Bnet - iskustva općenito ?

poruka: 4.148
|
čitano: 1.759.152
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

ja sam sa srednjaka, meni od 6 navecer pa nadalje bila veza u banani, al sam u ovom postu davno prije rekao da sam uspio raskinut ugovor bez penala, ugl ostali mi u losem sjecanju...

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Bnet - iskustva općenito ?
Oberstleutnant kaže...
Cele303 kaže...

I ja sam se dugo razmišljao, na T-Comu sam bio od početka ADSL-a i nikad nikakvih problema nisam imao ali sam se osjećao opljačkanim za cijenu 20 mbit a isporuka 16 mbit-a

Prešao sam na Bnet prije 4 mjeseca i do danas nikakvih problema, a što se tiče brzine 20 mbit=20mbit tj. konstantno mi je download 2.4-2.6 mb/s za točno duplo manje para od T-Coma, tako da što se mojeg iskustva tiče otkantaj T-Com ASAP

koji si grad/kvart?

Recimo ja sam u kontaktu sa bar 20ak ljudi s podrucja Novog Zagreba i imaju iste probleme kao Tonci i ja...

frustracija!

Donja Vežica (Rijeka)

clock2much
16 godina
neaktivan

Zanima me koji router dobiješ uz ugovor sa njima?
Mislio sam uzet ovu opciju sprinternet 16 Mbps po cijeni od 8 ali je akcija istekla (jučer), ali nema veze.
Ako bih uzeo žični router, koji je, i bi li bio problem spojit ga sa Lynksys-om wrt 160n?
I usput koji bežični router oni daju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
u mene je Cisco zicani ruter...
16 godina
odjavljen
ceco22 kaže...
u mene je Cisco zicani ruter...

Nije to Cisco, nego Scientific Atlanta kojeg je Cisco kupio i rebrandao im uređaje kako bi pokrio "smeće" nišu proizvoda.

13 godina
protjeran
Tonči kaže...

Nije to Cisco, nego Scientific Atlanta kojeg je Cisco kupio i rebrandao im uređaje kako bi pokrio "smeće" nišu proizvoda.

daewoo-chevrolet u informatickom svijetu XD

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 22:11 (Oberstleutnant).
16 godina
odjavljen
Oberstleutnant kaže...
Tonči kaže...

daewoo-chevrolet u informatickom svijetu XD

Vozim Chevy Aveo i jako sam zadovoljan. :)

14 godina
neaktivan
Moj PC  
4 0 hvala 5
15 godina

Znaci povecavaju brzine opet. Svaka im cast.

Samo me zanima nesto, posto sam ja nedavno produzio ugovor s onom akcijom Sprinternet brzina mi je 16mbps. Oce li se to ista mijenjati, valjda bi trebao dobiti duplo brze od 3d paketa koji je sad 12mbps, znaci 24mb?

Jel iko zna?

Bang!
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 0:05 (WindEmperor).
15 godina

Mene je frka pa sam i dalje na t-comu, makar mi frend kaze od kako se zalio da su mu napokon sredili vezu i da sada ima normalan download i upload no kod njega je shema sto mu kroz cca mj. dana istice ugovor pa ga mozda pokusavaju dobiti na tu neke fore.

Nisam pametan sto se tice toga i ne znam sta napraviti...ici na Bnet te riskirati i mozda dobiti odlicnu brzinu po smijesnoj cijeni (mogu i preko Carneta nesto vjerojatno sredit, ali i da ne mogu opet me ispada jeftinije internet i TV posto mi tel. ne treba ni "pod razno) ili ostati na monopolistickom t-comu, placati preveliku cijenu, za smijesnu no opet stabilnu vezu (oni mi uistinu daju ono sto i kazu, istina da je malo no opet je stabilno i nikada nema pucanja veze, usporavanja i sl.).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WindEmperor kaže...

Znaci povecavaju brzine opet. Svaka im cast.

Samo me zanima nesto, posto sam ja nedavno produzio ugovor s onom akcijom Sprinternet brzina mi je 16mbps. Oce li se to ista mijenjati, valjda bi trebao dobiti duplo brze od 3d paketa koji je sad 12mbps, znaci 24mb?

Jel iko zna?

Cekajte mi koji vec imamo 3D paket (8 Mbps) ,hoce li nama automatski dizat na 12 i kad?

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina

win32, tko ne riskira taj ne profitira, dobra stara... ;)

...

Svaka čast b.netu na novom dizanju brzina, 26 mbit, flat internet i flat telefon za 280kn je predobro...Jedva čekam da mi dignu brzinu, 3.25 mb/s, skoro 12 giga na sat, fuck yeah

Jedino što bi sad pomalo B.net trebao davati n bežične stickove i routere jer su brzine debelo prešle preko g standarda koji u praksi jako teško poteže preko 18mbit, za iskoristit punih 20+ mbit je potrebna ili žica ili n

athlon64, piše da će svima dignuti do kraja godine, i 2d i 3d, 8 na 12, 16 na 20, 20 na 26

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 9:21 (Cele303).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Imam 3D (analogni TV) i kod CMC-a (Croatian Music Chanel - glazba) svako malo mi dolazi do distorzije zvuka,

ne kao kod lošeg DVB-T ili DVB-S signala kada puca zvuk nego više sliči kao kod audio kaseta,

kad je traka previše zategnuta, pa zvuk zateže (sekundu-dvije).

Da li se to  kod vas dešava?

Da li je do CMC-a ili Bnet-a?

Kome da uputim reklamaciju?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

athlon64, piše da će svima dignuti do kraja godine, i 2d i 3d, 8 na 12, 16 na 20, 20 na 26

ma odlicno je to, samo da rijese probleme s laggom i ogromin pingom,yebo im pas mater manipulatorsku,kako prođe 7:30 navecer brzina sa 8 na 0.8,ping 50 na speedtestu,upload 0.1, katastrofa,jedva mogu igrat battlefield navecer,pun mi ih je qurac.

16 godina
neaktivan

ekipa el imate problema sa bnet-om navecer u zadnje vrime?

Meni na Jarunu varira od 0,5 do 7Mb (ovo je samo po danu do nekih 19h) brzina, igram cod pa mi je ping od 45 do 180 {#}

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 10:15 (simeparanoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
simeparanoja kaže...

ekipa el imate problema sa bnet-om navecer u zadnje vrime?

Meni na Jarunu varira od 0,5 do 7Mb brzina, igram cod pa mi je ping od 45 do 180 {#}

a kako bi bilo da proćitaš zadnjih par stranica teme prije nego nabiješ spam?

16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

a kako bi bilo da proćitaš zadnjih par stranica teme prije nego nabiješ spam?

Ok ok, na poslu sam pa nisam stigao pročitati

Znači globalno sr**e

CARPE DIEM
16 godina

athlone64, mogu oni povečat brzine u beskonačnost ali onaj tko ima problema imat češ ih i dalje,eto kad ti povečaju javi ovde kako je

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Matozan kaže...

Imam 3D (analogni TV) i kod CMC-a (Croatian Music Chanel - glazba) svako malo mi dolazi do distorzije zvuka,

ne kao kod lošeg DVB-T ili DVB-S signala kada puca zvuk nego više sliči kao kod audio kaseta,

kad je traka previše zategnuta, pa zvuk zateže (sekundu-dvije).

Da li se to  kod vas dešava?

Da li je do CMC-a ili Bnet-a?

Kome da uputim reklamaciju?

Pa najbolje je nazvati služu za korisnike na 062 100 101

Bang!
15 godina
dery kaže...

athlone64, mogu oni povečat brzine u beskonačnost ali onaj tko ima problema imat češ ih i dalje,eto kad ti povečaju javi ovde kako je

ma to je istina xd, ali vidis sinoc sam oko 8:30 pa do 11 navecer igra bf3 na serveru od 1500ticketa, znaci 2ipo ure u komadu, u pocetku je bilo ok ali je kasnije pocelo poprilicno laggat,međutim kad sam izasa sa servera na speedtestu sam izmiria ping 34,download 7.80 i upload 0.25 što je skroz ok, ali je opet laggalo :/, a ugasia sam bia apsolutno sve šta je imalo vezu s internetom,dakle samo bf je radia, 8 gb ram-a mi je sa ugasenim pagefileom doslo do 70% max tako da to nije problem.

13 godina

Kako napraviti zahtjev za raskidom ugovora, jel postoji neki uobičajeni tekst kojeg treba napisati ili doslovno napišem želim raskid ugovora, potpišem i pošaljem? Ovo piše na njihovim stranicama Za raskid ugovora potrebno je podnijeti pisani zahtjev s vlastoručnim potpisom u B.netovom uredu, poslati poštom, faxom ili mailom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Sorry, morao sam, sad mi je stvarno zao sto sam na t-comu, a b net mi je tako prirastao dusi {#}

Nothing lasts forever
14 godina
neaktivan

Sto je jako bitno, u 2D/3D paketu se osnovni upload povecao na 1.25 Mb/s!

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
brane47 kaže...

Mislim da nije, to je brzina downloada na 12 Mbps, a upload se dize na 896 kbps, bar mi je tako zena rekla za sprinternet sta se nudio...

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
14 godina
neaktivan
disibio kaže...
brane47 kaže...

Mislim da nije, to je brzina downloada na 12 Mbps, a upload se dize na 896 kbps, bar mi je tako zena rekla za sprinternet sta se nudio...

Je, je :)

14 godina
brane47 kaže...
disibio kaže...
brane47 kaže...

Je, je :)

E onda sam krivo obavijesten...

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
13 godina

Tresenjevka, blizu Cibone, izuzetno zadovoljan B.netom. S T-coma, Max ADSLa, i B.net kabelske, prebacio sam sve na B.net. Prije su mi racuni bili cca 240-300 kn telefon plus dsl naknada, 100 kn flat, i 80 kuna kabelska, sve skupa znaci 400-500 kn. Sad imam 225kn + prosireni paket digitalni, plus najam (osnovnog) modema i jos 10-20 kn uspostave poziva, sve skupa ispod 300 kn.

Nista drugo osim B.neta mi ne igra za TV, jer imam 3-4 TVa u stanu, i nikakav IPTV mi ne odgovara. B.net modem spojen na Linksys WRT54G, a u stanu je razvedena gigabit mreza, plus ovaj g wireless za mobitel il nesto sto vec treba.

Sto se tice brzine, skida cca 950 kBps s torrenta, i nisam primjetio da pada nesto previse.

0 0 hvala 0
17 godina

Ne znam da li nešto testiraju ili šta, speedtest mi baca 26 mbit sa peakovima do 30 mbit kao da su mi već digli brzinu a kad stavim download mi je 2.65mb/s što je po staroj brzini od 20mbit... Upload mi je nikad manji, 0.87 a uvijek je bio 0.98 ali to mi nije bitno, ping mi je pao sa 8 na 11

clock2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jesu kome povečali brzinu ?, vidim dns ujutro piše na infokanalu 12/1.25 mbps, al meni je dalje ona stara brzina, tu i tamo skoči na 8.6 mbps

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

I meni je takva situacija: 

speedtest

Zagreb, Jarun

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 10:09 (Tomo Yoda).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice