4g Internet stick

poruka: 41
|
čitano: 7.094
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: 4g Internet stick
Koliko crtica imas kad je ustekan direktno?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Oldy kaže...
I da ipak ti puca veza pa makar zbog pregrijavanja. Kako god da okrenes ostajes taj tren bez nje. :)

Ne puca meni veza kolega nego uopće ne prepozna network adapter a to se dogodi kad je manjak napona i USB se kao isključi iz USB-a a ne može se ponovno uključit...

Imam isto jednu crticu

Chill Now And Forever
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2015 12:22 (keky911).
16 godina
Kolega ajd slusaj starog konja koji ima stickove 7 i pol godina. Koliko crtica imas kada je direktno ustekan? Sto vise crtica stabilnije i lakse drzi signal te se manje grije i ne gasi se. Dead line im je negdje na 75 stupnjeva. Ti mu dovedi jos struje logicno je da ce se jos vise grijati. Imam i ja 2 metra usb-a ali se ne gasi jer nije na jednoj crtici. :)

0 0 hvala 0
16 godina
Dakle suma sumarum investiraj radije u vanjsku antenicu te boostaj signal da se makne sa te jedne crtice. Samo pazi koji prikljucak imas ima ih 3 vrste. :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jel ti vidiš čitat i od isto "mlađeg" konja sa stikovima od prije 5-6 godina tako da se ne zavaravamo. kada je direkt imam jednu crticu i radi bez brige niš se ne gasi ne puca linija ni niš, a kak da ja najebem 2 crtice kad nebrem nisam ja u ZG da ima miljardu mbit....ja govorim kako jeste i koji je vjerojatni razlog jer nema logike da ne prikazuje uopće adapter....al dobro

Chill Now And Forever
12 godina
neaktivan

Moj usb nema utor za vanjsku antenu tako da to otpada

A što se tiče struje daj pročitaj malo bolje što ja pišem, kao što rekoh i ponavljam se opet, kupit ću USB HUB sa VANJSKIM NAPAJANJEM dakle to nema veze sa USB-om koji je zaštekan u usb on će dobivat samo stabilniju struju koja neće padati a ne da će dobiti više.

Chill Now And Forever
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2015 12:46 (keky911).
16 godina
Usb nema utor za vanjsku antenu ali stick ima mnogi i za dvije antene. Ok radi kako hoces ali sa hub-om neces boostati signal. Na jednoj crtici ce se i dalje isto ili vise grijati a sto se vise pregrijava to ce prije krepati. Pozdrav. :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nek krepa, čemu je garancija??  Kaj se uzbuđuješ zbog nevažnih stvari meni je net bolji i stabilnij,i a to kaj si ti iz mjesta gdje je signal 5 crtica, pa tvoj usb nebude krepal nema veze...ja da ga obesim za krov nebude imalo 2 crtice vjerojatno a i baš me briga bitno da ja mogu skinut tu i tam nešto a da ne čekam sto dana ko prije....yt također leti na 1080p tako da nek krepa za 2 god. za 2 god ko živ ko mrtav

Chill Now And Forever
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2015 13:37 (keky911).
16 godina
Ne znam da garancija pokriva korisnicku nebrigu. Dakle ne samo da krepa nego neka se kontinuirano gasi uslijed pregrijavanja. To se zove stabilna veza. Ne. Ne nemam 5 crtica imam 4 ali mi se ne pregrijava i ne gasi preko 2m produznog jer se manje muchi da lovi i odrzava signal. Kad ti pukne veza primi stick u ruke sigurno ce jadan biti hladan kao spricer. Ne trebas te male dodatne antenice dizati na krov samo ih trebas ustekati u stick jace su od ovih mikro antena u samom sticku garant. Jedan kolega tu sa buga je preko ebaya kupio antenicu i digao si sa jedne na 4 crtice signala e tu se vise stick ne gasi da je danima u radu. Ne zivciram se ja radi kako hoces nekome ce vec koristiti ovo sto pisem. Da je bar meni svojevremeno imao tko pisati sve u detalje ali nije.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Vidim slabo se mi razumijemo, poštujem što ti pišeš ali slušaj...ja skoro pa i nemogu na net preko kabla ( postoje slabije kvalitetni i bolje kvalitetni kablovi kao i aktivni i pasivni) a ja sam za svojeg dao 12 kn i opće kao da ne prepozna USB stik tu i tamo radi al jako loše ima problem sa prepoznavanjem. Neznam kakvi kabel imaš, kakvi usb a to za antenicu neam ebay i neda mi se zafkavat s tim....a ako je usb napravljen tako da krepa na jednoj crtici??? glupost...

Moj usb je neki alcatel one touch ima u tcomu 228 kn i kako kažem usb je neki za 12 kn šrotni iz friga ...i ja nisam cijeli dan na netu da bi se pregrija a i zima je tu treba dodatno grijanje u sobi...

I sramota je da kod nas nema tih antena za kupit jbt ako ima usb onda bi trebalo bit i dodatne opreme....

Chill Now And Forever
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2015 14:17 (keky911).
16 godina
Imam neki pasivni iz chipoteke isto jeftini ne sjecam se da sam ga puno platio. A slusaj nema kod nas puno toga za kupiti. Probaj naci drugu poziciju unutar sobe ne mora nuzno biti bolje kod prozora ako ti je bazna nasuprot njemu kao meni. Ja imam bas na suprotnoj strani jer mi je sa te strane bazna samo sto mi je prema njoj 2 zida. To kuzim kad sa lapom odem iza kuce na tu stranu u straznje dvoriste da mi je jos bolji signal i 50% vece brzine nego u sobi. Dakle ili se dokopaj 3/4g antenice sa sto vise dBi, dobiti. Cekaj da ti posade koju baznu blize tebi ili probaj naci bolju poziciju na ostale 3 strane osim prozora.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice