Sharkoon FireGlider Review

poruka: 282
|
čitano: 86.162
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Mi može  netko reći je li uspio programirati tipke 4,5 i 7 za rad na browseru(refresh,back i forward).Prvo sam mislio da ne rade ali kad stavim za play,pause stop i sl. na winampu onda rade.

GET TO DA CHOPPAAA!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Sharkoon FireGlider Review
Regular John 19 kaže...

Mi može  netko reći je li uspio programirati tipke 4,5 i 7 za rad na browseru(refresh,back i forward).Prvo sam mislio da ne rade ali kad stavim za play,pause stop i sl. na winampu onda rade.

Evo, ja sam sad probao i sve radi kako spada (bar na mom štakoru).

14 godina
RE: Sharkoon FireGlider Review
Regular John 19 kaže...

Radi i meni bez problema...

16 godina
neaktivan
Preporodio sam se s njim...sta jos cekate ...KUPUJ !
League Of Legends IGN: slinA

0 0 hvala 0
17 godina

Ovaj miš koji upravo imam Fireglider (treći) je ponovno obolio od istog problema kao i prvi!!!!! Tipke zamjenile mesta, neradi scrool tipka kao i proizvoljno rotiranje kotačića. To jednostavno nije za vjerovat! Ne lažem, ne se*em nego jednostavno je to nevjerovatno. Da se na dva ista miša pojavi potpuno identičan kvar!!! U čemu je stvar. Kada su prvi primjerak uzeli rekli su da je mehanički pokvaren i da ja nisam niša tu mogao syebat. Ali evo opet ISTA, potpuno identična stvar sa ovim primjerkom. Naravno instaliran je njegov software i programiran. Ja ne mogu vjerovat da je to istina. Neznam šta da radim, neznam kako se je to opet dogodilo, neznam tko je lud, neznam NIŠTA!!!!!!!!!

Dva puta u dva mjeseca isti kvar na dva različita primjerka!? Tko je lud, zašto se to događa, šta da radim..... Nervozan i izgubljen sam da je to strašno!!!

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
Re: Sharkoon FireGlider Review

Hahahahaha tebe baš sreća ne ide sa miševima. A jbg neka ti vrate pare!

15 godina

Doktore!! Kolko prođe vremena od donošenja pokvarenog miša do dobijanja novog??

Govorimo o ovim zamjenjenim štakorima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Nakon tri restarta i prekopčavajući miša u sve moguće i nemoguće USBove na računalu ponovno je proradio!!! Sa time da je proradio u identičnom USB utoru u kojem je i bio spojen!! Maknuo sam software i očistio registry te stavio software od A4Tech brata. Za sada radi, ali mi nije jasno zašto se to događa. A na prvom primjerku su u vezi toga ustanovili da je mehanički kvar. Ja više neznam tko je tu lud... ja, miš, oni, svi... nemam pojma

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
doktor1 kaže...

Pitao sam te koliko vremenski prođe do te zamjene, jer mi ovo nekako sliči na podvaljivanje jedno te istog miša koji je navodno sređen.

Jer zaista je nemoguče da od tih pustih miševa ne naletiš na jednog koji valja. Zaista mi je ovo i više nego čudno.

17 godina
zabranjeniples kaže...
doktor1 kaže...

Pitao sam te koliko vremenski prođe do te zamjene, jer mi ovo nekako sliči na podvaljivanje jedno te istog miša koji je navodno sređen.

Jer zaista je nemoguče da od tih pustih miševa ne naletiš na jednog koji valja. Zaista mi je ovo i više nego čudno.

Prošlo je dvadeset dana....

ššššš - možda su u šumi
15 godina

Ne znam ja tko tu koda **, ali ja sa svojim black-iem nemam problema, radi kao švicarac

http://www.demonoid.me/users/franjo15
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
doktor1 kaže...

Prošlo je dvadeset dana....

Ne znam kolko je to valjano, ali možda onaj kod na dnu miša otkriva samog miša.

Ubuduče upamti/uslikaj taj kod.

Ukoliko nisi nesposoban i ne uništavaš sam miševe (u što sam uvelike uvjeren), te ukoliko stvarno nisi uklet po ovom pitanju (u što također vjerujem),

postoji mogučnost da cijelo vrijeme dobijaš ''popravljeni'' miš.

Barem sam takvog nekakvog uvjerenja nakon pročitanog.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.2.2011 1:28 (zabranjeniples).
14 godina
neaktivan
Evo i u mene skoro mjesec dana, radi bez greske.
15 godina
neaktivan

Ja sam kupio svog jos u 6. mjesecu prosle godine (vatrena izvedba), dosad nikakvih problema s njim, sve radi odlicno, jedino nekad malo desna tipka zaskripi npr. kad igram dotu pa stalno moram klikati, ali mi to ne smeta previse. Drivere sam koristio od Sharkoon-a i sve je bilo u redu. Mis inace drzim na 3600 DPI-ja ali mu smanjim sensitivity u Windowsu na 4 i radi savrseno. Takoder koristi Razer Goliath Speed Control podlogu.

Doktore, mogu ti samo reci da nemas srece jer je mis stvarno odlican za te pare tesko da ima nekog tko mu parira u tom cjenovnom rangu.

Usput, svugdje sam trazio po netu koji bi bio najbolji weight setting za igre poput vec navedene Dote, ali nigdje ni rijeci o tome, a ne da mi se previse mrdat utege, inace ih sve koristim. Ako tko misli da ima dobar setting, neka javi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nakon onog problema već treći dan radi bez ikakvih problema... jeeeeee

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Haha pa mozda su se driveri poremetili, to se dogodi i skupljim misevima. :)
17 godina

Evo mene opet...jupi... Tipke su se opet poremetile, ali sam trenutno još ubijen od jučerašnje fešte da mi se ni neda sada ponovno install/uninstall drevera... Strašno..... i ovo je moj zadnji post u ovoj temi..opraštam se...ne mogu ja to više...žao mi je... {#}

P.S. - Nabijem ja i Sharkoon i njijhove miševe Miš vjerovatno je najbolji u svom cjenovnonm razredu, ali kume sljedeće njohovo šta ću kupit je NIŠTA..

P.S.S. bio sam kupit matičnu ploču u Links i kažem tipu da mi već deseti miš kupljen kod njih šviče itd. I on meni odgovori da bolje ne mogu niti očekivat od JEFTNIH miševa.... Nije skup, ali ako je 200 kuna jeftin miš šta su oni od 30/50 kuna. Trenutno sam u fazi da bi ga vrlo lako mogao uzeti i baciti na MDS KOREA neka se tornja u 3pm (MDS KOREA - brod u škveru u Viktor Lencu ispred moje kuće)

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
doktor1 kaže...

Rekao si i sam gore da ne dobiješ odmah miš čim ga odneseš kod njih.

Znači, za pretpostavit je, da je vrlo lako moguče, da kasnije dobiješ isti miš koji si i odnio.

Naravno, miš koji je pod navodnike ''popravljen''.

Jer, prosto je nemoguče da si toliko miševa dobio, a svi različiti serijski broj i svi neispravni.

Jednostavno, to je za ne povjerovat. Pogotovo jer toliko ljudi ima koji su zadovoljni, pa čak i na ovom forumu.

Mada, sve je moguče. Sigurno da ima loših primjeraka, što je u stvari i vidljivo iz pojedinih iskustava.

Ali u tvom slučaju, praktički ispada da svaki kojeg Links proda ne valja. Jer ti si im po svemu sudeči, glavna mušterija što se Fireglidera tiče.

Sve u svemu, ja sam uvjeren da dobijaš istog miša nazad, a ne novog. Da si gledao na dno miša odmah na početku i upamtio broj, možda bi bili i sigurni dal je tako ili ne.

Ovako samo možemo nagađat.

17 godina

Samo ću reći, nisam neki balavac da tu izmišljam priče jer od toga nemama ama baš ništa! jednostavno yebe me "taj" miš od 12.12.2010.

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
doktor1 kaže...

Samo ću reći, nisam neki balavac da tu izmišljam priče jer od toga nemama ama baš ništa! jednostavno yebe me "taj" miš od 12.12.2010.

Ma, nigdje ja nisam rekao da ti izmišljaš, niti tako mislim.

Dapače, u potpunosti ti vjerujem.

Ali , zato sam te i pitao gore, ako se sječaš, dali dobiješ miš odmah ili ne.

Po mom mišljenju, vrlo je lako moguče da dobijaš isti miš nazad, koji oni navodno srede.

Dakle, moguče je da ne dobiješ novi primjerak.

Dakle, ja vjerujem da imaš poteškoča sa mišem, ali čisto sumnjam da si dobijao nove primjerke.

13 godina

Imam Fireglidera vec neko vrime i super sam zadovoljan, ali sad me je poceo zafrkavat scroll wheel. Kad scrollam neki duzi tekst ili web stranicu, stranica pocme preskakati, npr. kad scrollam prema dolje u jednom trenutku se stranica vrati dvije-tri linije prema gori...

Postane jako frustrirajuce nakon nekog vremena...

Sad me zanima da li se to kako rijesiti? Jel' problem hardverski ili softverski?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

jesi probao ocistiti malo wheel?

Mozda ti se nakupilo prasine unutra

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Vjerojatno se nakupilo prašine ili je upala kakva dlaka(ako je snezorski scroll). Nemoj ga otvarat, ako imaš kompresor samo ispuši dobro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
14 godina

imao istu uparenu sa FireGliderom i samo rijeci hvale...

po meni je ta kombinacija odlicna...

Respect the Raise...!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2011 20:45 (sackboy).
15 godina

Vjerojatno će ti biti dobra ja imam OVU, zadovoljan sam.

http://www.demonoid.me/users/franjo15
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ja imam tu podlogu, za te pare je super, ako nemaš mjesta (ko ja) na stolu ova podloga je ko bog.

15 godina
neaktivan

Vidim da je tema aktivna pa za one koji mozda razmišljaju kupiti,

mogu rec nakon par mjeseci da sam vise nego zadovoljan,miš je kvalitetan i preporucam ga za ovako 'malu' cijenu.

Potpis.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nakon genius ergo 525 koji je radio 2,5 godina i krepao,

sharkoon fireglider je preporod u kombinaciji s steelseries qck podlogom

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail: