Trebala bi mi preporuka za bluetooth in-ear slusalice koje bi prvenstveno koristio za pozive, kad npr vozim bicikl ili šetam. Znači mora imati ok ponistavanje buke. Glazbu ću slušati 3% vremena, znači skoro nikako. Doslovno bi kupio i jednu slusalicu da ima (ne mislim na one prastare handsfree). Spajale bi se na iPhone. Budžet, što manje to bolje, cca 300kn.
Slušalice za glazbu - tema za izbor
- poruka: 4.350
- |
- čitano: 1.235.997
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@Sage daj reci kaj si kupio na kraju, i mene zanimaju Bluetooth sluše do te cijene, manje više samo glazba na Poco F3.
EDIT: naručio Xiaomi Redmi Buds 4 iz Bazzara za 51,13 € sa dostavom.
Vjerojatno odgovoreno u ovih 100+ stranica ali molim preporuku za sluške, prvenstveno za slušanje glazbe (slobodno da imaju više basa).
Izbor ili closed back ili in ear.
Budžet oko 200 eura.. za sad se dvoumim između Beyerdynamic dt 700 pro x i Audio Technica E50.. Svi prijedlozi dobrodošli uz napomenu da ne bih baš uzimao neke "lijeve" firme s Aliexpressa zbog garancije itd.
Hvala unaprijed
Vjerojatno odgovoreno u ovih 100+ stranica ali molim preporuku za sluške, prvenstveno za slušanje glazbe (slobodno da imaju više basa).
Budžet oko 200 eura.. za sad se dvoumim između Beyerdynamic dt 700 pro x i Audio Technica E50.. Svi prijedlozi dobrodošli uz napomenu da ne bih baš uzimao neke "lijeve" firme s Aliexpressa zbog garancije itd.
Hvala unaprijed
Kažeš može in-ear do 200€...
7Hz Timeless
Moondrop Kato
Ili neke zatvorene over-ear slušalice tipa Sennheiser HD 569 u kombinaciji s IEM-ovima tipa 7Hz Salnotes Zero, QKZ x HBB ili Truthear Zero.
Hvala unaprijed
Ulijecem na temu nakon 100+ stranica, ali evo nudim iskustvo iz prve ruke.
Dugo godina sam bio u potrazi za slusalicama koje ce me zadovoljiti.
Kako na PC-iju najvise gejmam, cesto puta sam u potrazi kretao u svom istrazivanju sa tipkanjem u trazilicu "best gaming...."
Dakako, uvijek su izlijetale iz pastete razni Logiteh modeli, od kojih sam imao dva modela i oba su se na kraju pokazali kao goli k...., ne toliko radi kvalitete zvuka, koliko radi sam ekvalitete izrade.
Nakon posljednjeg malo dubljeg istrazivanja, gdje vecina recenzenata su mi rekli "odjebi" od virtualnih 7.1 i inih sranja, i kupi kvalitetne stereo slusalice, odlucio sam poslusati i "zagristi metak"
Odgovorno tvrdim da Beyerdynamic-mmx300-gen II koje sam kupio su zadnje slusalice (headset) koje cu ikada kupiti.
Na kraju od hrpetine recenzija raznih audiofila kada sam cuo ovaj "Fuck my ass, theese are good"
i nakon sto sam ih kupio i istestirao, mogu samo reci " to je to!""
Jesu malo skuplje (mrvu ispod 2K kuna kada sam ih kupovao) ali kao sto rekoh, druge slusalice vise necu kupiti.
***edit***
Link na domaceg dilera gdje sam ih kupio. (nemam nikave poslovne veze sa njima, tek toliko da se zna, ali sam ugodno bio iznendjen profesionalscu i komunikacijom, kada sam narucivao svoj primjerak)
Za taj novac uzmeš dt770, a ostatak potrošiš na žene.
Btw, nećeš se usrećiti s basom na dt770. Vidio sam da ti je to među bitnim stavkama.
Da ne bude zabune, bas na dt770 je odličan, precizan, definiran... Ali ako neko baš naglasi da od slušalica traži da imaju dosta basa, ja zamišljam nekog od mlađe generacije koji i nisu baš hi-fi orijentirani i pod pojmom dobrog zvuka misle na zvuk pun kompresije, sa gainom na Max i da bas izbija zidove. E toga nema kod dt770, samo poprilično flat hi-fi zvuk, najpogodniji za studijsku upotrebu gdje je bitna vjernost zvuka, kao i za uživanje u slušanju muzike u punom dinamičkom i frekventnom rasponu.
Za taj novac uzmeš dt770, a ostatak potrošiš na žene.
Btw, nećeš se usrećiti s basom na dt770. Vidio sam da ti je to među bitnim stavkama.
Da ne bude zabune, bas na dt770 je odličan, precizan, definiran... Ali ako neko baš naglasi da od slušalica traži da imaju dosta basa, ja zamišljam nekog od mlađe generacije koji i nisu baš hi-fi orijentirani i pod pojmom dobrog zvuka misle na zvuk pun kompresije, sa gainom na Max i da bas izbija zidove. E toga nema kod dt770, samo poprilično flat hi-fi zvuk, najpogodniji za studijsku upotrebu gdje je bitna vjernost zvuka, kao i za uživanje u slušanju muzike u punom dinamičkom i frekventnom rasponu.
