ljepo je to kaj povečavaju, 12 mbps, to je oko 1.5 MB/s, samo, oče li njihova infrastruktura to podnjet, il čemo tu brzinu gledat samo u ranim jutarnjim satima. Zasad im se drži, tu u gajnicama konstantno 8192/768 kbps
Bnet - iskustva općenito ?
- poruka: 4.148
- |
- čitano: 1.759.215
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi jel se placa izmjena rutera ,žični za bežični poprilicno mi je hitno pa nemam vremena pitat korisnicku sluzbu.
Ljudi jel se placa izmjena rutera ,žični za bežični poprilicno mi je hitno pa nemam vremena pitat korisnicku sluzbu.
izmjena ne, ako ovaj nije pokvaren, samo ti se mijenja mjesečna naknada (koliko se sjećam kako je kod mene bilo)
Znam da se mijenja sa 15 na 30 kn i ovaj nije pokvaren nego im tamo u cjeniku pise izmjena rutera na zahtjev 60 kn pa mi nije jasno.
Znam da se mijenja sa 15 na 30 kn i ovaj nije pokvaren nego im tamo u cjeniku pise izmjena rutera na zahtjev 60 kn pa mi nije jasno.
Da moras platiti i tih 60 kuna. Ja sam prije par mjeseci htjeo zamijeniti, ali im nisam htjeo dati tih 60kuna pa sam kupio jednostavno novi router i spojio ga na modem.
O majko koji cigani ne mogu vjerovat
Hvala za info
Da moras platiti i tih 60 kuna. Ja sam prije par mjeseci htjeo zamijeniti, ali im nisam htjeo dati tih 60kuna pa sam kupio jednostavno novi router i spojio ga na modem.
ček jesi diza novi fw na ovaj žičani ili? znam da meni nije htio raditi
ne sjećam se da sam davao ovih 60 kn
O majko koji cigani ne mogu vjerovat
Hvala za info
Hah, ali evo kupi naprimjer ovo (http://www.links.hr/?naziv=adsl-router-d-link-go-dir-501-4-port-802-11b-g-n-1-wan-port-bezicni&option=artikl&id_kategorija=053524&id_artikl=053.524.037) i uzivaj.
@simeparanoja
Samo sam spojio žičani modem od Bneta s routerom, malo podesio router i sve radi bez problema.
Problem je sta meni sve radi a htio bi WLAN zbog tableta jer ovako ne mogu na net ici.
Kako ide postupak spajanja Wind jel ustekam ovaj wlan router u njih modem ili ?
Da vrlo je jednostavno spojiti router na modem.
@Wind meni nije htio mučko djubre, pa sam uzeo njihov :S
Al ovo sto rade sa brzinom nije normalno
Ej ljudi, zna li itko kakva je Bnetova usluga u Novom Zagrebu. Konkretno, u okolici arene. Mislim, znam da su dostupni na mojoj adresi, pa me zanima ima li kakvih problema s brzinom interneta, signalom, etc.
Hvala! ;)
B.net je ponovno povećao brzine interneta ! Od sada svi B.netovi korisnici mogu surfati najbržim internetom u Hrvatskoj po istim cijenama kao i do sada. Osnovne brzine internet usluge povećane su na Mega 6, Mega 16 i Mega 25 , dok je u superbrzim 2D i 3D paketima osnovna brzina već do 12 Mbps . Brzina u paketima se može nadograditi opcijama: Turbo 20, Turbo 26 i Turbo 32 . Cijene pristupa interntu te cijene svih paketa i opcija 2D/3D paketa ostaju nepromijenjene. Povećanje brzine će se odvijati postupno do kraja godine.
Znači do kraja godine 12 mbps
Moš' mislit...
Poznajem više ljudi koji imaju problema nego onih šta nemaju,tako da je to muljanje sa podizanjem brzine samo reklama poput gov.. za mušice.
Kako ce oni povecavat brzine po gradovima i kvartovima ili po nekom svom abecednom sistemu?
