4g Internet stick
- poruka: 41
- |
- čitano: 7.094
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
Ne puca meni veza kolega nego uopće ne prepozna network adapter a to se dogodi kad je manjak napona i USB se kao isključi iz USB-a a ne može se ponovno uključit...
Imam isto jednu crticu
Jel ti vidiš čitat i od isto "mlađeg" konja sa stikovima od prije 5-6 godina tako da se ne zavaravamo. kada je direkt imam jednu crticu i radi bez brige niš se ne gasi ne puca linija ni niš, a kak da ja najebem 2 crtice kad nebrem nisam ja u ZG da ima miljardu mbit....ja govorim kako jeste i koji je vjerojatni razlog jer nema logike da ne prikazuje uopće adapter....al dobro
Moj usb nema utor za vanjsku antenu tako da to otpada
A što se tiče struje daj pročitaj malo bolje što ja pišem, kao što rekoh i ponavljam se opet, kupit ću USB HUB sa VANJSKIM NAPAJANJEM dakle to nema veze sa USB-om koji je zaštekan u usb on će dobivat samo stabilniju struju koja neće padati a ne da će dobiti više.
Nek krepa, čemu je garancija?? Kaj se uzbuđuješ zbog nevažnih stvari meni je net bolji i stabilnij,i a to kaj si ti iz mjesta gdje je signal 5 crtica, pa tvoj usb nebude krepal nema veze...ja da ga obesim za krov nebude imalo 2 crtice vjerojatno a i baš me briga bitno da ja mogu skinut tu i tam nešto a da ne čekam sto dana ko prije....yt također leti na 1080p tako da nek krepa za 2 god. za 2 god ko živ ko mrtav
Vidim slabo se mi razumijemo, poštujem što ti pišeš ali slušaj...ja skoro pa i nemogu na net preko kabla ( postoje slabije kvalitetni i bolje kvalitetni kablovi kao i aktivni i pasivni) a ja sam za svojeg dao 12 kn i opće kao da ne prepozna USB stik tu i tamo radi al jako loše ima problem sa prepoznavanjem. Neznam kakvi kabel imaš, kakvi usb a to za antenicu neam ebay i neda mi se zafkavat s tim....a ako je usb napravljen tako da krepa na jednoj crtici??? glupost...
Moj usb je neki alcatel one touch ima u tcomu 228 kn i kako kažem usb je neki za 12 kn šrotni iz friga ...i ja nisam cijeli dan na netu da bi se pregrija a i zima je tu treba dodatno grijanje u sobi...
I sramota je da kod nas nema tih antena za kupit jbt ako ima usb onda bi trebalo bit i dodatne opreme....