Ma misa mu, rekao sam da sluske na PC-iju su mi za gejmanje bile nekakav prioritet.
Imao sam Logitech G35 i Logitech G635 koje su bile apsolutno bogate basom, ali nakon sto naslazes valjda nesto godina u guzicu, shvatis da "samo neka doboro udara" nije mjerilo, pa cak i po pitanju gejmanja, jer te jednostavno ogranicava.
DT770 sam dugo mjerkao, ali mi je falio mikrofon, jer eto... PC gejming.
No, odgovorno tvrdim, da ako netko i poslusa moj savjet i kupi ih, zasigurno nece reci "zajebao si me". Pogotovo ako poslusa nekakav FLAC po prvi puta u zivotu.
Ovo pisem kao najobicniji korisnik, sa minimalnim iskustvom sa HI-FI a max iskustvom sa jeftinim uradjajima .
BT slusalice PHILIPS TAUH202BK/00;
Frekven.- 20-20.000 Hz;
Impend.- 32 Ohm;
Noice- cancelling;
Tezina-- 195g
Za sada cine se u redu, dobar i cist zvuk bez sumova, bass takodje, kad je u ''leru'' nema nikakvih drugih sumova, baterija napunjena juce i jos je na oko 40% a koristio sam ih nekih 7-8 sati, sto igranja wot-a sto slusanja samo muzike i gledanja filmova na lapu. Mikrofon nisam jos koristio, recenzije kazu da ni on nije los. Nisu teske, ne osjecaju se na glavi i ne ''skripe'' kad ih okreces. Same slusalice tj. dio koji ide na usi je mekan i ne pokriva cijele usi i taj isti dio se moze okretati za 90° u jednu stranu (zavisi kako ih stavite na glavu tj. sta smatrate da je za lijevo a sta za desno uho) i time prati oblik vase glave. U upustvu pise da je vrijeme punjenja od 0-100% izmedju 2 i 3h na bilo kom punjacu (dobije se micro usb kabal oko 30cm duzine). Jedine dvije zamjerke koje bi imao su da bi, cini mi se, zvuk mogao biti jos malo jaci ali pretpostavljam da je to ograniceno zbog zastite nas samih i jos mogle bi imati i 3,5 jack jer iz iskustva od prije, bas kad ti je najzanimljivije baterija se isprazni, pa bi taj jack i kablo dobro doslo da ne cekas 2-3h da se napune.
Kao sto napisah, totalni noob sam u ovim vodama i na osnovu toga ima dajem ocjenu 9/10.
Poz svima, nedavno su negdje na forumu bile preporucene nekakve hi-fi sluske od tipa 700 ili 2000/3000kn i bila je rasprava kad je netko linkao neke hebacke hi-fi studijske sluske za ono 50€, nemogu nikako naci taj post ili model o kojem je bilo rijec, mislim da je cak bila tema popusti i akcije p&o ali nemogu naci, pomažite!
Imam trenutno Hyper x Stinger no ubijaju me u mozak kad slusam glazbu na njima pa trazim nesto mnogo kvalitetnije!
Sve je to spojeno na Asus Xonar SE!
Nasao, forumašHVALA!
Dragi forumaši,
preferiram slušalice za mobitel sa žicom.
Gdje kupiti plastiku ili nešto slično da mi se ne mrsi stalno žica?
Hvala puno
Jel valjaju ove slušalice za slušanje glazbe u teretani, ne želim čuti ništa oko sebe...
DObra cijena dobrih slusalica Philips SHP 9600 za 45€ (JOS NEKIH 12h!)
Philips On-Ear-Kopfhörer SHP9600 (ibood.com)
Pozdrav svima, u potrazi sam za bežičnim slušalicama koje bi najviše koristio za razgovore na online sastancima. Kako nisam neki audiofil pa nemam pretjeranog znanja, zamolio bih vas za savjet što kupiti.
Naletio sam na:
https://www.meanit.hr/proizvod/488/MEANIT-BEZICNE-STEREO-SLUSALICE-TWS-B200-CRNE
i na:
https://edigital.hr/slusalice/xiaomi-haylou-moripods-true-wireless-earbuds-bluetooth-slusalice-plava-p956534
Cijene mi izgledaju prihvatljive, ali bih molio savjet jer je vrlo lako moguće da kupim nešto što mi ne treba.
Puno hvala!
Pozdrav svima, u potrazi sam za bežičnim slušalicama koje bi najviše koristio za razgovore na online sastancima. Kako nisam neki audiofil pa nemam pretjeranog znanja, zamolio bih vas za savjet što kupiti.
Naletio sam na:
https://www.meanit.hr/proizvod/488/MEANIT-BEZICNE-STEREO-SLUSALICE-TWS-B200-CRNE
i na:
https://edigital.hr/slusalice/xiaomi-haylou-moripods-true-wireless-earbuds-bluetooth-slusalice-plava-p956534
Cijene mi izgledaju prihvatljive, ali bih molio savjet jer je vrlo lako moguće da kupim nešto što mi ne treba.
Puno hvala!
bojim se da ces trebati izdvojiti dosta više ako ti je razgovor prioritet
ja koristim ove baš za tu namjenu (online sastanci) i super sam zadovoljan:
https://www.smartus.hr/1more-comfobuds-pro-bezicne-slusalice-crne-2237.html
Hvala! Nisam čuo za tog proizvođača, ali vjerujem da je ok ako su iskustva pozitivna
Hvala! Nisam čuo za tog proizvođača, ali vjerujem da je ok ako su iskustva pozitivna
imas gomilu reviewa na webu pa baci oko ... ja sam super zadovoljan s njima... ovo mi je drugi model od istog proizvođača ..
prve sluje su mi bile ove i još uvijek su ispravne ali ih ne koristim na online sastancima jer im mikrofon nije baš bolja strana, pogotovo u nekom bučnijem okruženju
sa 1MORE ComfoBuds Pro sam još uvijek oduševljen .. tipa razgovor u kuhinji, uz uključenu napu na mojoj strani a sugovornik to uopće ne čuje
Onda mi se prema svemu čini da sam riješio problem. :)
Samo mi još molim te reci, kakve su za prikrivanje vanjske buke ako nisam na callu a ne slušam ništa ili tiho slušam glazbu? Radim od doma pa mi je bitno da me ne ometaju zvukovi ukućana :)
Naletio sam na informacije da ovakve slušalice mogu izazvati glavobolju. Koliko je to često i imate li vi takvih problema? Mislim ih nositi 3-4 sata dnevno s pauzama.
Onda mi se prema svemu čini da sam riješio problem. :)
Samo mi još molim te reci, kakve su za prikrivanje vanjske buke ako nisam na callu a ne slušam ništa ili tiho slušam glazbu? Radim od doma pa mi je bitno da me ne ometaju zvukovi ukućana :)
samim designom (in ear) blokiraju dio buke .... ANC jako dobro blokira ako je neka konstantna buka (napa, usisavač, fen ili blagi žamor...) ali ne pomaže baš previše ako netko kratko vrisne s vremena na vrijeme :)
i ja ih vecinom koristim za rad od doma
Napomena: jedino plavi model ima custom equlizer na aplikaciji, crni i bijeli to nemaju pa čisto da znaš ako ti je bitno ... ja sam uzeo crni sa aliexpresa... negdje oko 510 kn sam platio
Kupio 1MORE ComfoBuds Pro i moram priznati da su izvrsne! Svaka preporuka, a i zahvale na savjetima u temi! :)
Imate li neku preporuku naglavnih slušalica za oko 100€, 3.5mm i da se mogu naručit na našim stranicama?
Imate li neku preporuku naglavnih slušalica za oko 100€, 3.5mm i da se mogu naručit na našim stranicama?
Otvorene, zatvorene, žica, BT?
Žica, mala prednost za zatvorene, al nema problema i ako su otvorene.
Žica, mala prednost za zatvorene, al nema problema i ako su otvorene.
AKG K361
https://www.muziker.hr/akg-k361?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click
Sennheiser HD 560S
HyperX Cloud Alpha
https://www.nabava.net/search.php?q=hyperx+cloud+alpha
Zanemari što je "gaming headset" - to su takstar Pro80 i mikrofon je odvojiv.
Dodaš Brainwavz padove za 20ak € i imaš i odličnu udobnost.
Ja imam ove rohs a90 pro kupljene na amazon.de https://www.amazon.de/Bluetooth-Kopfh%C3%B6rer-Spielzeit-LED-Anzeige-L%C3%A4rmreduzierung-Schwarz/dp/B0BCKHQGJN
Skroz sam zadovoljan s obzirom na cijenu. Ne kužim neku razliku s obzirom na samsung buds live (jedino je mikrofon lošiji u razgovorima). Stoje odlično u uhu kad trčim, puno bolje od buds live.
Pozdrav, preporuka in ear slusalica sa zicom do nekih 50 eura ? Iskljucivo i samo za glazbu.
Moondrop Aria.
Pozdrav, preporuka in ear slusalica sa zicom do nekih 50 eura ? Iskljucivo i samo za glazbu.
Postoji tema, mozda pomogne
https://forum.bug.hr/forum/topic/periferija/savjetnik-izbor-in-ear-monitora-iem-a/290245.aspx
Ja bih rekao Tangzu Wan'Er ili 7Hz Salnotes Zero.
Postoji tema, mozda pomogne
https://forum.bug.hr/forum/topic/periferija/savjetnik-izbor-in-ear-monitora-iem-a/290245.aspx
Ja bih rekao Tangzu Wan'Er ili 7Hz Salnotes Zero.
Vidim da sad, nisam znal da oni u nazivu imaju "monitor"
Malo sam gledao reddit i svi hvale ovaj 7hz salnotes zero koji si spomenuo, a narucit kolko vidim jedino izvana (amazon jel), ispod 40€ sa dostavom tak da top... Ty obadvojici, ona Adria je malo iznad budzeta (ispadne 90€ sa dostavom)