Slušalice za glazbu - tema za izbor izdvojena tema

poruka: 4.398
|
čitano: 1.392.847
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Slušalice za glazbu - tema za izbor
Cordas kaže...

Trebam preporuku za in-ear slušalice. Bitno je da imaju mikrofon jer dosta često razgovaram na slušalice, dakle jasno je- koristit će se na mobitelu. 

Što se glazbe tiče, slušam stvarno svu vrstu glazbe.

Mogu se protegnuti do 500 kn, ali volio bih kada bi bilo nešto kvalitetno za 300 kn. 

Naišao sam na ovo.

Ne znam vrijede li taj novac, ne razumijem se nešto previše, uostalom zato i pitam vas.

Genisu HS-G250

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
12 godina
neaktivan
Nik-0Is kaže...

Tražim dobre slušalice za glazbu do 500kn,  zainteresiro sam se za 'Razer electra' 

vidim imaju mnogo dobar bas i problem sa mikrofonom, nekoristim mikrofon često tako da mi to ne smeta

Nerazumijem se u šlušalice tako da ako mi neko može pomoći,   s cijenom naj više do 520 kn 

Ako trazis i za glazbu mozda bolje da potrazis nesto drugo, jer koliko sam citao recenzije razer i nije nesto poznat po dobrom zvuku nego vise po usminkanosti i zvucnom imenu.

A za preporuku baci pogled na temu za izbor gaming headseta jer ako trebas i mikrofon ova tema nije namjenjena takvim modelima nego cistim slusalicama za glazbu.

Da ne ispadne da samo pametujem onako iz glave preporuka superlux modeli s mikrofonom do 300-400 kn recimo hd 660 model sa mikrofonom tj HMC 660 baci pogled na thomann.de, a iznad i oko 100 eura kingston hyper x cloud ili qpad qh-90 tj. jedne te iste slusalice. Ako trazis za glazbu ,a i gaming pristedi malo i priusti si vrhunski zvuk ili kingstona ili qpada jer ne kupuju se slusalice svaki dan vec jednom u vise godina. Znam da nekad je ogranicenje sredstava fiksno i nema povecanja tako da uzmi u obzir i kombinacije s odvojenim mikrofonom jer se za 500 kn nadje dosta solidnih slusalica bez mikrofona, a solidnih slusalica za glazbu plus integrirani mikrofon ima vrlo malo i puno su skuplje od onih bez mikrofona sa usporedivom kvalitetom zvuka.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 21:58 (nikidr).
16 godina
Nik-0Is kaže...

Tražim dobre slušalice za glazbu do 500kn,  zainteresiro sam se za 'Razer electra' 

vidim imaju mnogo dobar bas i problem sa mikrofonom, nekoristim mikrofon često tako da mi to ne smeta

Nerazumijem se u šlušalice tako da ako mi neko može pomoći,   s cijenom naj više do 520 kn 

Možda ovo http://www.istyle.eu/hr/grado-sr60i.html Veoma su dobre, sad su na popustu jer dolazi novi model. Kupi stari ili pričekaj novi koji se vraća na početnu cjenu.

14 godina
neaktivan
Slušalice za glazbu - tema za izbor

Koje in ear slušalice su dobre za EDM, RAP i pop?

Volim da ima basa ali ne da bas uništava srednje tonove. Kvaliteta zvuka mi je iznimno važna.

Trebam čist zvuk s jaćim bason ali ne toliko jak da uništava ostale tonove.

Cijena je oko 250kn

EDIT: Koristim windows phone pa ne trebaju neke posebne funkcije koje vjerojatno neće raditi. (nešto poput primanje poziva, prebacivanje pjesmi itd)

Ako radi na WP onda super.

http://informacijsketehnologije.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2014 21:01 (77ari).

0 0 hvala 0
16 godina

Xiaomi Pistons 2! 
Jako dobre sluske koje vrijede svake kune, trenutno best buy sto se tice ulozenog dobivenog!

Eo ti par rezencija: LINK1 LINK2 LINK3

Ja sam ih narucio s ebay, 160kn {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.9.2014 18:11 (PiXeLsss).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
PiXeLsss kaže...

Xiaomi Pistons 2! 
Jako dobre sluske koje vrijede svake kune, trenutno best buy sto se tice ulozenog dobivenog!

Naručio bih ih, no... kao player koristim ZTE Blade III, probao sam slušalice sa ženinog Samsunga S4 Mini, i ne odgovaraju - drugačiji TRRS raspored, očito, pa se bojim da bi moglo biti problema.

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
14 godina
neaktivan
PiXeLsss kaže...

Xiaomi Pistons 2! 

Gdije ih u Zagrebu mogu kupiti?

14 godina
neaktivan

Može preporuka za wireless slušalice do kojih 1000kn? Do sad sam imao Plantronics Gamecom 380 i bile su odlične, jedino se viši tonovi nisu čuli kak spada, ali sam bio vrlo zadovoljan. Uništio se jack, zamijenio sam ga par puta, ali stalno se skidao dolje tako da su sluške neupotrebljive. Glazbu večinom slušam na mobitelu.

PSN - Axtross
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.9.2014 15:46 (Tinča14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Jel neko narucivao happy plugs slusalice?

Ugl trazim neke earbudse (ne in-ear) do 150-200 kn i ove mi se i po izgledu i reviewovima i zemlji podrijetla cine super (Svedska) ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.9.2014 17:07 (Zin8).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ima itko prijedlog slusalica do 250kn za mobitel? Važan mi je zvuk i da ih mogu nabaviti u zagrebu.

14 godina
Cordas kaže...

Trebam preporuku za in-ear slušalice. Bitno je da imaju mikrofon jer dosta često razgovaram na slušalice, dakle jasno je- koristit će se na mobitelu. 

Što se glazbe tiče, slušam stvarno svu vrstu glazbe.

Mogu se protegnuti do 500 kn, ali volio bih kada bi bilo nešto kvalitetno za 300 kn. 

Naišao sam na ovo.

Ne znam vrijede li taj novac, ne razumijem se nešto previše, uostalom zato i pitam vas.

Itko?
13 godina

@cordas: Skoro sve od sennheisera ti valja, al ne znam baš za isplativost ovih, jer nisam ih probao. Mislim da za manje novca možeš naći nešto ok kvalitete. Baci oko na "headroom" webstranicu; tamo imaš dobrih preporuka i recenzija.

Lp

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Kakve su ove slušalice?

http://www.ronis.hr/philips/909/slusalice-philips-she9000-10/SHE9000/

Zanjima me čistoća zvuka i kvaliteta. Volim bas ali ne kada bas uništava ostale tonove.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Može preporuka za wireless slušalice do kojih 1000kn? Do sad sam imao Plantronics Gamecom 380 i bile su odlične, jedino se viši tonovi nisu čuli kak spada, ali sam bio vrlo zadovoljan. Uništio se jack, zamijenio sam ga par puta, ali stalno se skidao dolje tako da su sluške neupotrebljive. Glazbu večinom slušam na mobitelu.

Nitko nema ništa za preporučiti?

PSN - Axtross
14 godina

Eto nakon Sony MDR-EX700, nažalost došlo vrijeme za nove, a dvoumim se između:

Xiaomi Piston 2

Philips SHE3590

Inače imam Xiaomi Mi3, pa sam više na strani Piston 2 {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav

Tražim slušalice za muziku i zapele mi ove za oko  

http://www.avmax.hr/slusalice-sennheiser-hd-219~proizvod_5615.html zanimaju me vaši dojmovi uzeti ove ili možda nešto drugo.Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2014 13:15 (danny87).

0 0 hvala 0
16 godina

Ja imam HD228 i opisao bih ih kao uredske slušalice. One su lagane, udobne, ne stišću ti uši, nisu previše glasne pa ti neće oštetit uši. Po meni savršene ako 8sati slušaš mjuzu u uredu. Nisu za van ili za vježbanje jer padaju i izolacija im nije najbolja. Znači dobre su za ured jer nećeš biti u potpunosti izoliran od okoline. Što se tiče zvuka, zvuk je pristojan ništa posebno, sve ovisi što tražiš. Vjerujem da za te pare možeš naći nešto bolje ali sumnjam da će biti toliko udobne kao ove. Meni su moje super za po doma koristim ih svaki dan po par sati i sviđaju mi se upravo zbog udobnosti. Jednostavno zaboraviš da si ih stavio na glavu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2014 20:50 (bruno03).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

@David87

Iman Piston 2, i odlicne su. Svi tonovi dobro pogodjeni, jednostavno sva glazba je slusljiva na njima. Moje su se jednom slucajno oprale u perilici ali i dalje rade, stoga kvaliteta nebi tribala bit upitna {#} 

Citao sam po forumima da nema orginala ispod 20-25$, sad jeli to istina ili nije - neznam, ali imaj na umu da ima kopija.
Ja osobno nisam htijo riskirat pa sam kupio od ovog sellera, i mogu ti potvrdit da su orginalne, i da su novija verzija 2.1 koja dolazi s kopcom i duzim kabelom(1.2m umjesto 1.1m) :)

Moja preporuka! :) 

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2014 22:17 (PiXeLsss).
17 godina

Ljudi, što kažete da se dogovorimo za jedan meeting, gdje bi ponijeli svoje slušalice, pa da malo ćakulamo, i odmah isprobamo jedan oveći broj slušalica?
Naravno, svatko donese svoj player, sluje i svježe oprane uši, da ne bude belaja :) 

Znam da vam je počela škola / faks, no eto, šta sad, bar su svi u gradu.

Jedini problem bi bio prostor, jer nemam ideju gdje bi se mogli naći, a da je relativno tiho da se mogu preslušati slušalice, pa eto, ako ima zaintresiranih, bit će i prijedloga.

Ja sam u ZG, no naravno, nitko ne priječi ostale kolege da se organiziraju u svojim gradovima. 

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
Moj PC  
9 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Uglavnom slušam elektronsku glazbu (trance, house), trebam neke slušalice koje nisu preskupe, dobar odnos cijene i kvalitete.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PiXeLsss kaže...

@David87

Iman Piston 2, i odlicne su. Svi tonovi dobro pogodjeni, jednostavno sva glazba je slusljiva na njima. Moje su se jednom slucajno oprale u perilici ali i dalje rade, stoga kvaliteta nebi tribala bit upitna {#} 

Citao sam po forumima da nema orginala ispod 20-25$, sad jeli to istina ili nije - neznam, ali imaj na umu da ima kopija.
Ja osobno nisam htijo riskirat pa sam kupio od ovog sellera, i mogu ti potvrdit da su orginalne, i da su novija verzija 2.1 koja dolazi s kopcom i duzim kabelom(1.2m umjesto 1.1m) :)

Moja preporuka! :) 

Sad si malo gledam i ove JVC HA-FR301

Za sad su mi te u igri {#}

13 godina

Pozdrav, koje slusalice za glazbu preporucujete do 200kn (250kn sa dostavom)? jedini zahtjevi su da su in ear i da je placanje pouzecem, hvala!

I Love Milka
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Napisao sam poduži post u temi o zvučnim karticama, nema ga smisla c/p-ati ga ovdje. Problem je ionako primarno vezan za slušalice. Možda i nije problem već je to jednostavno tako, ne znam pa stoga i pitam.

Radi se inače o bežičnim RF slušalicama. Nema nigdje Q&A teme vezane za probleme sa slušalicama pa stoga ovdje pitam.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav....

Zanima me jel neko probao ove Beyerdynamic  iDX 160 iE ?

Veliki sam obižavatelj glazbe, ali mi se čini dati malo puno 1000kn za ove slušalice

Vaša mišljenja i preporuke za neke dobre i kvalitetne slušalice sa boljim basom i jasnim zvukom? Da su dobre za svaku vrstu glazbe

Unaprijed hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav 

Molio bih za savjet oko slusalica

Meni bi trebale wireless bluetooth slusalice do nekih 300-350 kuna cija bi namjena bila uglavnom slusanje glazbe preko mobitela

Trazim nesto za sto se moze garantirati da ce potrajat neki dulji period vremena

hvalir

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Vezano za Sennheiser slusalice koje su na popustu u Edigital - klik , zanima me ima li kakav drugi best buy osim HD 202 II modela kojeg je kolega linkao na temu Popusti i akcije.

Bitna mi je nesto bolja kvaliteta zvuka, tj. cisti tonovi, da se ne gube tonovi instrumenata u pozadini, nekakav super bass mi nije tolko bitan, slusao bi metal, folk metal, klasicnu glazbu, malo chill-wave od vise elektronicke glazbe (npr. Bonobo..)

Htio bih cim manje cuti vanjski zvuk i da ljudi ne cuju sluske dok ih koristim.

Molio bi prijedlog sa skoljkama i in-ear prijedlog i ako moze pojasnjenje kolko pretpostavljam gubim na kvaliteti sa in-ear.

Gornja granica budzeta je negdje u razini HD 202 II, tj. 250kn (gledajuci popust od 20%)

Malo sam se sjetio u zadnji tren jer akcija traje jos 3 dana, tako da cijenim brzi odgovor =)

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2014 22:45 (The_Fichek).
17 godina

HD202 imaju naglašen bas. Ako ti to odgovara... eto. No osobno bih radije uzeo HD201, imaju čist zvuk, obzirom na novce - detaljan :) no nisu tak hercig.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Hmm, tnx. Sto se tice in-ear koliko kvaliteta zvuka opada? Ne kuzim se u to koliko Ohmova znaci nesto. Npr. gledam in-ear MX 375 i CX 150.

Moze i drugi prijedlozi, nemora biti sennheiser.

Gledam malo i kakve su ove Philipsove in-ear - Philips SHE-3590 Prema forumu head-fi.org kojeg je neko spomenuo u drugoj temi za sluske, su navodno bolje od nekih dost skupljih Sennheiser, tocnije od CX300 i CX475 (link di sam citao)

Interesantne su mi i SoundMAGIC E10 sa ebaya.

Znaci nije tolko bitan brand, in-ear ili headphone, nego kvaliteta zvuka na prvom mjestu i da izrada nije šrot, a izolacija vanjskog zvuka je jako pozeljna.

SoundMAGIC ES18 su zadnje koje sam otkrio sa tog head-fi foruma i cine se kao strasan best buy iako su nesto starije.

Eto ako moze jos malo pomoci bilo od tebe ili kolega. Mozda se i tema malo probudi kolko sam slusalica naspamao :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2014 0:34 (The_Fichek).
11 godina
neaktivan

Pozdrav,

planiram kupiti Sennheiser HD 201

Prvo pitanje:

Mislite li da je ovo dobar izbor s obzirom da trazim nesto jeftino (do 250kn), s dobrom zvucnom izolacijom (kad je buka u stanu da se mogu odvojiti od toga)

i zelio bi da su slusalice udobne.

Drugo pitanje:

Slusalice takodjer planiram koristiti s gitarskim pojacalom, kad sviram gitaru da ne smetam drugima nego spojim slusalice i slusam preko njih to sto sviram.

Dali se bilo koje slusalice mogu koristiti s gitarskim pojacalom ? Znam da trebam onaj pretvarac iz malog u veliki chinch, dali s tim cincem mogu spojiti bilo koje slusalice na gitarsko pojacalo?

Takodjer, dali postoje opasnosti od nekakvog overloadanja slusalica (npr da crknu ako ih previse koristim s pojacalom).

0 0 hvala 0
12 godina

Možda je malo OT, ali ovaj savjet je zlata vrijedan:

http://www.head-fi.org/t/413900/how-to-equalize-your-headphones-a-tutorial

Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice