki album koji bih htio? Mislis da je to neka sramota kod nas sa ovakvom nezaposlenosti, svakodnevnim rezanjem placa i sve vecim redovima pred javnim kuhinjama u ZG (bas se pitam zasto su ljudi tamo, sigurno ne jer plivaju u novcu).
Biti ce me sram kada budem skidao filmove i glazbu dok cijena nekog albuma bude 30-ak kn ili kada cu za te novce moci dobiti neki film....ili dok nam se napokon povecaju place ako nista drugo, do onda mi nemoj pricati ovakve gluposti!
Bar svaki mjesec platim svojih cca 250 kn da ne bih slucajno nekome "krao" brzinu uploada tako da kod mene radi samo download i FTP te mislim da to sve fino platim svaki mjesec.
Ako cemo bas racunat, na sve to ostavim posteno svaki mjesec nekih 600 kn minimalno pa ne znam samo sta bi me trebalo biti sram!?
Nekada skinem mjesecno 100 GB, nekada 500...totalno moja stvar sta cu ja radit sa netom tj. prometom kojega posteno platim, a tih 300-tinjak GB si mogu lagano nabit znas vec kuda!
EOD sto se tice toga.
win32... pogledas 300GB filmova mjesecno? Do you have any social life?
win32... pogledas 300GB filmova mjesecno? Do you have any social life?
300 GB filmova bi značilo da gleda cca 300 filmova mjesečno.
Što znači da gleda 10 filmova dnevno.
Odgovor na tvoje pitanje je da ne samo da nema društveni život, nego ne stigne niti jesti niti ići na wc i slično,,, Oo
20 filmova puta svaki 15gb = 300gb
To bi bilo da gleda svako sr*nje od filma, to je meni isto previse, 20 filmova u mjesecu..ali svako imas svoj ukus..
Jedino, mislim da ako tako gledas, da bi brzo ostao bez icega za gledat, nema kvalitetnih filmova u zadnje vrijeme, jedino ako gledas stare, ali opet..
Ali da, 1080p je negdje 10-15 GB
Malo skines igrice, seedanje, 1080p youtube, surfanje, online igranje, jos ako netko od ukucana isto ide na net. Nakupi se :D a tek ako se susjed nakaci na free wlan :D