Trenutna B.net-ova akcija povećanja brzine, nažalost, nema veze sa ikakvom nadogradnjom njihove infrastrukture, to je čisti marketinški trik od strane uprave b.net-a.
Njihova infrastruktura nije mijenjana već jako dugo po mom saznanju te su je nedavno od preuzimanja sa strane Vip-a vjerojatno dodatno opteretili sa "Vip fiksnom telefonijom" te ne sumnjam da će u skoroj budućnosti biti dodatno opterećena sa još koječime. Svima koji trenutno plaćaju doplate za internet savjetujem da ju ili smanje na manju doplatu (oni koji plaćaju 20 ili više mbps) ili pređu na "novu" osnovnu brzinu 2d/3d paketa (dakle uskoro 12mbps), jer brzinu o kojoj se ovdje priča i kojoj se svi nadaju ne budu vidjeli osim u jutarnjim satima, kasnim noćnim satima i satima između njih kao što je to bilo i do sada. B.net-ova mreža puca po šavovima već duže vrijeme te je praktički nemoguće imati korektne brzine u "špici" kao što su sati poslije 6 popodne a vikendom posebice.
Ovo su zapažanja moje malenkosti koja je spojena na DCM/Xnet/B.net još od predivnih dana Motorola modema i 64/64 kbps Downstream/Upstream flat.
Lijep pozdrav.
Neznam kak je tebi, al ja konstantno, u bilo koje vrijeme dana imam 7.96-8.05 mbps, i upload oko 0.75-0.77 mbps. Slažem se s time da če im se kad tad desit neko sra*** jer ne poboljšavaju infrastrukturu, al dosad, kad god bila povečanja brzina, sve radilo normalno, nadam se da če i sa novom brzinom bit sve ok, makar rađe bi ja 8 mbps i stabilnu vezu, nego 12 mbps pa da si kosu čupam svako malo.
Neznam kak je tebi, al ja konstantno, u bilo koje vrijeme dana imam 7.96-8.05 mbps, i upload oko 0.75-0.77 mbps. Slažem se s time da če im se kad tad desit neko sra*** jer ne poboljšavaju infrastrukturu, al dosad, kad god bila povečanja brzina, sve radilo normalno, nadam se da če i sa novom brzinom bit sve ok, makar rađe bi ja 8 mbps i stabilnu vezu, nego 12 mbps pa da si kosu čupam svako malo.
otkud si?
Meni je npr sinoc ping bio 74ms, downl 1,4mbps upload 0,2
mislim katastrofaaaaaaaaaaaaaa
Zagreb, Gajnice. Trenutno telefon nekaj zeza, vidim da rade nekaj na ormariču ispred zgrade
EDIT: Trenutno stanje veze: 7.94/0.74 Mbps
Zagreb, Gajnice. Trenutno telefon nekaj zeza, vidim da rade nekaj na ormariču ispred zgrade
EDIT: Trenutno stanje veze: 7.94/0.74 Mbps
a navečer?
meni na jarunu je katastrofa, pogotovo poslije 17h
mogu ti oko 8 navečer odvrtit speedtest ako želiš
mogu ti oko 8 navečer odvrtit speedtest ako želiš
ma nije potrebno, znam da je kod mene katastrofa i da su očajni
meni uvijek 7.81 brzina ujutro i popodne, vama nekima barem kad nesto skidate piše 1.0Mb meni uvijek fura sa 960-970 a nadao sam se da ce i meni pisat 1.0 :D
Posljednjih dana brzine su OK. Možda Bnet ipak radi na tome? :)
slažem se, navecer je lagg izdrzljiv ( mozda cak uzrokovan bf-om) jer mi vec par dana ne pada brzina navecer, ping se vrti oko 30
slažem se, navecer je lagg izdrzljiv ( mozda cak uzrokovan bf-om) jer mi vec par dana ne pada brzina navecer, ping se vrti oko 30
Da, nešto su napravili.